ne znam brate jesmo li gledali istu utakmicu ali nije ono bas bilo lagano ja sam se fino isprepadao pred kraj....Admir_Sa je napisao/la:Lagano apsolviran slabasni protivnik
Adriano igrao
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
You are someone else I am still right here
Ma onako je uvijek kad Roma igra, ja navikofera je napisao/la:ne znam brate jesmo li gledali istu utakmicu ali nije ono bas bilo lagano ja sam se fino isprepadao pred kraj....Admir_Sa je napisao/la:Lagano apsolviran slabasni protivnik
Adriano igrao

nema potpisa
pa ja sam se zato i isprepadaoAdmir_Sa je napisao/la:Ma onako je uvijek kad Roma igra, ja navikofera je napisao/la:ne znam brate jesmo li gledali istu utakmicu ali nije ono bas bilo lagano ja sam se fino isprepadao pred kraj....Admir_Sa je napisao/la:Lagano apsolviran slabasni protivnik
Adriano igrao

You are someone else I am still right here
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma bila je Roma bolja ali su ovi mogli lagano doci do bodova da onaj crni iz Cluja nije retardiran.fera je napisao/la:ne znam brate jesmo li gledali istu utakmicu ali nije ono bas bilo lagano ja sam se fino isprepadao pred kraj....Admir_Sa je napisao/la:Lagano apsolviran slabasni protivnik
Adriano igrao
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Evil Genius
- Kontakt:
nova utakmica, novo razocarenje (nesto ko sa nasim izborima).
takticki solidno odradjeno prvo poluvrijeme s tim da su nam se bekovi/krila previse otvarala i napoli je to kontrama pokusao kaznit al' trojac u odbrani je bio na visini zadatka i cak je lobont odigrao dobru utakmicu; borriello konstantna opasnost kad god primi loptu, totti imao par finih ideja i pasova al' hemije izmedju igraca jednostavno nema tako da nam je tek svaka treca akcija licila na nesto (do koga je ovaj problem, stvarno ne znam); vezni red necu komentarisat jer nije ni postojao . .
drugo poluvrijeme pocinjemo bez meneza, jedinim likom koji ima muda igrat 1 na 1 i jedini zapravo koji moze nesto napravit, umjesto njega ulazi brighi (objasnjenje za ovo bi bilo da je ranieri isao na nulu), brighija sam vidio samo jednom kad je napravio faul
naravno u jeku nase bezidejnosti i katastrofalnih pasova pomjesanih sa dosta konkretnim napadima napolija moralo je doc do primljenog gola i tad sam ugasio stream jer je sigurnost poraza bila i vise nego ocigledna.
Pobijedili smo sami sebe (opet)
takticki solidno odradjeno prvo poluvrijeme s tim da su nam se bekovi/krila previse otvarala i napoli je to kontrama pokusao kaznit al' trojac u odbrani je bio na visini zadatka i cak je lobont odigrao dobru utakmicu; borriello konstantna opasnost kad god primi loptu, totti imao par finih ideja i pasova al' hemije izmedju igraca jednostavno nema tako da nam je tek svaka treca akcija licila na nesto (do koga je ovaj problem, stvarno ne znam); vezni red necu komentarisat jer nije ni postojao . .
drugo poluvrijeme pocinjemo bez meneza, jedinim likom koji ima muda igrat 1 na 1 i jedini zapravo koji moze nesto napravit, umjesto njega ulazi brighi (objasnjenje za ovo bi bilo da je ranieri isao na nulu), brighija sam vidio samo jednom kad je napravio faul

naravno u jeku nase bezidejnosti i katastrofalnih pasova pomjesanih sa dosta konkretnim napadima napolija moralo je doc do primljenog gola i tad sam ugasio stream jer je sigurnost poraza bila i vise nego ocigledna.
Pobijedili smo sami sebe (opet)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
malo je tama u zapecku,mada i nije bilo neki velikih inf...!!!!
Evo par informacia,neke su malo starije neke ne...!!!
1)Prandelli je ponudio Tottiju da odigra oprostajnu utakmicu za Italiju....Zanimljiv je naslov bio "Totti i Casano ponovo zajedno"...ja pomslio Casano se vratio u Romu,i odma sto prije da procitam...kad ono samo oprostajna protiv Rumuna:)...!!!
2)Preksinoc navecer ostecena su Tottijeva kola,neko bacio kamen na soversajbu...!!!
3)Totti ce platiti 10.000 eura zbog izjave da je Roma pokradena za dvije titule...!!!
4)U mecu protiv Genove Ranieri bi trebao da ima kompletan sastav...kako pisu medi,Ranier bi mogao da se vrati na staru formaciu 4-4-2...!!!
5)Ima jos nekih par igraca za koje je Roma zainteresovana,al ne vjerujem da ima ista od toga..!!!
Evo par informacia,neke su malo starije neke ne...!!!
1)Prandelli je ponudio Tottiju da odigra oprostajnu utakmicu za Italiju....Zanimljiv je naslov bio "Totti i Casano ponovo zajedno"...ja pomslio Casano se vratio u Romu,i odma sto prije da procitam...kad ono samo oprostajna protiv Rumuna:)...!!!
2)Preksinoc navecer ostecena su Tottijeva kola,neko bacio kamen na soversajbu...!!!
3)Totti ce platiti 10.000 eura zbog izjave da je Roma pokradena za dvije titule...!!!
4)U mecu protiv Genove Ranieri bi trebao da ima kompletan sastav...kako pisu medi,Ranier bi mogao da se vrati na staru formaciu 4-4-2...!!!
5)Ima jos nekih par igraca za koje je Roma zainteresovana,al ne vjerujem da ima ista od toga..!!!

Totti osvojio "Golden Foot"
http://www.24sata.hr/sport/nakon-ronald ... ju/194852/
JEDAN JE FRANCESKO TOTTI...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
cestitke kapitenu . . .
dosta pozitivnih vijesti iz tabora rome, igraci koji nastupaju za svoje reprezentacije su u formi i gotovo svi najavljuju taj preokret sezone tako da jedva cekam tekmu protiv geone da vidim kako ce to sve izgledat.
dosta pozitivnih vijesti iz tabora rome, igraci koji nastupaju za svoje reprezentacije su u formi i gotovo svi najavljuju taj preokret sezone tako da jedva cekam tekmu protiv geone da vidim kako ce to sve izgledat.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Kad smo vec kod pozitivnih najava iz tabora Rome....F.Totti je izjavio za sky Italia,kako ce uskoro svi vidjeti pravu Romu i kapitena na vrhunskom nivou...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
al' naravno ta harmonija nije dugo trajala jer povrijedio se mirko 

Vjerovatna formacia dans protiv Genove:
Roma (4-4-2) : 1 Lobont, 77 Cassetti, 5 Mexes, 4 Juan, 17, Riise, 11 Taddei, 7 Pizarro, 33 Brighi, 20 Perrotta, 10 Totti, 22 Borriello.
Zamjena:32 Doni, 2 Cicinho, 29 Burdisso, 30 Simplicio, 23 Greco, 19 Baptista, 94 Menez
Ja bi stavio Meneza od pocetka mjesto Brighia,na poziciu poluspica(mislim da bi se tu dobro snasao)...!!!!
za Romu na ovom mecu zbog povrede ne igraju,JS,Mirko,DDR i Adriano...!!!!
Genoa (3-4-3) : 1 Eduardo, 2 Chico, 16 Ranocchia, 3 Dainelli, 18 Rafinha, 11 Kharja, 77 Milanetto, 4 Criscito, 20 Mesto, 9 Toni, 8 Palacio
Sudia:Damato di Barletta
Roma (4-4-2) : 1 Lobont, 77 Cassetti, 5 Mexes, 4 Juan, 17, Riise, 11 Taddei, 7 Pizarro, 33 Brighi, 20 Perrotta, 10 Totti, 22 Borriello.
Zamjena:32 Doni, 2 Cicinho, 29 Burdisso, 30 Simplicio, 23 Greco, 19 Baptista, 94 Menez
Ja bi stavio Meneza od pocetka mjesto Brighia,na poziciu poluspica(mislim da bi se tu dobro snasao)...!!!!
za Romu na ovom mecu zbog povrede ne igraju,JS,Mirko,DDR i Adriano...!!!!
Genoa (3-4-3) : 1 Eduardo, 2 Chico, 16 Ranocchia, 3 Dainelli, 18 Rafinha, 11 Kharja, 77 Milanetto, 4 Criscito, 20 Mesto, 9 Toni, 8 Palacio
Sudia:Damato di Barletta
Trenutno 2:0, al kako ono mi znamo i woflsburg zavrsit ce 2:2
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
pa **** majku koji je onaj ranieri glupan i vezalj. Vodimo 2-0 i igramo fakat dobro, a 25min do kraja se totalno povlacimo i dozvolimo igracima genove da totalno neometano dodju do 20 metara, centriraju i slicno, a jos imaju Tonija. Pa ja onako ne bi vodio ekipu, kao da igra protiv nekih atomaca, a ne kuci sa genovom. ebo ti ovakve pobjede uz preglupog trenera
Inace Totti igrao extra dobro, samo bi zbog dobrobiti kluba sam trebao izlaziti negdje oko 75min jer objektivno ne moze igrati punim tempom 90min
Borielo sve bolji i bolji
Inace Totti igrao extra dobro, samo bi zbog dobrobiti kluba sam trebao izlaziti negdje oko 75min jer objektivno ne moze igrati punim tempom 90min
Borielo sve bolji i bolji
nema potpisa
Ipak smo se provukli ovaj put, 2:1 strijelci Boriello i Brighi 

Zeljeznicar za zivot cijeli !
-
- Kontakt:
Totti je danas zacepio usta svim onima koji su ga kritizirali
Ovo je jedna od rijetkih utakmica pod Ranierijem da smo igrali atraktivno, od noge do noge, bar vecinu utakmice.
Obrana opet nije bila na nivou, da nije bilo Juana izgubili bi sigurno...
Samo da Totti i Boriello nastave igrat ovako i scudetto je nas

Ovo je jedna od rijetkih utakmica pod Ranierijem da smo igrali atraktivno, od noge do noge, bar vecinu utakmice.
Obrana opet nije bila na nivou, da nije bilo Juana izgubili bi sigurno...
Samo da Totti i Boriello nastave igrat ovako i scudetto je nas

Dobro je pobjeda i nova 3 boda,ipak smo igrali bez 3 standardna i ponajbolja igraca...Nisam gledao cijelu tekmu al ono sto sam vidio nije izgledalo toliko lose...Borielo je pored odlicnog gola,pogodio precku i stativu..Totti,mislim sta rec jednostavno majstor ostaje majstor,pokusaj loba sa pola terena...ipak nisu bile bezveze one izjave da navijaci trebaju malo strpljenja,da tek dolazi prava Roma i pravi Totti...Sve u svemu sa vise optimizma mozemo ocekivati nastavak sezone...!!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Evil Genius
- Kontakt:
Nekim cudom sam bio ubjedjen da igramo danas tako da sam sinoc poprilicno pijan kuci doso i cisto informativno htio provjerit vijesti 'pred utakmicu' kad ono imam sta i vidit . . 2:1 protiv genoe (koja nam uvijek dobro dodje na olimpicu) s tottijem kao igracem utakmice
po komentarima vidim da smo odigrali odlicno do oko 70. minute a onda ko i svaki put se povukli sto mi lagano vec kida zivce jer ne mogu da shavtim to nikako - isto ko da neka druga ekipa postanemo

po komentarima vidim da smo odigrali odlicno do oko 70. minute a onda ko i svaki put se povukli sto mi lagano vec kida zivce jer ne mogu da shavtim to nikako - isto ko da neka druga ekipa postanemo
Borielo Borielo...na 8 tekmi postigao je 4 gola ili prevedeno u minute,odigrao je 629min a u prosjeku svakih 157min daje gol...samo tako nastavi...!!!
Ranieri...covjek koji bi mogao prediti ime u 2:1rez...od 34 pobjede cak je 15 dobio rezultatom 2:1
Za sutraznji mec sa Bazelom ponovo u timu nece biti Mirka ,Meneza,JS i DDR...
Vijerovatno ce 2:1(Ranieri) da opet igra u formaci 4-4-2...!!!!
Ranieri...covjek koji bi mogao prediti ime u 2:1rez...od 34 pobjede cak je 15 dobio rezultatom 2:1
Za sutraznji mec sa Bazelom ponovo u timu nece biti Mirka ,Meneza,JS i DDR...
Vijerovatno ce 2:1(Ranieri) da opet igra u formaci 4-4-2...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
mislim da je burdisso-mexes-juan-riise jedna od boljih evropskih odbrana i stvarno bi volio da ih tako ranieri uigrava al' iz nekog razloga cassetti ima zagarantovano mjesto tako da . . .
u napadu borriello i totti bi trebali bit sasvim dovoljni da dokrajce basel a vezni red isto tako ne bi trebao bit problem jer tu imamo 5, 6 podjednako kvalitetnih igraca.
dobro si reko google, i ja ocekujem neku 2:1 pobjedu s puno propustenih prilika s nase strane i kidanje zivaca u zadnjih 20ak minuta
sta je s ovim povredama ?
jsb bi se trebao vratit jos ovog mjeseca, mirko je bio upitan protiv genoe a sad ga nema nikako (isto ko i DDR) a s menezom nemam pojma sta je
u napadu borriello i totti bi trebali bit sasvim dovoljni da dokrajce basel a vezni red isto tako ne bi trebao bit problem jer tu imamo 5, 6 podjednako kvalitetnih igraca.
dobro si reko google, i ja ocekujem neku 2:1 pobjedu s puno propustenih prilika s nase strane i kidanje zivaca u zadnjih 20ak minuta

sta je s ovim povredama ?
jsb bi se trebao vratit jos ovog mjeseca, mirko je bio upitan protiv genoe a sad ga nema nikako (isto ko i DDR) a s menezom nemam pojma sta je
To da igra sa Burdisom desno ne vijerum da ce se ikada desiti...caseti je standardan ma koliko da ima kikseva...
Sto se tice povreda...Menez i Vucinic bi trebali da budu spremni za mec sa Parmom za vikend,bar na klupi da budu...JS se oporavio i on bi uskoro trebao da se vrati kao i Adriano....!!!!
Doni bi mogao da pređe u Celsi,ima neka spekuilacije....
U Romi bi trebali da Fifi posalju zahtjev da se tekme igraju samo 70min.,jer mi do 70min. igramo odlicno i gotov uvijek vodimo,onda posle sjebemo...
Ocekujem veceras da Totti napokon posle dugo vremena da gol...!!!!
Sto se tice povreda...Menez i Vucinic bi trebali da budu spremni za mec sa Parmom za vikend,bar na klupi da budu...JS se oporavio i on bi uskoro trebao da se vrati kao i Adriano....!!!!
Doni bi mogao da pređe u Celsi,ima neka spekuilacije....
U Romi bi trebali da Fifi posalju zahtjev da se tekme igraju samo 70min.,jer mi do 70min. igramo odlicno i gotov uvijek vodimo,onda posle sjebemo...

Ocekujem veceras da Totti napokon posle dugo vremena da gol...!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.