Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 13 okt 2010, 17:52

Buffon: Najbolji golman decenije prema IFFHS

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2317.html

Ukratko..Najbolji golman svih vremena i to je to 8-) 8-)

Iaquinta se povrijedio,ima problema sa misicima :roll: :roll: ...Poslije ce se znat vise i detaljnije...valjda nije ozbiljno. :| :|

Ma ceka se nedjelja i utakmica...dosadilo ovako :D 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 13 okt 2010, 18:00

Buffon normala

samo mi nije jasno kao je smijesni Cech prije Kahna i Van der Saara :roll:

to je meni smijesan golman, V.D Saar tata na otoku
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 13 okt 2010, 18:02

pa dobro ne bih baš rekao da je najbolji golman svih vremena, ipak je lav jašin bio bolji. ali da je najbolji golman decenije tu nema polemike.
Il club più titolato al Mondo.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 13 okt 2010, 21:59

Gigi superman :) komotno je mogao bit prvi golman ,igrac svijeta 2006 al eto, zato je golman decenije :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 okt 2010, 15:19

Melo: Mi smo Juventus

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /2333.html

Ljubimac navijaca... 8-) 8-)

Bravo Melo :!: :!:

Sto se dzeke tice,to su sve spekulacije u kojima mozda ima i istine...isto tako se spominje da je i Cassano usmeno dogovorio prelazak u Juve...Sissoko vjerovatno u Napoli...itd....al dok se ne desi nesto konkretno,da se ne zamaramo tim....

Traore se opet povrijedio :| :evil: :evil: na treningu osjetio bolove u nozi i napustio trening.... :roll: :roll: kako mi je samo zao,on je igrac koji moze mnogo na poziciji lijevog beka,pogotovo u situaciji kad smo deficitarni na toj poziciji...

Detaljnije o povredi,tokom dana... :roll: :roll: :evil:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 02:29

Najava Serie A: Juventus - Lecce

U okviru sedmog kola Serie A Juventus u Torinu docekuje Lecce u utakmici u kojoj bi sve osim tri boda za "Staru damu" bilo razocarenje. Utakmica se igra sa pocetkom od 15:00h...

Nakon pauze od dvije sedmice zbog odigravanja utakmica kvalifikacija za EURO 2012. godine nastavlja se takmičenje u Serie A. U sedmom kolu "Staru damu" očekuje meč protiv Leccea na domaćem terenu, ekipe koja u prvih šest kola ima isti omjer pobjeda, remija i poraza, te bodova kao i Juve.

Lecce je jedna od ekipa kojoj je primarni cilj ove sezone ostanak u Serie A. A u novu sezonu su ušli odlično. Dvije pobjede, dva remija i dva poraza u šest odigranih utakmica se u Lecceu smatraju sjajnim početkom i nadaju se da će protiv Juventusa nastaviti pozitivan niz. Naime, oni su neporaženi u zadnje tri utakmice u Serie A a u 6. kolu, prije pauze, savladali su Cataniu sa 1:0 i trenutno su na diobi sedmog mjesta te imaju isto bodova kao i Juventus, Palermo, Catania, Genoa i Bari. Trener Luigi De Canio forsira ofanzivnu 4-3-3 formaciju u kojoj će i sutra nastupati njegova ekipa, sa trojcem Olivera - Corvia - Di Michele u napadu. U ljetnom mercatu ekipu su pojačali Andrea Rispoli, Jeda, Manuel Coppola, Javier Chevanton, Simone Sini, Carlos Grossmueller i Tore Reginiussen. U sutrašnjem meču De Canio neće moći računati na Chevantona i Reginiussena. Iako se gosti nadaju pozitivnom rezultatu, statistika gostujućih utakmica u ovoj sezoni im ne ide u prilog. Naime, u dosadašnjem toku prvenstva nisu ostvarili niti jednu pobjedu na strani i u tri utakmice su primili čak 7 pogodaka.

Sa druge strane, naš tim u ovu utakmicu ulazi sa jasnim ciljem, a to su tri boda. Sve osim tog rezultata bi bilo veliko iznenađenje i razočarenje. U izjavama igrača se vidi jasna želja za pobjedom, a Giorgio Chiellini smatra kako je ovo jedna posebna utakmica u kojoj će pobjeda biti jako važna za cijeli tim. Trenutno smo sedmi, Lazio je lider sa pet bodova prednosti. U ovoj utakmici Del Neri neće moći računati na Buffona, Traorea i Rinauda. Očekuje se da će Melo i Aquilani čini tandem na sredini terena, dok bi Marchisio trebao zauzeti poziciju lijevog krila. U napadu se najavljuju Quagliarella i Amauri.

U prošloj sezoni Juventus je savladao Lecce sa 1:2 na gostovanju, dok je u Torinu zabilježen remi od 2:2.

Utakmicu će suditi Gabriele Gava.

Pozvani igrači:

2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
9 Iaquinta
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
14 Aquilani
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
27 Krasic
29 De Ceglie
30 Storari
31 Costantino
33 Legrottaglie
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 02:37

Nakon male pauze sutra ponovo igra naš najdraži klub. Sutra je imperativ pobjeda da se nastavi sa nizom pozitivnih rezultata, i da se polako napreduje na tabeli prema mjestima koja vode u LP.

Del Neri je izjavio da će biti promjena u sastavu, između ostalog Marchisio će ponovo (kao i protiv intera) na lijevo krilo, da bi de ceglie mogao vise ici naprijed. Dok u napadu se očekuju Quagliarella i Amauri koji se još u potpunosti nije oporavio. Ali vidjet ćemo ponovo sutra kako će to izgledati.

Forza Juve.

FC Ljuta Krajina

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 17 okt 2010, 02:38

mozeli se vratiti veliki Juve ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2010, 02:41

CoDe je napisao/la:mozeli se vratiti veliki Juve ?
Može, al ne ove godine, to je sigurno. :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 02:47

CoDe je napisao/la:mozeli se vratiti veliki Juve ?
Pa ako malo sreca posluzi moglo bi biti svasta, ja mislim da se moze puno toga napraviti i ove sezone ;)

FC Ljuta Krajina

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2010, 03:05

Ja imam osjećaj ( a stvarno neznam realno stanje ) da vaša uprava je nekako, smušena, nisu svi kao jedan i da tu nešto ne štima... Opet, to je moj osjećaj. :? :roll:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 03:12

GunnerS je napisao/la:Ja imam osjećaj ( a stvarno neznam realno stanje ) da vaša uprava je nekako, smušena, nisu svi kao jedan i da tu nešto ne štima... Opet, to je moj osjećaj. :? :roll:
Neznam po čemu si to zaključio, ja baš mislim obrnuto da je ova uprava složna i radi zajedno. A politika ovog novog Juventusa je da se dovedu igrači koji će biti nosioci igre Juventusa, kao i nosioci igre reprezentacije Italije (između ostalog).

FC Ljuta Krajina

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2010, 03:42

Nadam se da griješim ;)

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 17 okt 2010, 03:48

kako god starom dobro fudbalu i vrhu nedostaje juve !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 okt 2010, 08:37

kasni malo Gunners, on misli da je jos uvijek politika od prije 5 mjeseci :P
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 okt 2010, 08:53

Italia je napisao/la:kasni malo Gunners, on misli da je jos uvijek politika od prije 5 mjeseci :P
Jbg. kažem, nekakav osjećaj, nadam se da griješim ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 17 okt 2010, 09:25

hajmo danas jedna pobijeda,da nam predje u naviku :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 15:17

Odlična igra do sad 1:0 Aquilani :) Marchisio asistencija koliko sam vidio

FC Ljuta Krajina

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 okt 2010, 15:40

2:0 Melo penal opravdano dusuđen nad krasićem :)

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.