Igrač br. 6

mire96
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la mire96 » 21 nov 2018, 02:14

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sva priča prestaje onog momenta kad mu Miske lajkuje tu objavu, a Ibrahim Šehić komentariše da je najjači...

Sad ćete na Misketa i Šehu Bošnjačine... Živite u nekom imaginarnom svijetu...
I ljetos su komentari bili 'gdje ces navijati za Hrvatsku, glupi bosnjo lahko zaboravi rat, uzp..' a onda Dzeko dade intervju gdje hladno rece kako navija i za Hrvatsku i za Srbiju na prvenstvu. Valjda je i Dzeko glupi jugobalija koji je zaboravio rat. Eno bit ce ama na redditu u cetvrtak sa Dzekom, pitajte kapitena sta on misli o ovome i zasto nije reagovao.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 21 nov 2018, 02:14

Bošnjoci grade multietničku represtaciju od Marin Dvora do Baščaršije! To što u Lištici i Banjaluci nikom nije briga za nju 1% nema veze.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 nov 2018, 02:15

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Opet bježite od toga da su mu Miske i Šeha dali podršku, bježite od toga da mu većina vrhunskih bh sportista lajkuje i tako dalje. :) Gdje vam je komentar na sve to?
Imaš li ti svoje mišljenje, pusti Misketa i Šehu? Zapravo, sam si napisao da je on davno trebao biti udaljen. Sad nam jedino preostaje da nam ti lično ili neki forumski psiholog otkrije šta se krije iza toga da je neko spreman napisati 20 postova u odbranu nečega za šta i sam kaže da ne podržava.

Ova tema:

Vranješ odigra dobru partiju za Anderlecht = 2 komentara podrške

Vranješ odigra lošu partiju za Anderlecht = 1 komentar podrške

Vranješ se popiša po Bosni i Hercegovini = 5 stranica podrške

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 nov 2018, 02:17

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Opet bježite od toga da su mu Miske i Šeha dali podršku, bježite od toga da mu većina vrhunskih bh sportista lajkuje i tako dalje. :) Gdje vam je komentar na sve to?
Pa oni ako su se uključili u ovo onda su jos veci defektaši odo ovog trnokopa......na stranu dal' on voli RS, podržava URZ al on je covjece valjda profesionalni sportista koji treba da se bavi fudbalskim terenom...pa on ovom potezima sam sebi skace u stomak...ovo dijete od 7 godina ne bi uradilo....pa na njemu se tacno vidi da nije dobar sa glavom,jbt... gdje ces se okrenuti protiv navijača...pa to kreten najveći ne bi uradio...čuj,lajkovao mu miske i šeha :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 21 nov 2018, 02:20

Ovaj Vranjes nije normalan i zatvorio je sam sebi vrata repke,ali ako cemo posteno i ovi iz bhf nisu se smirivali dok nije doslo do ovoga.Treba i njima pokazati kavez,jer ako se sad ne uradi,mogli bi pomisliti da mogu da kroje tim,ko da gledam sljedeci je robi ili Sunjic.
Dan tmuran ja mahmuran

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 21 nov 2018, 02:20

Drape je napisao/la:
Imaš li ti svoje mišljenje, pusti Misketa i Šehu? Zapravo, sam si napisao da je on davno trebao biti udaljen. Sad nam jedino preostaje da nam ti lično ili neki forumski psiholog otkrije šta se krije iza toga da je neko spreman napisati 20 postova u odbranu nečega za šta i sam kaže da ne podržava.

Ova tema:

Vranješ odigra dobru partiju za Anderlecht = 2 komentara podrške

Vranješ odigra lošu partiju za Anderlecht = 1 komentar podrške

Vranješ se popiša po Bosni i Hercegovini = 5 stranica podrške
Imam svoje mišljenje!

BOSNA I HERCEGOVINA na prvom mjestu! Pogriješio jeste, ali je pokazao na terenu ipak da mu je stalo do reprezentacije. Sad opet ulazi u konflikt sa navijačima bezveze. Navijači ne odustaju od svojih stavova, on vječito udara kontru, a ostali aminuju na to. Ako DŽEKO kaže da je sve okej, ja sam u toj priči onda NEBITAN.

Moj patriotizam ne možete dovoditi u pitanje, Ognjenov kvalitet na terenu i borbenost također.

Teško je u ovakvoj državi i u ovakvom uređenju mnogo uraditi... Neka ga izbaci iz reprezentacije po cijenu da izgubimo kvalitetnog defanzivca onda... Ali vidjet ćete da neće biti tako.

Izbacili ga ili ne, opet sve i jedan Srbin će imati isto mišljenje. Imam lično poznanike koji su nastupali za BiH, a po RS-u ismijavali genocid, drzavu BiH, ezane i Bošnjake. Slao poruke bh sportskim savezima, oni opet ostajali u reprezentaciji... Nije BiH samo Sarajevo, Zenica, Tuzla, BiH je i RS o kojoj pojma nemate...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zagor121
Kontakt:

Post Postao/la Zagor121 » 21 nov 2018, 02:23

TMmanija2012 je napisao/la:
Ima njih u repki sto je smetala tetovaza . Misketa iskreno zabolje penis , isti taj Miske da je prosao u mladoj repki SCG ne bi nikad igrao za nas.. Seha se poslije izvino.
Da tacno je to da miske ne bi igrao za nas da je prosao kod pizona,ali je tacno i to da je kasnije uradio mnogo za repku,a tacno je i to da je i on pokusavan da se otjera na pocetku
Dan tmuran ja mahmuran

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 nov 2018, 02:26

Kajzer10 je napisao/la:
Evander je napisao/la:On se iz reprezentacije moze udalji radi dvije stvari.
1. Ako igra lose i ako selektor nije zadovoljan sa njim, kao i bilo koji drugi igrac.
2. Radi ovog sto nepotrebno ulazi u raspravu sa navijacima, bio u pravu ili ne, i na taj nacin kvari atmosferu.

Radi tetovaze ne moze biti izbacen, sve dok je drzava ovakva kakva jeste.
Kakva je drzava?
Monstrum.

I opet pitam, je li veci problem Vranjes u reprezentaciji ili Milorad Dodik u predsjednistvu?

Jedan je tetovirao RS na ruci. Drugi otvoreno vrijedja, omalovazava, negira genocid, velica ratne zlocince....
Ako Dodik kao takav ima pravo biti predsjednik drzave, onda zasigurno i jedan igrac sa tetovazom moze igrati za reprezentaciju. Pritom ta tetovaza ne predstavlja nista sto ne stoji u ustavu BiH. Nije tetovirao lik nekog osudjenog ratnog zlocinca. Pravno, koliko god da nama to smtalo, on nista pogresno nije sa tim uradio.
Na kraju je ispao piicketina kad je prepravio tu tetovazu. Ako si mangup, onda budi mangup.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 nov 2018, 02:42, ukupno mijenjano 2 puta.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 21 nov 2018, 02:28

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sva priča prestaje onog momenta kad mu Miske lajkuje tu objavu, a Ibrahim Šehić komentariše da je najjači...

Sad ćete na Misketa i Šehu Bošnjačine... Živite u nekom imaginarnom svijetu...
Nije ni cudo sto uglavnom odstajemo bez uspjeha vec 20 godina.kada klosari koji znaju malo lopte ismijavaju one koji putuju zbog te reprezentacije i odvajaju od usta.
Nije pitanje bhf nego svih navijaca i dok god vranjes igra necu da gledam ekipu BiH. Nije bilo dovoljno trpiti barbareza koji nije trpio salihamidzica jer je bolji, lopova sliskovica koji je namjestao utakmice, poturanje noge susicu da bi ga tjerali halalili i ep 2016. Jos trebam gledat pocetnika koji loptu ne zna loptu primit ali balvan zna srat navijacima.
Jedan je Vedad Ibisevic a srpski zet Bazdarevic i Dzeko zbog nekakvog jaranstva sa balvanom neka se srame.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 21 nov 2018, 02:28

Zagor121 je napisao/la:
TMmanija2012 je napisao/la:
Ima njih u repki sto je smetala tetovaza . Misketa iskreno zabolje penis , isti taj Miske da je prosao u mladoj repki SCG ne bi nikad igrao za nas.. Seha se poslije izvino.
Da tacno je to da miske ne bi igrao za nas da je prosao kod pizona,ali je tacno i to da je kasnije uradio mnogo za repku,a tacno je i to da je i on pokusavan da se otjera na pocetku
Miske je igrao nogomet nije se bavio glupostima, onda njegova nafaka pojavljuje se Dzeko u njegovom zivotu i repka BiH .. tako da nije relavantan kao neki patriota ,ali je bio korektan .. malo je bilo njesra na kraju sa Cirom ,ali nista posebno.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 21 nov 2018, 03:25

Jeste smorili vise
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 nov 2018, 03:53

Tifa nam je otpjevao Grbavicu, pa nabacio tetovazu i zavrsio gdje :?: a ovo pseto se "ubi" igrajuci za repku.. :hmmmmm:

Pseto otjerati prvom prilikom...neka igra za manji entitet i tamo pljuje navijace..
Fanatikosi, kakvi god da su, moji su..nema gdje nisu otisli i repku bodrili....a vama sto smetaju, yebi ga, za ljubomoru lijeka nema.. :kafa:
Momci se fenomenalno organizovali po dijaspori, vama to bode oci...ne mozete prezaliti njihov uspjeh...zamisli, nase je a valja..valja muku muciti i gledati ih, ako Bog da jos dugo, dugo godina..

slika

VOLIM LJILJANE !
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 21 nov 2018, 03:58

:lol:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 nov 2018, 04:02

Sta je? sta te muci? nesto se kiselo smijes..sve u dure?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 21 nov 2018, 04:50

Dabogda oba koljena polomio.

Fanatinejkosi, zakoljite ga mistrijom a onda, Boga vam, i na sebe bar fanglom potegnite.
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 21 nov 2018, 04:58

Bolje cerka kur va nego sin "Dok Ogi daje na terenu sto posto ja sam svim srcem uz njega."

Danas:
"Boli me briga sto ima tetovazu RSa dok god gine."

11.07. - isti takvi, negdje na forumu:
"NEVER FORGET SREBRENICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 21 nov 2018, 05:03

ASD je napisao/la:
keno83 je napisao/la:vidim nekima ne valja dijaspora, predpostavljam da su im draze cetnicke granate, nego dijasporaske milijarde, koje ovi salju svake godine, bez kojih bi pola stanovnika ove zemlje krepalo od gladi. sram sve da nas bude, ti ljudi nisu svojom voljom otisli tamo, nego pred kamom istih ovakvih, kakav je ovaj ****, koji ovdje provocira, a na tribinama, i medju tim navijacima, ima i doktora i inzinjera, i ekonomista, jer niko vani od ovih okolo, nije uspio kao jadni Bosnjak i probio se, a da ne govorim o nasim drugim generacijama, zato ovo **** neka ide u svoju vukojebinu, odakle je isplivao, pa neka po ravnoj gori trazi ko ce da mu kreci stan, dabogda se neki mangup nasao, pa mu obje noge polomio negdje posred ulice, **** jedno malo.
Vise ih je SDA otjerao nego VRS.
Ako nije vise, onda me citiraj za 5-10 godina pa da vidimo kakve su brojke tada.
Brojimo li i one koje je VRS poslao tamo odakle se ne vracas?
Iz Njemacke, Austrije i Svicarske mozes doci bar na sedmicu da se kupi ona majica "100% Bosanac".
Životni saputnik! 1921

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 21 nov 2018, 06:52

djes ogi na baustelce bez lopate
Zarathustra

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2018, 07:18

Dok je Tuzlaka i jugobalijandera, Ognjen ce imati podrsku u reprezentaciji. Ja cekam da sad ovi hrabri decki sa tribina poduzmu nesto nakon sto ih je Đikac posteno izbrukao, sto jes', jes'!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2018, 07:34

Vranjes je poceo pretjerivati sa ovim i Robi mora sa njim popricati, no mogu ga razumijeti. Jednostavno ponasanje prema njemu je veoma nefer. Lik daje svaku utakmicu 100% od sebe, ne stedi se ni u jednom dvoboju, igra bolestan pa bude ipak jedan od najboljih. Pokusava da doprinese nesto pozitivno.

No Fanaticosi koji izgleda nemaju previse posla, ne popustaju sa svojim pre*eravanjem. Mislim covjece ima granice, hajde shvatili smo, ne gotive ga nesto posebno, ali lijepiti pro gradovima gdje igramo slicice sa Ognjenom i furati neke svoje gluposti na stetu reprezentacije, pa da su mala djeca smjesno bi bilo. Ali i to je tipicno za Fanatikose, ma koliko cjenio sta rade za reprezentaciju, trebaju biti malo manje "attention whores". Oni nisu ispred reprezentacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.