Gdje se brani čast islama
Gdje se Ummet šaptom kreće
Sandžak tamo izdat neće!
Šehadet se poljem čuje
Glasan tekbir odjekuje
Srce dragom srcu zbori
Niste mrtvi hej djedovi
Srce dragom srcu zbori
Još smo živi hej sinovi!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zavisi koje je govorno područje.Sage je napisao/la:@ Derdiyok, zar ne bi trebalo da ide ekavica tu? ne provociram, pitam...
ma pusti ramiza stagnira latentno od pete godine zivotaalan_kardec je napisao/la:Ramiy je napisao/la:Ne podrazumijeva ljudi smo nismo srbijanciMoggi je napisao/la:daleko bilo, multinacionalnost je nasa vrlina
Važi
Ha nije bezveze na klupi. Bosanski Alen Halilović.Moggi je napisao/la: ma pusti ramiza stagnira latentno od pete godine zivota
Boga mi ga je bratski im Dodick plaho razočarao.Ramiy je napisao/la:Helco sta je rec
Ako su hendo i njemu slicni protiv, onda bih se i ja prikljucioMoggi je napisao/la:ja ,osim i harden pravimo platformu za progres ovog foruma koju cemo nazvbat platforma za progres, bujrumRamiy je napisao/la:Moderatori su precijenjeni treba anketu za adminaMoggi je napisao/la:imal kakva anketa za moderatora, promijenio sam se ev 7 dana nisam nista cak piso
ja sam ti govorio helćo uči, al ti jok, daj pivuPenaltiky je napisao/la:Bakire, Dragane i Mladene. Hvala na ovih 8/4 godine. Mladen me plaho ne tangira, Bakire i Dragane, nadam se da ćwte doživjeti duboku starost, gledat djecu kako se od raka raspadaju a morfij ne pomaže a onda i Vi.
Ovo nije lično.Rigoletto je napisao/la:ja sam ti govorio helćo uči, al ti jok, daj pivuPenaltiky je napisao/la:Bakire, Dragane i Mladene. Hvala na ovih 8/4 godine. Mladen me plaho ne tangira, Bakire i Dragane, nadam se da ćwte doživjeti duboku starost, gledat djecu kako se od raka raspadaju a morfij ne pomaže a onda i Vi.
Dobro siASD je napisao/la:Pa cim u svom nazivu ima progres, on mora biti protiv.SMR187 je napisao/la: Ako su hendo i njemu slicni protiv, onda bih se i ja prikljucio
ti si takvu šansu prokocko 4 JanuaraRamiy je napisao/la:Asd imas od mene bodove za forumasa godine ako prestanes pisati
ti od mene imas 6b za forumasa godinePenaltiky je napisao/la:ti si takvu šansu prokocko 4 JanuaraRamiy je napisao/la:Asd imas od mene bodove za forumasa godine ako prestanes pisati
Ramiz bi mogo biti Coutinho aka. maloljetni kamiondžija
Sta bi za Exit, jesi izracunao koliko treba?Penaltiky je napisao/la:ti si takvu šansu prokocko 4 JanuaraRamiy je napisao/la:Asd imas od mene bodove za forumasa godine ako prestanes pisati
Ramiz bi mogo biti Coutinho aka. maloljetni kamiondžija
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.