Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kaunas
Kontakt:

Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.

Post Postao/la Kaunas » 18 nov 2018, 21:42

AmirBvB je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Zakaric umjesto krunica, ostalo ok, fali pjanic

Nastic je kvalitet za prvog konkurenta na lijevom beku. Za klasu bolji os Civica koji mi je drag i takodje dobar igrac
A rušilac, kajmak, sudžuka, ništa, a? :mrgreen:
Momak je rusilac. Naravno mislim na Sea. :lol:

Yebemti fes kakvi su to dani na forumu bili. Nije bilo jace teme na forumu. :urnebes:
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 18 nov 2018, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 nov 2018, 21:42

HankMoody je napisao/la:Ovo što igramo protiv istina B tima Španije je za svaku pohvalu, imamo i glavu i rep, lopta brzo ide osim kad do Džeke dođe ili do Bešića, oni baš meljaju. Zukanović je fascinantno dobar, nevjerovatno je da nije napravio bolju karijeru. Gojaka je pojela trema i želja da odigra sve kako treba, pa otud i greške, biće on sve bolji, Nastić je dobar, po Cimirotovoj strani puše, što je i logično s obzirom da momak nije bek. Bičakčić isto tako odličan. Krunić je u defanzivi odigrao odlično, mada se prema naprijed nije istakao. Sve u svemu, s ovim rezultatom moramo biti zadovoljni.
Pa ****, a obzirom da njihov igrac koji igra na cimija pravi i najbolje svjetske bekove budalama, ne znam zasto se ocekuje da ga cimi zaustavi :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 nov 2018, 21:42

AmirBvB je napisao/la:
Sveti je napisao/la:Zakaric umjesto krunica, ostalo ok, fali pjanic

Nastic je kvalitet za prvog konkurenta na lijevom beku. Za klasu bolji os Civica koji mi je drag i takodje dobar igrac
A rušilac, kajmak, sudžuka, ništa, a? :mrgreen:
Mislis na sea? :mrgreen:

Kajmak sudzuka :rol: oplakah :rol:

Ma on je posle povrede vise poput sarme ili tufahije ako cemo o konzumentskim sinonimima :lol:

Bukvalno svaki nas prilazak golu je opasnost po njih. A ovako su se dodavali i protiv rusije pa ga podudlase
naprijed rejal

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 nov 2018, 21:42

Raonffa je napisao/la:
Također, sviđa mi se što nekada izađemo visoko gore, natjeramo ih da vraćaju loptu golmanu ili da golman ispucava loptu, što je baš baš rijetkost u igri Španije zadnjih desetak godina.
počeli dizat loptu da prebace naše igrače, pa onaj centaršut, zato u kataloniji pucaju u koljena :urnebes: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 nov 2018, 21:43

HankMoody je napisao/la:Ovo što igramo protiv istina B tima Španije je za svaku pohvalu, imamo i glavu i rep, lopta brzo ide osim kad do Džeke dođe ili do Bešića, oni baš meljaju. Zukanović je fascinantno dobar, nevjerovatno je da nije napravio bolju karijeru. Gojaka je pojela trema i želja da odigra sve kako treba, pa otud i greške, biće on sve bolji, Nastić je dobar, po Cimirotovoj strani puše, što je i logično s obzirom da momak nije bek. Bičakčić isto tako odličan. Krunić je u defanzivi odigrao odlično, mada se prema naprijed nije istakao. Sve u svemu, s ovim rezultatom moramo biti zadovoljni.
Ma igraš i ti bez pola prve postave, a jedan od tih igrača je ustvari tvoj drugi daleko najbolji igrač reprezentacije, to je velika stvar za nas.

Španija će izgledati moćnije sa C sastavom nego mi bez par prvotimaca :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 18 nov 2018, 21:43

NEZALAGANJE je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Hoće li Hajrović dobiti priliku gdje svaki laik vidi kako samo fali takav tip igrača ovoj repci !?

Sasvim okej stojimo na terenu sa solidnom igrom prema naprijed.
Upravo to.Frajer u Dinamu igra sigurno najozbiljniji fudbal u svojoj dosadasnjoj karijeri.
Koliko god nam fale neke kvalitete Hajrovića, isto toliko, možda čak i duplo bi nas zajebao. Ali opet mislim da ima mjesta na spisku od 23 igrača, može pomoći u određenim utakmicama i u nekim situacijama.

Har3rajvoss
Kontakt:

Post Postao/la Har3rajvoss » 18 nov 2018, 21:44

BenjooJutub je napisao/la:Baho cijeo poluvrijeme misli da su Rodri i Rodrigo jedan te isti nogometaš :lolno:
pa ovaj na terenu se zove Rodrigo a nadimak mu je Rodri, zadnji vezni i na njeg misli i jeste jedan te isti nogometas. Ima i Rodrigo iz Valencie krilni napadac, ali ne misli na njega.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 18 nov 2018, 21:44

Odbrana odlicna i napokon da i mi budemo jedni od onih ekipa sto imaju dobrog selektora koji ce postaviti odbranu da igra bolje od svojih mogucnosti. Kakvu sad sirinu imamo na bekovima, a do skoro nismo 2 pocetna mogli sastaviti i kad su svi zdravi.

Lijevo: Kolasinac, Civic, Nastic; desno: Todorovic, Vranjes, Cimirot. I evo protiv Spanije desno igra 3. opcija na desnom beku, 2.-3. opcija lijevo i nema panike ni rupe na tim pozicijama. :tokralju:
Napokon imamo i stoperski tandem, dok je Mesa izmjenjao 10 stopera i pozivao sve zivo, Robi nasao Tonija i Zukanovica i fantasticno igraju, Bicakcic odlicna zamjena, start nad Moratom je genijalan bio i pokazuje kako manjak brzine nadomjesti sa drugim stvarima.
Jos imamo i novog golmana u prvih 11, nije jos nijednu tekmu poludio i sam donio pobjedu ali dobra odbrana ispred njega, nekoliko dobrih njegovih intervencija, malo i srece i ide ga predobro na golu. Samo neka ovako nastavi zajedno sa kompletnom odbranom.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 18 nov 2018, 21:44

Pantelija je napisao/la:
Pa ****, a obzirom da njihov igrac koji igra na cimija pravi i najbolje svjetske bekove budalama, ne znam zasto se ocekuje da ga cimi zaustavi :D
Ne očekujem, samo konstatujem. :mrgreen:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 nov 2018, 21:45

akisarajevo92 je napisao/la:
HankMoody je napisao/la:Ovo što igramo protiv istina B tima Španije je za svaku pohvalu, imamo i glavu i rep
Ako se ovo kod njih moze nazvati B timom, onda i mi igramo sa B timom bez 4 igraca koja bi sigurno bili u prvih XI
Tacno. Mi bez 6-7 prvotimaca, kao i oni.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 18 nov 2018, 21:45

Har3rajvoss je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Baho cijeo poluvrijeme misli da su Rodri i Rodrigo jedan te isti nogometaš :lolno:
pa ovaj na terenu se zove Rodrigo a nadimak mu je Rodri, zadnji vezni i na njeg misli i jeste jedan te isti nogometas. Ima i Rodrigo iz Valencie krilni napadac, ali ne misli na njega.
ovaj na terenu je Rodri iz Atletica al samo Rodri. :D

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 nov 2018, 21:46

NEZALAGANJE je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Hoće li Hajrović dobiti priliku gdje svaki laik vidi kako samo fali takav tip igrača ovoj repci !?

Sasvim okej stojimo na terenu sa solidnom igrom prema naprijed.
Upravo to.Frajer u Dinamu igra sigurno najozbiljniji fudbal u svojoj dosadasnjoj karijeri.
Pa igra, ali neke stvari mora skontati, da u repci sto ce igrati i sto igra u klubu su dva razlicita sporta Individualni kvalitet najbolje je da zaboravi i posveti se defanzivi i igri bez lopte.

Robi je vrhunski posao uradio sto na teren salje fajtere, a pozere ostavlja kod kuce.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 nov 2018, 21:46

sredina je ta koju je robi ustimao, ne visi nam gol u zraku jer imamo besica i sarica koji trce za dvojicu. pjanic je isto jako agilan u zadnje vrijeme... to ti je razlika u odnosu na misimovice i sl, cast misketu, ali mora se gristi 90 minuta. odbrani je odmah lakse kad imas takve momke
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 nov 2018, 21:46

babino je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: Jeftinija karta do amerike ba, raja konta grad u spaniji
Pa u Senegal u podmjeru idu
:rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 nov 2018, 21:46

"evo postovani gledaoci kao sto mozete vidjeti u Celta Vigu pada kisa"

nadmasice Cambio :rol:
Don't believe the hype.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 nov 2018, 21:46

DenchiNL je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Također, sviđa mi se što nekada izađemo visoko gore, natjeramo ih da vraćaju loptu golmanu ili da golman ispucava loptu, što je baš baš rijetkost u igri Španije zadnjih desetak godina.
počeli dizat loptu da prebace naše igrače, pa onaj centaršut, zato u kataloniji pucaju u koljena :urnebes: :rol:
Vidiš da su i ovi na tribinama zanijemili :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

COYS
Kontakt:

Post Postao/la COYS » 18 nov 2018, 21:46

Celta Vigo :urnebes:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 18 nov 2018, 21:46

Pa nama je jedan Pjanić kao njima 5 standardnih prvotimaca. Bez Džeke ili Pjanića to je automatski B tim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 nov 2018, 21:47

akisarajevo92 je napisao/la:"evo postovani gledaoci kao sto mozete vidjeti u Celta Vigu pada kisa"

nadmasice Cambio :rol:
Nemoj vise Baho. :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 nov 2018, 21:47

COYS je napisao/la:Celta Vigo :urnebes:
:lol: :lol: brat se napušio po uzoru na Vugdu :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: armin, Muumii, zastitaIdentiteta i 27 gostiju.