Igrač br. 6

Penaltiky
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Penaltiky » 20 nov 2018, 20:46

:silent:
Sarmelino je napisao/la:Kakav gospodin, goat status u reprezentaciji :tokralju:
Ogi Fan Club, MZ Tušanj when?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 20 nov 2018, 20:47

joker90 je napisao/la:
Maestro je napisao/la: Ako je tuzla kontra nacionalista sto onda podrska ognjenu?
Zato sto je Tuzla grad svih ljudi, Srba, Hrvata, muslimana. Nista lose nije uradio i imat ce u ovom gradu podrsku dok je ziv!
9. januar mu cestitajte isto. Nemoj da se naljute ogi, radovan i ratko. :tokralju:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 20 nov 2018, 20:51

Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 nov 2018, 20:54

eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
Ima nas i iz Bosne koji su protiv separatiste. Posto sam bio aktivan na ovoj temi, red je da se ogradim od smijesnih likova koji upadaju "cetnik", "genocidna tvorevina". Zbog takvih retardiranih postova normalno uslijede takodjer retardirani Evanderovi postovi a sve promasena poenta.
Uglavnom, podrska BHF-u. :bih:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 nov 2018, 20:57

Odlazi!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 20 nov 2018, 20:58

Ognjen brat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 nov 2018, 20:59

eldo je napisao/la:Samo su "baustelci" iz dijaspore protiv Vranjesa, mi iz Bosne podrzavamo najborberbijeg,najagresivnijeg, defanzivnog igraca kojeg trenutno imamo u sastavu. Sve dok je takav na terenu, sa svojim privatnim zivotom neka radi sta god hoce.
To Eldo care, neka ti se lik kenja u usta, bitno je da on "gine" jelda? A to sto gine zbog svoje koristi (da se sto bolje proda), a ne zbog nase BiH.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 20 nov 2018, 21:01

BHF je skupina klosara i idiota koji meni iz Njemacke i Austrije odredjuju ko ce igrati za reprezentaciju drzave u kojoj sam rodjen i zivim. Baustelci, nego sta! Bravo, Ogi! Kako god, narednu na klupu ide aBd kada Todorovic ozdravi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 nov 2018, 21:01

Previše BHF daje sebi za pravo , previše !
Sad kada nam ide , kada nam je atmosfera super oni namjerno seru i kvare atmosferu.
Ognjen Vranješ gine za reprezentaciju, bori se kao lav , saigrači ga vole i cijene , u čemu je problem?
Selektor ga cijeni , u čemu je problem?
Nažalost BHF postaju sve više ka BBB , hoće da se pitaju za stvari koje nisu u njihovoj nadležnosti.
Moderatori da se uozbilje i pregledaju malo postove , ipak je ovo sportski forum.
Treba imati drugačije mišljenje, ali čemu vrijeđanje?
Podrška za Vranješa :bih: :bih: :bih:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 nov 2018, 21:02

Ogi sve dok gine za drzavni dres i daje 100% sebe svakako za drzavu radi vise nego velika vecina tih BH fanatikosa zajedno.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 20 nov 2018, 21:04

Pa nek nije otiso da ih pozdravi i ne mora nikad otici pred njih dok god 100% od sebe daje a to je kod njega uvijek slucaj.. nebitno je sta neki tamo bhf misli

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 20 nov 2018, 21:05

Ogi kralju :bih: :kralj:
Samo Sloboda | COYG

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 nov 2018, 21:07

Fukare ce na Tusnju fanatikose i sve bosnjacke nacionaliste na glavu izbaciti ako krenu na Ogija. Znat ce u koji su grad dosli.. :bih:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 20 nov 2018, 21:09

Pa baš zbog toga je glup, nije otišao da pozdravi navijače uredu, 90% ljudi i zaboravilo na to a od ovih 90% bar 50% nema pojma ni da nije otišao. Navijači ti mogu govoriti, prozivati te, ipak ti si javna ličnost i moraš biti na to spreman a za prozivke je sam kriv. Nakon svega toga on se javlja i napada. Neka šuti i igra, i imat će podršku većine navijača.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 nov 2018, 21:14

Unofficialpage je napisao/la:
Pa baš zbog toga je glup, nije otišao da pozdravi navijače uredu, 90% ljudi i zaboravilo na to a od ovih 90% bar 50% nema pojma ni da nije otišao. Navijači ti mogu govoriti, prozivati te, ipak ti si javna ličnost i moraš biti na to spreman a za prozivke je sam kriv. Nakon svega toga on se javlja i napada. Neka šuti i igra, i imat će podršku većine navijača.

On i ima podršku većine navijača.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 20 nov 2018, 21:15

joker90 je napisao/la:Fukare ce na Tusnju fanatikose i sve bosnjacke nacionaliste na glavu izbaciti ako krenu na Ogija. Znat ce u koji su grad dosli.. :bih:
Je li,da tebi u Tuzli nisu "natakarili"nekog zenskog clana porodice pa imas bjesnilo :problem:
Tuzla i fukare ti ne "izlaze iz usta"na svakoj temi.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 20 nov 2018, 21:16

Krepo majci sranjesu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 nov 2018, 21:16

Brcanskamalta je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Fukare ce na Tusnju fanatikose i sve bosnjacke nacionaliste na glavu izbaciti ako krenu na Ogija. Znat ce u koji su grad dosli.. :bih:
Je li,da tebi u Tuzli nisu "natakarili"nekog zenskog clana porodice pa imas bjesnilo :problem:
Tuzla i fukare ti ne "izlaze iz usta"na svakoj temi.
Sram da te bude, pobjeguljo iz Beca! Nikad u Tz nemoj vise njusku da bi pomolio..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 nov 2018, 21:18

bombaysaphire je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:

On i ima podršku većine navijača.
Pa ima nazalost. I to nakon sto je promovisao separatizam, popisao se na Ustav na koji se poziva ta vecina i spominje nekakve Alijine potpise (???), uvrijedio se jer ga manjina proganja zbog sr.anja koje je sam prouzrokovao, odbio slaviti sa njima i svaki put, nakon sto se stvar koliko toliko smirila, bocnuo BHF preko drustvenih mreza i opet naceo stare teme.
Vidis u kakvoj mentalnoj provaliji je ta vecina. Ali on igra 100%, brt nas hehe kraljina

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 20 nov 2018, 21:18

Kakav bolid :lol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.