Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Robi postavio odbranu ko Cholo Atleticovu iz 2014 godine. Bedem.
27.10.2020
- robertkosar
- Kontakt:
Hajd ti ne seri pa da vidimo sta ce ti se desitCaptain4 je napisao/la:Šta serete 0-0 za Španijom

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Visca najbolji. Svugdje ga ima, pomaze Cimirotu a ima ga i naprijed.
-
- Kontakt:
Ma koji Hajrovic, tipicni mentalni patuljak ala quaresma. Vi znate bolje od Prosineckog eto.
Samo je Mume lud ko struja. 

Hoće li Hajrović dobiti priliku gdje svaki laik vidi kako samo fali takav tip igrača ovoj repci !?
Sasvim okej stojimo na terenu sa solidnom igrom prema naprijed.
Mmm ke bela perfeta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Odlican rezultat na poluvremenu. Ne igramo lijepo, ali ipak stvaramo ko neke sanse, a njima ne dopustamo nikakve ozbiljne prilike. U obzir treba uzeti da ne igraju ni oni u prvom sastavu, ali doduse ne igraju ni nama Pjanic, Vranjes i Sunjic, a to su nam sve bitni igraci u ovom sistemu. Mozemo biti zadovoljni. Sa Mesinom vizijom bismo vec gubili bar 2:0.
A rušilac, kajmak, sudžuka, ništa, a?Sveti je napisao/la:Zakaric umjesto krunica, ostalo ok, fali pjanic
Nastic je kvalitet za prvog konkurenta na lijevom beku. Za klasu bolji os Civica koji mi je drag i takodje dobar igrac

- akisarajevo92
- Kontakt:
Da li ce ovo biti sesti put da odigramo 0:0 sa Robijem kao selektorom
prije njega u 23 godine postojanja reprezentacije to se desilo svega 11 puta
prije njega u 23 godine postojanja reprezentacije to se desilo svega 11 puta

Don't believe the hype.
Ihram cenera na hendikep 0:2 hahahha
Gledam utakmicu i kontam koji k... hahhahaha
Pa jbt ovi nama meda ne mogu hahahah...bravo momci svaka cast ovo je nova dimenzija nase repke...pitam se sta bi robi uradio sa onom repkom iz brazila
Gledam utakmicu i kontam koji k... hahhahaha
Pa jbt ovi nama meda ne mogu hahahah...bravo momci svaka cast ovo je nova dimenzija nase repke...pitam se sta bi robi uradio sa onom repkom iz brazila
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jbg Zakaric je povrijeđen.Sveti je napisao/la:Zakaric umjesto krunica, ostalo ok, fali pjanic
Nastic je kvalitet za prvog konkurenta na lijevom beku. Za klasu bolji os Civica koji mi je drag i takodje dobar igrac
Fali nam prodornost na krilu, treba Duljevica uvesti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Španci 65-70% posjed lopte, a šanse nisu napravili za prvih 45 minuta. Mogu se do sutra se ovako dodavati, nama odgovara.
Odbrana je za svaku pohvalu, šteta što nismo imali ovakvu odbranu u prethodnim godinama. Robiju za zatezanje odbrane treba posebno čestitati
jer to su manje više isti igraci koji su pod vodstvom Meše primali golove i od Kipra.
Odbrana je za svaku pohvalu, šteta što nismo imali ovakvu odbranu u prethodnim godinama. Robiju za zatezanje odbrane treba posebno čestitati

Izbaciti gojaka i besica i ako treba ne uvoditi nikoga, samo da njih dvojica ne igraju i mozemo do dobrog rezultata
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Kakav Hajrovic, Visca je zahvalniji prema nazad i tacka. Pogotovo u situaciji kada ti desnog beka igra veznjak.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ovo što igramo protiv istina B tima Španije je za svaku pohvalu, imamo i glavu i rep, lopta brzo ide osim kad do Džeke dođe ili do Bešića, oni baš meljaju. Zukanović je fascinantno dobar, nevjerovatno je da nije napravio bolju karijeru. Gojaka je pojela trema i želja da odigra sve kako treba, pa otud i greške, biće on sve bolji, Nastić je dobar, po Cimirotovoj strani puše, što je i logično s obzirom da momak nije bek. Bičakčić isto tako odličan. Krunić je u defanzivi odigrao odlično, mada se prema naprijed nije istakao. Sve u svemu, s ovim rezultatom moramo biti zadovoljni.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravo to.Frajer u Dinamu igra sigurno najozbiljniji fudbal u svojoj dosadasnjoj karijeri.Poligon10 je napisao/la:Hoće li Hajrović dobiti priliku gdje svaki laik vidi kako samo fali takav tip igrača ovoj repci !?
Ma ovo je predobro!! Roberte sve sam i nedaj da ti se mjesaju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- BenjooJutub
- Kontakt:
Baho cijeo poluvrijeme misli da su Rodri i Rodrigo jedan te isti nogometaš 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Ako se ovo kod njih moze nazvati B timom, onda i mi igramo sa B timom bez 4 igraca koja bi sigurno bili u prvih XIHankMoody je napisao/la:Ovo što igramo protiv istina B tima Španije je za svaku pohvalu, imamo i glavu i rep
Don't believe the hype.