Sta je to on dao drzavi osim sto ima koristi od nje koji ste vi debili sutra da mu pod noz dodjete prvi bi vas klao a neka i treba kad podrzavate ljude koji su i otjerali te kako nazivate baustelce iz base zemlje fujjjjjjj stidite se......ti ljudi godisnje pomognu vise sirotinje u BiH nego svi fudbaleri zajednoASD je napisao/la:Ogi sve dok gine za drzavni dres i daje 100% sebe svakako za drzavu radi vise nego velika vecina tih BH fanatikosa zajedno.
Igrač br. 6
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
ispravi me ako grijesim, ali bio sam na utakmici, a i poslije nisam vidio nikakvo saopstenje ili nesto s njihove strane sto je bilo upuceno vranjesu. znam ja da je tu bilo nekih svadja prije toga, ali koliko sam upratio, stisalo se. ja to vidim tako, da je on ovdje nicim izazvan poceo vrijedjati ljude koji rade svoj posao, nebitno jel bhf ili ne, sta on ima nazivati nekog baustelcem, i to upuceno kao uvredu. jel to ako neko radi na bausteli los covjek? nisam znao da se po poslu odredjuje je li neko dobar ili los covjek. ovo pisanje s njegove strane, je primitivno da ne moze biti primitivnije i uopste ne dolikuje jednom reprezentativcu, koji treba da bude uzor, i sportisti moraju imati kodeks ponasnja. pa sta mislis da dzeko ili pjanic pocnu vrijedjati navijce rome ili juventusa, jer im je par njih uputilo neku pogrdnu poruku. ne samo da bi bio novcano kaznjen jer oni imaju u ugovoru kako se ponasati, nego bi vjerovatno letili iz kluba, jer ne mozes se ti ponasati kako hoces. reprezentujes klub, u ovom slucaju savez i drzavu.bombaysaphire je napisao/la:Previše BHF daje sebi za pravo , previše !
Sad kada nam ide , kada nam je atmosfera super oni namjerno seru i kvare atmosferu.
Ognjen Vranješ gine za reprezentaciju, bori se kao lav , saigrači ga vole i cijene , u čemu je problem?
Selektor ga cijeni , u čemu je problem?
Nažalost BHF postaju sve više ka BBB , hoće da se pitaju za stvari koje nisu u njihovoj nadležnosti.
Moderatori da se uozbilje i pregledaju malo postove , ipak je ovo sportski forum.
Treba imati drugačije mišljenje, ali čemu vrijeđanje?
Podrška za Vranješa![]()
![]()
I treba da pišaš po idiotima koji ne znaju cijeniti ono što pružaš na terenu. 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ognjen ima puno bosnjaka prijatelja, a i raje iz Tuzle koja se ne osjeca bosnjacima. I nikad nije nikom naudio, niti bi..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Podrzavam svakoga ko isprska propisno slagiranu dijasporu koja privatizuje reprezentaciju i smatra je za svoju prciju, to oni nekog bojkotuju, prozivaju itd..ko ste ba vi?
- ASD
- Kontakt:
Tako je, pomognu, to je pozitivan efekt migracije, a negativne efekte ne nabrajas?samoposteno je napisao/la:Sta je to on dao drzavi osim sto ima koristi od nje koji ste vi debili sutra da mu pod noz dodjete prvi bi vas klao a neka i treba kad podrzavate ljude koji su i otjerali te kako nazivate baustelce iz base zemlje fujjjjjjj stidite se......ti ljudi godisnje pomognu vise sirotinje u BiH nego svi fudbaleri zajednoASD je napisao/la:Ogi sve dok gine za drzavni dres i daje 100% sebe svakako za drzavu radi vise nego velika vecina tih BH fanatikosa zajedno.
I da, dao je drzavi tako sto je Reprezentativac BiH, standardan, gdje daje 100% od sebe i na taj nacin doprinosi, drugi nacin je sto je kao igrac promijenio mnostvo priznatih klubova i pored njegovog imena se nalazila BiH zastava.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 nov 2018, 21:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- Chapman1886
- Kontakt:
Najgluplja stvar koju sam pročitao na ovom forumu jeste da on ima jedini koristi od igranja i borbe za reprezentaciju. To mi kao nemamo? 

Samo Sloboda | COYG
- TMmanija2012
- Kontakt:
I Nemanji Supicu ste lizali dupe ,pa vas na kraju Neca popisao ono baš baš
Ova seljacina sto zeli paznju javnosti i nasjedate na njegove provokacije nije to do njega nego do vas. Obacini papak ,nije on neki cetnik ..da je cetnik nikad ne bi obukao dres BiH 

- Chapman1886
- Kontakt:
Papak ko oni što au divljali po beču i ometali intoniranje himbe u kojoj hljeb zarađuju
Samo Sloboda | COYG
Jel i Nemanja brt davao 100% od sebe?TMmanija2012 je napisao/la:I Nemanji Supicu ste lizali dupe ,pa vas na kraju Neca popisao ono baš bašOva seljacina sto zeli paznju javnosti i nasjedate na njegove provokacije nije to do njega nego do vas. Obacini papak ,nije on neki cetnik ..da je cetnik nikad ne bi obukao dres BiH
Ovo se čak i zaboravilo. Kao u Briselu kad smo ih dobili 2-4 ako se dobro sjećam, stoka zviždala himnu države koja ih je spasila prosjačenja u BiH jer su mraka koja osnovne škole nema. Fuj!Chapman1886 je napisao/la:Papak ko oni što au divljali po beču i ometali intoniranje himbe u kojoj hljeb zarađuju
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- samoposteno
- Kontakt:
Nije on cetnik drug veci su cetnici ovi sto su protiv svog naroda....da postoji reprezentacija rs vranjes bi im dokazo koji narod vise voliTMmanija2012 je napisao/la:I Nemanji Supicu ste lizali dupe ,pa vas na kraju Neca popisao ono baš bašOva seljacina sto zeli paznju javnosti i nasjedate na njegove provokacije nije to do njega nego do vas. Obacini papak ,nije on neki cetnik ..da je cetnik nikad ne bi obukao dres BiH
- TMmanija2012
- Kontakt:
To je njegov posao da daje 100% ,sta treba da crta neke tetke po ruci i da provocira raju .. on je za mene papak . Pa Srbi dizu hajku na onog sandzosa sto ne pjeva himnu ,ali sandzo dingospo ne yebe 5% ,nit se svadjaKajzer10 je napisao/la:Jel i Nemanja brt davao 100% od sebe?TMmanija2012 je napisao/la:I Nemanji Supicu ste lizali dupe ,pa vas na kraju Neca popisao ono baš bašOva seljacina sto zeli paznju javnosti i nasjedate na njegove provokacije nije to do njega nego do vas. Obicni papak ,nije on neki cetnik ..da je cetnik nikad ne bi obukao dres BiH

Zadnja izmjena: TMmanija2012, dana/u 20 nov 2018, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina stoka ovdje si ti. Tise malo s jezikom jarane. Sta ti vrjedzas ovdje okolo?Madal je napisao/la:Ovo se čak i zaboravilo. Kao u Briselu kad smo ih dobili 2-4 ako se dobro sjećam, stoka zviždala himnu države koja ih je spasila prosjačenja u BiH jer su mraka koja osnovne škole nema. Fuj!Chapman1886 je napisao/la:Papak ko oni što au divljali po beču i ometali intoniranje himbe u kojoj hljeb zarađuju
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Vrijedža mi se ćovijeće zato i vrijedžamMaestro je napisao/la:Jedina stoka ovdje si ti. Tise malo s jezikom jarane. Sta ti vrjedzas ovdje okolo?Madal je napisao/la:Ovo se čak i zaboravilo. Kao u Briselu kad smo ih dobili 2-4 ako se dobro sjećam, stoka zviždala himnu države koja ih je spasila prosjačenja u BiH jer su mraka koja osnovne škole nema. Fuj!Chapman1886 je napisao/la:Papak ko oni što au divljali po beču i ometali intoniranje himbe u kojoj hljeb zarađuju
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- zanatlija57
- Kontakt:
Gdje si ti bio druže...Niti se zviždalo himni Austrije, niti je bilo incidenata /ako eliminišemo baklje /. Kada bi sve navijačke grupe ili generalno navijači, ponašali se kao oni koji dolaze iz BiH, UEFA bi imala manji budžet. Ovo je baš zlonamjeran post.Chapman1886 je napisao/la:Papak ko oni što au divljali po beču i ometali intoniranje himbe u kojoj hljeb zarađuju
odvratan je ogi do bola, ali neka je upravo onima iz bhf-a spustio 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sto mu ove beclije ne smiju nista na ulici? A siguran sam da ce ga sresti mnogo puta.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nekima ne bi skodilo da procitaju ustav drzave za koju navijaju, RS je u ustavu Bosne i Hercegovine, ako vam se ne svidja eno vam Bakira pa ga pitajte sta mu je babo potpisivao. Ko ne priznaje RS ne priznaje ni ustav BiH sto znaci da ne priznaje drzavu Bosnu i Hercegovinu. Vranjes je korektno igrao za reprezentaciju po meni davao je maksimum i realno bolje igrao nego sto je igrao za svoje klubove sto bi trebalo jedino da je bitno, ali ovdje je ocito ljudima bitno kakva je tetovaza Vranjesu na dupetu od toga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.