Maksumic"Biće sigurno promjena. Ozbiljna je utakmica, iako je prijateljska. Duel sa Španijom je velika stvar. Daćemo sve od sebe da odradimo dobru utakmicu. Promjena će biti, igraće skoro svi i daćemo šansu svima"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Maksumic"Biće sigurno promjena. Ozbiljna je utakmica, iako je prijateljska. Duel sa Španijom je velika stvar. Daćemo sve od sebe da odradimo dobru utakmicu. Promjena će biti, igraće skoro svi i daćemo šansu svima"
Momak je odbio Spaniju, pokazace im sutra i zastoVucevich je napisao/la: Maksumic
Goalgetter je napisao/la:Momak je odbio Spaniju, pokazace im sutra i zastoVucevich je napisao/la: Maksumic
"Selektor Španije u to vrijeme, Vicente del Bosque, mi je došao na vrata i molio me da obučem dres La Furia Roje, a ja sam mu rekao da samo moja Bosna i Hercegovina dolazi u obzir"
-Kenan Maksumić
Imam osjećaj da će Osim da reaguje ko sabljaSarmelino je napisao/la:Au jbt ode pola ekipe prije utakmice, ne brinj Osime, tu sam da vodim trupe, puno srece u Banovicima!
I ona prije u Zenici kad je Bola donio bod, a Miske par minuta nakon toga promasio zicer za tri boda. Kako smo tad igrali...Goalgetter je napisao/la:Protiv Spanije su uvijek dobre tekme bile. Ono na Mestalli sto su nam sudije ucinile je bilo bas gadno.
Ona u Zenici u Cirino doba je bila pakleno, prvih 20 minuta smo imali toliko sansi da smo ih po pravilu trebali izresetati na BP, Ibisevic i Dzeko su cinili Piqueu sta su htjeli, zauzvrat nas oni presjekli sa 2 gola i izdominirali. Spanija tada kao najbolja repka svijeta.
Osta je zal sto se ta generacija nije kvalifikovala na veliko takmicenje, 2x malo nam je falilo onaj peh protiv Danske na Kosevu pogotovo......Sabinho je napisao/la:I ona prije u Zenici kad je Bola donio bod, a Miske par minuta nakon toga promasio zicer za tri boda. Kako smo tad igrali...Goalgetter je napisao/la:Protiv Spanije su uvijek dobre tekme bile. Ono na Mestalli sto su nam sudije ucinile je bilo bas gadno.
Ona u Zenici u Cirino doba je bila pakleno, prvih 20 minuta smo imali toliko sansi da smo ih po pravilu trebali izresetati na BP, Ibisevic i Dzeko su cinili Piqueu sta su htjeli, zauzvrat nas oni presjekli sa 2 gola i izdominirali. Spanija tada kao najbolja repka svijeta.
Cepi1981 je napisao/la: Osta je zal sto se ta generacija nije kvalifikovala na veliko takmicenje, 2x malo nam je falilo onaj peh protiv Danske na Kosevu pogotovo......
To iz razloga nisam ni spomenuo jer me odma crnjak pukne, tad je Baka samo pogrijesio sto nije odbio da nastavi tekmu poslje poluvremena. Sta da se radi kada smo u savezu imali ljude sto bi mamicu svoju prodali za kintu a kamo li repku.Derdiyok je napisao/la:Cepi1981 je napisao/la: Osta je zal sto se ta generacija nije kvalifikovala na veliko takmicenje, 2x malo nam je falilo onaj peh protiv Danske na Kosevu pogotovo......
Da smo onda chetnike dobili...
jes jes, ali prema podacima iz srbije, kosovo sa srbijom ima 14 utakmica bez porazawobly92 je napisao/la:Ko je rekao da jedino mi u svijetu imamo 9 utakmica za redom bez poraza trenutno, i Kosovo je u istoj situaciji
Hahahahahz1987 je napisao/la:jes jes, ali prema podacima iz srbije, kosovo sa srbijom ima 14 utakmica bez porazawobly92 je napisao/la:Ko je rekao da jedino mi u svijetu imamo 9 utakmica za redom bez poraza trenutno, i Kosovo je u istoj situaciji![]()
![]()
Mozemo i ovako do pobjedeDerdiyok je napisao/la:Imam osjećaj da će Osim da reaguje ko sabljaSarmelino je napisao/la:Au jbt ode pola ekipe prije utakmice, ne brinj Osime, tu sam da vodim trupe, puno srece u Banovicima!
Haha od jučer da, u petak smo mi jedini bili.hz1987 je napisao/la:jes jes, ali prema podacima iz srbije, kosovo sa srbijom ima 14 utakmica bez porazawobly92 je napisao/la:Ko je rekao da jedino mi u svijetu imamo 9 utakmica za redom bez poraza trenutno, i Kosovo je u istoj situaciji![]()
![]()
Malta - Fudbaleri saveza na čijem čelu je sedeo Vokri do prerane smrti sredinom ove godine 0:5Grupa D3 imaće pravi klimaksna prištinskom stadionu Fadilj Vokri, gde se sastaju dva do sada neporažena tima Azerbejdžanu je neophodna pobeda, dok fudbalerima saveza na čijem čelu je sedeo Vokri do prerane smrti sredinom ove godine bod znači promociju i plej of za Euro 2020. U drugom meču grupe Malta i Farska ostrva boriće se na Ta'Kaliju da izbegnu začelje.
Trenutno korisnika/ca: 231983, dedo26, GG3, kaskada1922, Kaunas, TheTruth34, totasef1 i 41 gost.