Ogi Fan Club, MZ Tušanj when?Sarmelino je napisao/la:Kakav gospodin, goat status u reprezentaciji
Ogi Fan Club, MZ Tušanj when?Sarmelino je napisao/la:Kakav gospodin, goat status u reprezentaciji
9. januar mu cestitajte isto. Nemoj da se naljute ogi, radovan i ratko.joker90 je napisao/la:Zato sto je Tuzla grad svih ljudi, Srba, Hrvata, muslimana. Nista lose nije uradio i imat ce u ovom gradu podrsku dok je ziv!Maestro je napisao/la: Ako je tuzla kontra nacionalista sto onda podrska ognjenu?
Ima nas i iz Bosne koji su protiv separatiste. Posto sam bio aktivan na ovoj temi, red je da se ogradim od smijesnih likova koji upadaju "cetnik", "genocidna tvorevina". Zbog takvih retardiranih postova normalno uslijede takodjer retardirani Evanderovi postovi a sve promasena poenta.eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
To Eldo care, neka ti se lik kenja u usta, bitno je da on "gine" jelda? A to sto gine zbog svoje koristi (da se sto bolje proda), a ne zbog nase BiH.eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
Pa baš zbog toga je glup, nije otišao da pozdravi navijače uredu, 90% ljudi i zaboravilo na to a od ovih 90% bar 50% nema pojma ni da nije otišao. Navijači ti mogu govoriti, prozivati te, ipak ti si javna ličnost i moraš biti na to spreman a za prozivke je sam kriv. Nakon svega toga on se javlja i napada. Neka šuti i igra, i imat će podršku većine navijača.eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
Unofficialpage je napisao/la:Pa baš zbog toga je glup, nije otišao da pozdravi navijače uredu, 90% ljudi i zaboravilo na to a od ovih 90% bar 50% nema pojma ni da nije otišao. Navijači ti mogu govoriti, prozivati te, ipak ti si javna ličnost i moraš biti na to spreman a za prozivke je sam kriv. Nakon svega toga on se javlja i napada. Neka šuti i igra, i imat će podršku većine navijača.eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
Je li,da tebi u Tuzli nisu "natakarili"nekog zenskog clana porodice pa imas bjesnilojoker90 je napisao/la:Fukare ce na Tusnju fanatikose i sve bosnjacke nacionaliste na glavu izbaciti ako krenu na Ogija. Znat ce u koji su grad dosli..
Sram da te bude, pobjeguljo iz Beca! Nikad u Tz nemoj vise njusku da bi pomolio..Brcanskamalta je napisao/la:Je li,da tebi u Tuzli nisu "natakarili"nekog zenskog clana porodice pa imas bjesnilojoker90 je napisao/la:Fukare ce na Tusnju fanatikose i sve bosnjacke nacionaliste na glavu izbaciti ako krenu na Ogija. Znat ce u koji su grad dosli..
Tuzla i fukare ti ne "izlaze iz usta"na svakoj temi.
Pa ima nazalost. I to nakon sto je promovisao separatizam, popisao se na Ustav na koji se poziva ta vecina i spominje nekakve Alijine potpise (???), uvrijedio se jer ga manjina proganja zbog sr.anja koje je sam prouzrokovao, odbio slaviti sa njima i svaki put, nakon sto se stvar koliko toliko smirila, bocnuo BHF preko drustvenih mreza i opet naceo stare teme.bombaysaphire je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Pa baš zbog toga je glup, nije otišao da pozdravi navijače uredu, 90% ljudi i zaboravilo na to a od ovih 90% bar 50% nema pojma ni da nije otišao. Navijači ti mogu govoriti, prozivati te, ipak ti si javna ličnost i moraš biti na to spreman a za prozivke je sam kriv. Nakon svega toga on se javlja i napada. Neka šuti i igra, i imat će podršku većine navijača.eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
On i ima podršku većine navijača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.