FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Daj gol Picula
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Daj gol Picula » 16 okt 2010, 19:09

EdinTM87 je napisao/la:
Daj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ? :mrgreen:
Mislim da znas odg. zreo si za banane
Ajde ne izvlacite se na karte kad je nas 200 platilo po cenku na Grbavici kao da vi ne možete :mrgreen:

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 16 okt 2010, 19:10

Po bodove DA

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 16 okt 2010, 19:12

pipe je napisao/la:
Po bodove DA
Hajd' dobro je bar nekako :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 okt 2010, 19:15

700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 16 okt 2010, 19:50

19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 16 okt 2010, 19:53

Je li bilo raje na treningu,jbg nisam mogao od posla :|
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 16 okt 2010, 19:56

Gigant je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...
Fazon je sto bi sigurno vise od 700 ljudi htjelo ici i onda valja izabrati ko hoce ko nece i da nebi doslo do toga najbolje da niko ne ide
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 16 okt 2010, 20:20

Moguci sastav
Sehic
Markovic Mesic Kerla Radovanovic

Colic Zeba Svraka Beslija Visca

Rovcanin

Ako Amar sta ne skonta bolje........Samo hrabro po bodove.......

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 16 okt 2010, 21:07

Sta ovo pise na themaniacs org da necemo moci biti (navijaci) zelje , u lukavici. tj to su rekli policajci lukavice , i kazu da necemo moci , i i tako su rekli celnici u fk slaviji :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

NAPRIJED ŽELJO !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 okt 2010, 21:09

nookey je napisao/la:Je li bilo raje na treningu,jbg nisam mogao od posla :|
e mogu ti dati relanu procjenu nije se moglo fino vidjeti ma ona tribina na pomocnom(bez umjetne) je bila puna 50 m
eh sad sam procijeni jer se nije moglo fino vidjeti al kolko sam ja vidio da je raje uslo nekgdje oko 250 + eto mada je mozda i vise bilo
svoj ti pos'o !

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 16 okt 2010, 22:24

Željo bez podrške u Istočnom Sarajevu

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... m-sarajevu
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 okt 2010, 22:59

Sa moje strane još jedan veliki minus za navijače Željezničara što neće podržati svoj klub na sutrašnjoj utakmici.Kada bi se radilo o prvom putu možda bi i razumio,ali tako je slično bilo i u Mostaru,a prošlih godina bilo je i bojkot derbija(zbog cijene karte).Klub se treba bodriti na svakom gostovanju(mada Željo po meni ima slabu podršku u gostima),i bez obzira na cijenu karata,jer za te stvari se treba neko drugi brinuti a navijači treba da brinu o tribini.Sretno

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 16 okt 2010, 23:04

Šta si ti, redar pa pišeš pluseve i minuse? Šta smo trebali u Mostaru, cenera za skelu? Na Koševu pristati na petostruko skuplje karte u odnosu na sjever? Tada je sjever bio 3 a nama 15! Voz jarane...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

vazda
Kontakt:

Post Postao/la vazda » 16 okt 2010, 23:06

Batistuta je napisao/la:Sa moje strane još jedan veliki minus za navijače Željezničara što neće podržati svoj klub na sutrašnjoj utakmici.Kada bi se radilo o prvom putu možda bi i razumio,ali tako je slično bilo i u Mostaru,a prošlih godina bilo je i bojkot derbija(zbog cijene karte).Klub se treba bodriti na svakom gostovanju(mada Željo po meni ima slabu podršku u gostima),i bez obzira na cijenu karata,jer za te stvari se treba neko drugi brinuti a navijači treba da brinu o tribini.Sretno
Pasa,nije stvar u cijeni karte,da si procitao par stranica unazad,jasnije bi ti bilo.
Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 16 okt 2010, 23:08

Krvotok je napisao/la:Šta si ti, redar pa pišeš pluseve i minuse? Šta smo trebali u Mostaru, cenera za skelu? Na Koševu pristati na petostruko skuplje karte u odnosu na sjever? Tada je sjever bio 3 a nama 15! Voz jarane...
Zadnja izmjena: vojnik srece, dana/u 16 okt 2010, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 16 okt 2010, 23:09

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 16 okt 2010, 23:12

vojnik srece je napisao/la: smanjena vam je cjena bila na 10 kasnije al i to vam je skupooo nama da stavite 20 maraka mi cemo docc
Jest, dan prije tekme, al' smo na ciganluk odlučili da ne idemo taman da je džaba. A koristi od toga ste imali i vi u narednim derbijima.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 16 okt 2010, 23:13

ipak ste vi vojnici srece u ratu bili :D a ko zna sto se ne ide zna,ko ne zna nek nagada da su jos uvijek razlozi to sto govore ;) cuj da neko skuplja po grbavici ko je platio ko nije,ovaj put taj ciganluk cigana nije uspio hvala Bogu i odlicno nam je dosao bod rudara u banja luci,ako bi kojim slucajem pobijedili bilo bi odlicno

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 16 okt 2010, 23:14

Znam ja vrlo dobro o kakvom se problemu radi i u Mostaru i u Lukavici,ali problem je isti za sve navijače,i do sada niko nije bojkotovao osim navijača Želje.Bojkot je dobar metod,ali po meni ovo je bojkot bez "velikog" razloga,gdje bi vjerovatno da prisustvuju navijači donijeli prevagu.Ja već odavno vidim problem gostovanja kod navijača Želje,gdje prema meni nema baš adekvatnu podršku.I podsjećanje da navijači Sarajeva svaku utakmicu na Grbavici plaćaju 15 km bez pogovora za neuslovan tretman.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 16 okt 2010, 23:15

nez kako neki maloumni ne kontaju NIJE STVAR U CIJENI KARATA NEGO JE STVAR U TOME STO LJUDI IZ SLAVIJE POKUSAVAJU DA OGRANICE KOLIKO CE NAS MOCI PRISUSTVOVATI UTAKMICI (700) A MI KAO OZBILJNA GRUPA NE ZELIMO DA PADNEMO NA TAJ NIVO DA IZDVAJAMO KO ZASZLUZUJE A KO NE DA BODRI NASU SVETINJU !!
Zadnja izmjena: blue 18, dana/u 16 okt 2010, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.