Zabi ga tvoj tvojima.Lillard je napisao/la:.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zabi ga tvoj tvojima.Lillard je napisao/la:.
Zasluženo. Jedvaj i Milić nisu taj nivo, a bogami bez Rakitića, Kovačića i Badelja nije lako.HordasOdMalena je napisao/la:Zabi ga tvoj tvojima.Lillard je napisao/la:.
Jedvaj svojim kiksevima izbaci Hrvate u skupinu B. A neki dan ga kovali u zvijezde. Tanka je linija između heroja i tragičara.Lillard je napisao/la:Zasluženo. Jedvaj i Milić nisu taj nivo, a bogami bez Rakitića, Kovačića i Badelja nije lako.HordasOdMalena je napisao/la:Zabi ga tvoj tvojima.Lillard je napisao/la:.
daj ne se.ri bgt, kad su igrali polufinale svi nasi mediji su ih bodrili haman, pogotovo klix, izbacili su clanak koji ce imat klikova, ne znam sta su trebali napisati. ''HRvatska nezasluzeno ispala, nakon sto se Engleska ispromasivala, ali trebali su proci ipak su igrali finale SP''akisarajevo92 je napisao/la:Jedva docekali da napisu ovakve naslove, nebitno sto se Engleska plasirala na zavrsni turnir bitno da je Hrvatska u nizem rangu![]()
lol, ispali u B liguleorey je napisao/la:Ne moze ni sreca uvijek. Hrvati su trebali dobit 10 komada u zadnje 2 tekme, i zasluzeno ispadaju u nizi rang.
Pa razlika im je 4:10, ne treba nista dalje govorit.
Ljiljardove slatke muke
Nemoj tako, pa Robi tek poslozio repku.Lillard je napisao/la:lol, ispali u B liguleorey je napisao/la:Ne moze ni sreca uvijek. Hrvati su trebali dobit 10 komada u zadnje 2 tekme, i zasluzeno ispadaju u nizi rang.
Ljiljardove slatke muke![]()
što se mene tiče, reprezentativni nogomet su sutra može ugasit
Robi je bog, nemojte ga olako potrošitleorey je napisao/la:Nemoj tako, pa Robi tek poslozio repku.Lillard je napisao/la:lol, ispali u B liguleorey je napisao/la:Ne moze ni sreca uvijek. Hrvati su trebali dobit 10 komada u zadnje 2 tekme, i zasluzeno ispadaju u nizi rang.
Ljiljardove slatke muke![]()
što se mene tiče, reprezentativni nogomet su sutra može ugasit
Pa ko normalan nas smatra nekom top repkom? Normalno da se ne ocekuje da odemo na EURO, kad nismo bili u stanju da se plasiramo medju 24 repke, gdje su 2 isla direktno a treci u baraz, ko se normalan moze vise icemu nadat?japa je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog likovanja mi smo kao u A diviziji a Hrvati u B to je inace strasno bitna stvar, ono likujes radi neceg sto mozda nesto znaci a ustvari ne mora nista da znaci. Npr. vrlo realan scenarij je da oni po ko zna koji put odu na Euro a mi ne odemo, pa si onda mozemo zabiti u dupe to sto smo u A ligi i mahati tim papiricem ispred tva dok gledmao druge na Euru.
ZAto mi je i cudno da se neko raduje toj A ligi kad u biti to znaci samo cetiri utakmice sa top reprezentacijama u kojima cemo se ekspresno vratiti u B diviziju, jedina konkretna korist osvajanja ove grupe je sto imas popravni ako ne prodjes kvalifikacije a nasi su se vec dokazali kao sposobni da kroz kvalfikacije ne odu na prosireni Euro pa eto u slucaju ponavljanja neuspjeha imamo taj play off.leorey je napisao/la:Pa ko normalan nas smatra nekom top repkom? Normalno da se ne ocekuje da odemo na EURO, kad nismo bili u stanju da se plasiramo medju 24 repke, gdje su 2 isla direktno a treci u baraz, ko se normalan moze vise icemu nadat?japa je napisao/la:Joj sto ne mogu ovog likovanja mi smo kao u A diviziji a Hrvati u B to je inace strasno bitna stvar, ono likujes radi neceg sto mozda nesto znaci a ustvari ne mora nista da znaci. Npr. vrlo realan scenarij je da oni po ko zna koji put odu na Euro a mi ne odemo, pa si onda mozemo zabiti u dupe to sto smo u A ligi i mahati tim papiricem ispred tva dok gledmao druge na Euru.
Ja konto ti nasRigoletto je napisao/la:nema veze, 2 medalje sa svjetskih prvenstava, neke reprezentacije nemaju toliko nastupa na velikim natjecanjima. Bravo naši
infiltriran sam a inače dobro govorim crnski i gorskiRamiy je napisao/la:Ja konto ti nasRigoletto je napisao/la:nema veze, 2 medalje sa svjetskih prvenstava, neke reprezentacije nemaju toliko nastupa na velikim natjecanjima. Bravo naši
Fino pises na nasem ne primjeti se da nisi odavde
Popisa se Engleska po vatrenima ugasi ih i posla u B liguRigoletto je napisao/la:infiltriran sam a inače dobro govorim crnski i gorskiRamiy je napisao/la:Ja konto ti nasRigoletto je napisao/la:nema veze, 2 medalje sa svjetskih prvenstava, neke reprezentacije nemaju toliko nastupa na velikim natjecanjima. Bravo naši
Fino pises na nasem ne primjeti se da nisi odavde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.