đe oficijelni fanshop **** vam nebo!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FakatDenchiNL je napisao/la:Bahatost 1000+Raonffa je napisao/la:
Kako ovo prejako zvuči, čuj Isco nam šansa
![]()
![]()
Al reklame i najave ubisesvrakino1921 je napisao/la:Evo ispravio se voditelj
Austria u zadnjim trenucima utakmice pobjedila S.Irsku
Dosta je ovo dobro i profesionalno na Nova BiH
Da utakmica odlucuje nesto i da je takmicarska ne sumnjam da bi bilo par hiljada ljudidinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
Ti iz krajnosti u krajnost jbg.dinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
haj proguglaj kartu za kanarska ostrva ledžendodinoze je napisao/la:Cudi me da najbolji navijaci nisu prepravili ulice Las Palmasa.
Vuk u kokosinjcu?QUARTERBACK je napisao/la:visca predvidiv ko vuk u kokosinjcu
Iskreno sumnjam, da ce biti neki igrac, svako malo neka povreda jbt kao da je 30+, a ne igrac koji tek treba da izgradi karijeru i koji treba da bude u punoj snazi.Bazinga12345 je napisao/la:Todorović.ElCartel11 je napisao/la:Igrao je Cimi i u Sarajevu par puta na desnom boku (prilikom nuzde zbog povreda i kartona ostalih igraca koji su pokrivali tu poziciju). Ali trebamo i moramo naci jednog igraca koji prirdno to igra, mi od Mujdze tu poziciju nemamo kvalitetno pokrivenu.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bhfanatic14, invincible1921, kakarut, MokraKifla, Quartararo, UtdBiH21 i 71 gost.