Its time to retireMarsal je napisao/la:Ispo sam iz alko forme i posljedica toga je nikad gore mahmuranje u životu. Ovo su moji zadnji trzaji.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Saznao sam neki dan da na Dubravama psotoji enka Starokatolička crkva. Interesantno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad ideš prema aerodromu kod kružnog toka, sa lijeve strane je rimokatolička a na desnu stranu je starokatolička. Još uvijek ima par porodica tih starokatolika ja mislim tu na Dubravama.Penaltiky je napisao/la:Saznao sam neki dan da na Dubravama psotoji enka Starokatolička crkva. Interesantno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Znam to sad, nisam znao da postoji a znam dosta o religiji. Jbg treba poznavat neprijatelja 

Cuj Helco nesto nije znao
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Hitlerov govor o demokratski uređenom društvu.
Majku mu, bilo je to prije gotovo 80 godina, a zvuči tako aktuelno...
https://archive.org/stream/HitlerUndDie ... e_djvu.txt
Majku mu, bilo je to prije gotovo 80 godina, a zvuči tako aktuelno...

https://archive.org/stream/HitlerUndDie ... e_djvu.txt
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Yebo neprijatelja. Čuvaj se ti svojih prijatelja sa foruma.Penaltiky je napisao/la:Znam to sad, nisam znao da postoji a znam dosta o religiji. Jbg treba poznavat neprijatelja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95. Eh, kod nas je pyzdarija. Otišao u BCC, kad tamo "akcija" tipa - ako uzmeš tri artikla, drugi ti je snižen 30%, a treći 50%. Jbt, tačno bolje da ništa ne stavljaju i da se ponašaju k'o da je običan petak.miki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upalasi me monoloze konto sam evo ga opet ban
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Đe, jebote isplati se otić do Graca recimo uzet cvike i vratit seMonolog je napisao/la:Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95. Eh, kod nas je pyzdarija. Otišao u BCC, kad tamo "akcija" tipa - ako uzmeš tri artikla, drugi ti je snižen 30%, a treći 50%. Jbt, tačno bolje da ništa ne stavljaju i da se ponašaju k'o da je običan petak.miki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak
Panera je cudoviste. Kako ljudi rade to nije humano.
Pa Sandžaklija.sljivo je napisao/la:Panera je cudoviste. Kako ljudi rade to nije humano.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
ja kupio jaknu u Bershki jedno 10 dana prije black Fridaya , ako se ne varam 160 KM, za Black Friday nevjerovatnih 150 KMMonolog je napisao/la:Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95. Eh, kod nas je pyzdarija. Otišao u BCC, kad tamo "akcija" tipa - ako uzmeš tri artikla, drugi ti je snižen 30%, a treći 50%. Jbt, tačno bolje da ništa ne stavljaju i da se ponašaju k'o da je običan petak.miki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak

e jedino sam u Terranovi prosao dobro, i to bas zbog kolicine artikala, uzeo ja 2 dzempera i kolega jedan, dobili 50% off na sva 3
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
I kažeš da niste Šiptarima prvi rođaciDerdiyok je napisao/la:Pa Sandžaklija.sljivo je napisao/la:Panera je cudoviste. Kako ljudi rade to nije humano.

Svi koji vas ne vole su naša braćaPenaltiky je napisao/la: I kažeš da niste Šiptarima prvi rođaci

Ti nisi dobar

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:Svi koji vas ne vole su naša braćaPenaltiky je napisao/la: I kažeš da niste Šiptarima prvi rođaciNeću dušu griješiti, ima i Srba dobrih ali rijetko.
Ti nisi dobarTi si zločest
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mrsko mi čitati sad, spremam se za vanka, jesu kolaboratori, oni što su se ponašali ko četnici, il civili?Derdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la:
http://sandzakpress.net/strijeljanje-bo ... na-hadzetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.