Batistuta je napisao/la:Znam ja vrlo dobro o kakvom se problemu radi i u Mostaru i u Lukavici,ali problem je isti za sve navijače,i do sada niko nije bojkotovao osim navijača Želje.Bojkot je dobar metod,ali po meni ovo je bojkot bez "velikog" razloga,gdje bi vjerovatno da prisustvuju navijači donijeli prevagu.Ja već odavno vidim problem gostovanja kod navijača Želje,gdje prema meni nema baš adekvatnu podršku.I podsjećanje da navijači Sarajeva svaku utakmicu na Grbavici plaćaju 15 km bez pogovora za neuslovan tretman.
Objasni mi molim te neuslovan tretman !?
Porediš Grbavicu sa SRC Slavija !?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
blue 18 je napisao/la:nez kako neki maloumni ne kontaju NIJE STVAR U CIJENI KARATA NEGO JE STVAR U TOME STO LJUDI IZ SLAVIJE POKUASVAJAU DA OGRANICE KOLIKO CE NAS MOCI PRISUSTVOVATI UTAKMICI (700) A MI KAO OZBILJNA GRUPA NE ZELIMO DA PADNEMO NA TAJ NIVO DA IZDVAJAMO KO ZASZLUZUJE A KO NE DA BODRI NASU SVETINJU !!
Evo covjek je napisao sve ,ako nekom nije jasno ali nekima treba i crtati neke stvari, izgleda
Pa kako nije nuslovan tretman ako se nagura puno više ljudi nego što može stati tj.proda se karata.Sa druge strane blizina navijača iritira nedaj Bože neku veliku tragediju,od tribina se mogu lako odvojiti komadi betona,posebno na istoku itd.Naši ljudi to olako shvataju i samo razmišljaju o finansijskoj dobiti.Meni je komotnija iskreno tribina u Lukavici nego na Grbavici.
Batistuta je napisao/la:Pa kako nije nuslovan tretman ako se nagura puno više ljudi nego što može stati tj.proda se karata.Sa druge strane blizina navijača iritira nedaj Bože neku veliku tragediju,od tribina se mogu lako odvojiti komadi betona,posebno na istoku itd.Naši ljudi to olako shvataju i samo razmišljaju o finansijskoj dobiti.Meni je komotnija iskreno tribina u Lukavici nego na Grbavici.
Uspoređivati Grbavicu sa Lukavicom u bilo kom smislu mi je tragikomično
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
blue 18 je napisao/la:nez kako neki maloumni ne kontaju NIJE STVAR U CIJENI KARATA NEGO JE STVAR U TOME STO LJUDI IZ SLAVIJE POKUSAVAJU DA OGRANICE KOLIKO CE NAS MOCI PRISUSTVOVATI UTAKMICI (700) A MI KAO OZBILJNA GRUPA NE ZELIMO DA PADNEMO NA TAJ NIVO DA IZDVAJAMO KO ZASZLUZUJE A KO NE DA BODRI NASU SVETINJU !!
pametnom je i ovo dosta !
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
blue 18 je napisao/la:nez kako neki maloumni ne kontaju NIJE STVAR U CIJENI KARATA NEGO JE STVAR U TOME STO LJUDI IZ SLAVIJE POKUSAVAJU DA OGRANICE KOLIKO CE NAS MOCI PRISUSTVOVATI UTAKMICI (700) A MI KAO OZBILJNA GRUPA NE ZELIMO DA PADNEMO NA TAJ NIVO DA IZDVAJAMO KO ZASZLUZUJE A KO NE DA BODRI NASU SVETINJU !!
A šta bi sa bojkotom u Mostaru,i eto ako hoćeš na Koševu prošlih godina.Sramota,dovodite u pitanje ozbiljnost i dignitet grupe.
A šta bi sa bojkotom u Mostaru,i eto ako hoćeš na Koševu prošlih godina.Sramota,dovodite u pitanje ozbiljnost i dignitet grupe.
Batistuta je napisao/la:Sa moje strane još jedan veliki minus za navijače Željezničara što neće podržati svoj klub na sutrašnjoj utakmici.Kada bi se radilo o prvom putu možda bi i razumio,ali tako je slično bilo i u Mostaru,a prošlih godina bilo je i bojkot derbija(zbog cijene karte).Klub se treba bodriti na svakom gostovanju(mada Željo po meni ima slabu podršku u gostima),i bez obzira na cijenu karata,jer za te stvari se treba neko drugi brinuti a navijači treba da brinu o tribini.Sretno
Ma sta ti ba pricas i koga ti ocjenjujes??? Prvo ne znam i ne znanima me za koga navijas a drugo ovaj potez uprave Slavije je bio krajnje bezobrazan bez obzira sto su svjesni cinjenice da ce i oni u proljetnom dijelu prvenstva gostovati na Grbavici i da ce njihovi navijaci "ako dodju" naravno kao svi ostali gostujuci navijacii imati najbolji moguci tretman na stadionu i sklonjeni od svih mogucih nedaca krenuvsi od vremenskih nepogoda pa do ne znam cega. Svima nam je poznato da je Slavija za ovu sezonu prijavila Grbavicu kao domaci teren jer njihov ne ispunjava potrebne uslove ali eto opet se nesto izmajmunisalo pa igraju u Lukavici i opet su uradili tu glupost i pokusali zaraditi na nama ali ne samo to, nego su ispali cigani, jer ni jednom nasem navijacu nije problem dati 10 km da gleda zelju, vec je problem u tome sto se put lukavice trebao zaputiti rekordan broj Manijaka a uprava Slavije je to ogranicila na brojku od 700. Ruku na srce svi smo mi na Jugu isti, i ovaj cin vodecih nase grupe je za svaku pohvalu, iako je ne samo meni krivo nego i mnogim drugim navijacima ZELJE zato sto sutra vjerovatno necemo moci biti uz njega i bodriti ga do ako Bog da POBJEDE. Ovo je jedna velika sramota i nadam se da ce nasa uprava kada bude Slavija na proljece gostovala znati adekvatno odgovoriti na sve ovo nama ponudjeno!
Kakvo bolan ti Kosevo spominjes ??? Jel to spominjes ono KAJTAZ - KOSEVO ??? Kako te bolan nije sramota, pa nama ste tada lupili kartu za Jug 20 km, a vama je karta 3 km za sjever, a na Grbavici je vama karta 10 km isto onoliko koliko i nasim navijacima koji su na sjeveru a nama na jugu je 5. To sto ste se kasnije pokusali vaditi pa spustili na 10 km je druga prica. Mi nismo budale da nasjedamo na vase provokacije, treba biti posten pa reci. I ljudi iz uprave Zelje su mogli biti fakini pa odmah slijedece godine lupiti cjenu karte da ti se zamanta, ali nije tesko biti PAPAK i BJEDNIK, tesko je biti gospodin.
Zadnja izmjena: Pirke_TM87, dana/u 16 okt 2010, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
prvo kome ti pricas o dignitetu balavac jedan..a sto se tice mostara ona skela nije bezbedna i uslovna za navijace i da nam za to jos naplate ulaz to je van svake pameti..a kako ne kontate ovaj nas potez i nase zrtvovanje ce i ostalima donijeti dobro jer ce i ovi skontati da im niko nece doci ako tako nastave i promjenit ce praksu!! FORZZA ZELJOO!!
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
Batistuta je napisao/la:Sa moje strane još jedan veliki minus za navijače Željezničara što neće podržati svoj klub na sutrašnjoj utakmici.Kada bi se radilo o prvom putu možda bi i razumio,ali tako je slično bilo i u Mostaru,a prošlih godina bilo je i bojkot derbija(zbog cijene karte).Klub se treba bodriti na svakom gostovanju(mada Željo po meni ima slabu podršku u gostima),i bez obzira na cijenu karata,jer za te stvari se treba neko drugi brinuti a navijači treba da brinu o tribini.Sretno
Ma sta ti ba pricas i koga ti ocjenjujes??? Prvo ne znam i ne znanima me za koga navijas a drugo ovaj potez uprave Slavije je bio krajnje bezobrazan bez obzira sto su svjesni cinjenice da ce i oni u proljetnom dijelu prvenstva gostovati na Grbavici i da ce njihovi navijaci "ako dodju" naravno kao svi ostali gostujuci navijacii imati najbolji moguci tretman na stadionu i sklonjeni od svih mogucih nedaca krenuvsi od vremenskih nepogoda pa do ne znam cega. Svima nam je poznato da je Slavija za ovu sezonu prijavila Grbavicu kao domaci teren jer njihov ne ispunjava potrebne uslove ali eto opet se nesto izmajmunisalo pa igraju u Lukavici i opet su uradili tu glupost i pokusali zaraditi na nama ali ne samo to, nego su ispali cigani, jer ni jednom nasem navijacu nije problem dati 10 km da gleda zelju, vec je problem u tome sto se put lukavice trebao zaputiti rekordan broj Manijaka a uprava Slavije je to ogranicila na brojku od 700. Ruku na srce svi smo mi na Jugu isti, i ovaj cin vodecih nase grupe je za svaku pohvalu, iako je ne samo meni krivo nego i mnogim drugim navijacima ZELJE zato sto sutra vjerovatno necemo moci biti uz njega i bodriti ga do ako Bog da POBJEDE. Ovo je jedna velika sramota i nadam se da ce nasa uprava kada bude Slavija na proljece gostovala znati adekvatno odgovoriti na sve ovo nama ponudjeno!
Ko je prijavio Grbavicu, šta lupaš, uvijek igramo na Koševu A to što imamo najbolji tretman to je posebna priča i vi imate još bolji ovamo
prvo kome ti pricas o dignitetu balavac jedan..a sto se tice mostara ona skela nije bezbedna i uslovna za navijace i da nam za to jos naplate ulaz to je van svake pameti..a kako ne kontate ovaj nas potez i nase zrtvovanje ce i ostalima donijeti dobro jer ce i ovi skontati da im niko nece doci ako tako nastave i promjenit ce praksu!! FORZZA ZELJOO!!
Ma znas sta bi najbolje bilo, da i uprava ZELJE gostujucim navijacima naplate prisustvo 10 km i da ih smjeste na igraliste iza istocne tribine. Pa ja ne znam sta je ovim debilima na ovom forumu! Niko guzicu cenerom ne brise, i ne padaju pare iz vedra neba, nego isto kao sto to radis i ti radimo vjerovatno i mi, tesko i mukotrpno dolazimo do para, i da platimo 10 km da bi utakmicu gledali sa skele...Daj ba uozbilji se boga ti. Pokazali smo koliko nas bude na gostovanjima kada su uslovi normalni, recimo u Travniku! Ne trazimo puno, trazimo samo osnovno, ono najneophodnije sto bi svaki stadion trebao da ima. Stadion u Lukavici to ima, ali ima i debile u upravi koji su svjesni da bi nas 10 puta bilo vise nego njihovih navijaca i zato su ovo ogranicili na 700.
Ko je prijavio Grbavicu, šta lupaš, uvijek igramo na Koševu A to što imamo najbolji tretman to je posebna priča i vi imate još bolji ovamo
Sta lupas ti ? Halo papane, to sto ste imali jedan izlet u evropi i sto ste morali igrati na Kosevu te utakmice je skroz druga prica, ali ove godine ste prijavili Grbavicu kao domaci teren, jer naravno vasa livada ne ispunjava uslove ali kako to biva u nasem savezu uvijek se progleda kroz prste pa igrate na livadi. Druga stvar malo se bolje informisi pa me citiraj, a sve do tada pokusaj da moje postove samo citas ali ne i da citiras, jer nemas dovoljno dobre argumente.
nebitno necemo vise o glupostima hajmo o stvarima koje su bitne za nas,godi nam sto je rudar otkinuo bod borcu,dobro bi bilo kad bi ostali sutra neporazeni,a borac u srijedu,nisu primili gola valjda 9 utakmica uzastopno bice **** probiti ali tradicija i zakon velikih brojeva
Zadnja izmjena: vjeran1987, dana/u 16 okt 2010, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Upotrebljavanje riječi "haj ćao","balavac" i sl. se najčešće radi u trenutcima kada čovjek nema adekvatan odgovor ni pravi argument pa onda eto kao hoće i on nešto da pokuša i kaže.Ma meni je ni iz džeba ni u džep ali mi je taj bojkot previše isforsiran i neće poslužiti svrsi ali eto odluke su tu da se poštuju a što se tiče buke i navijanja ako bude kao i predhodni derbiji od jedinstva sjevera onda se tu pobjednik zna Ovo je malo atmosvera pred derbi i nadam se da ćemo biti dostojni svi zajedno najveće utakmice koja treba da prođe bez ijednog incidenta i neka pobijedi bolji
Koliko god sam tuzan i razočaran što Željo sutra neće imati podršku u Lukavici, toliko sam sretan što su Manijaci jedinstveni i složni u toj odluci (kao i mnogim drugim)...
Odluka može biti kontraverzna, ali svaka čast na onome U grupi su svi jednaki ...