Penaltiky je napisao/la:
Mrsko mi čitati sad, spremam se za vanka, jesu kolaboratori, oni što su se ponašali ko četnici, il civili?
Pa isto kao u Srebrenici.
Hoćeš to vani pratiti bratsku Grčku ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Penaltiky je napisao/la:
Mrsko mi čitati sad, spremam se za vanka, jesu kolaboratori, oni što su se ponašali ko četnici, il civili?
Vidim ono Aćifefendiju spominju, koji je odlikovani nacista i ratni zločinac zato pitam, čim je on u igri, ne može to biti ko Srebrenica.Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
Pa isto kao u Srebrenici.
Hoćeš to vani pratiti bratsku Grčku ?
Bošnjacima je heroj, Srbima zločinac.Penaltiky je napisao/la: Vidim ono Aćifefendiju spominju, koji je odlikovani nacista i ratni zločinac zato pitam, čim je on u igri, ne može to biti ko Srebrenica.
Lik je zločinac. Ništa on bolji od Mladića nije, samo manje efikasan.Derdiyok je napisao/la:Bošnjacima je heroj, Srbima zločinac.Penaltiky je napisao/la: Vidim ono Aćifefendiju spominju, koji je odlikovani nacista i ratni zločinac zato pitam, čim je on u igri, ne može to biti ko Srebrenica.
U pamet, večeras će mačka i miš zajedno da hrču.
Težak zločin ubijanje onih koji hoće da istrijebe tvoj narod. Veoma težak zločin.Penaltiky je napisao/la:
Lik je zločinac. Ništa on bolji od Mladića nije, samo manje efikasan.
Civila?Derdiyok je napisao/la:Težak zločin ubijanje onih koji hoće da istrijebe tvoj narod. Veoma težak zločin.Penaltiky je napisao/la:
Lik je zločinac. Ništa on bolji od Mladića nije, samo manje efikasan.
Civili ko sa Zlatišta.Penaltiky je napisao/la: Civila?
Tu istu priču četalji pričaju. Čestitam.Derdiyok je napisao/la:Civili ko sa Zlatišta.Penaltiky je napisao/la: Civila?
Pa razmisli šta sam rekao.Penaltiky je napisao/la: Tu istu priču četalji pričaju. Čestitam.
Prvo svojom voljom, a drugo?Sage je napisao/la:@Penaltiky, nevezano za to ubijanje, avatar ti je vrh...nekad sam tako bradu "gonio"...a frizuru evo 19 godina
Hehe..oboje voljom. Samo je brada kraća. Glavurdu brijem sam 19 kuka. Jednom pošo pustit, djeca plakala, žena zaprijetila divorsomPenaltiky je napisao/la:Prvo svojom voljom, a drugo?Sage je napisao/la:@Penaltiky, nevezano za to ubijanje, avatar ti je vrh...nekad sam tako bradu "gonio"...a frizuru evo 19 godina
na ebayu?Monolog je napisao/la: Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95.
Kakvi ste vi Bošnjaci a pričate srpski?legenda reala je napisao/la:Penaltiče kakav si ti četnik a pričaš Bosanski
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, tutankamon1905 i 16 gostiju.