evo tvrdnje:
1.
Handa je najbolji golman Kalca vec godinama! cuj ima kikseva hahahahah pa koji to golman nema? a na kakvoj je vjetroyebini bio ovih godina to je za filma, tek ove godine kad ima pismene stopere dolaze do izrazaja i njegove brojke
2.
Wandin mali je najbolja 9. Cizme, top3 planete trenutno! ovi s moje teme ako me i znaju, znaju da sam pisao vazda protiv njega, nesto mi ne lezi i cao, jos u ono vrijeme qurcenja biografija i svadja sa navijacima, bas mi je

ali njegovi brojevi se isto moraju cijeniti, u ovoj ligi, u ovom Interu ovih godina

jednostavno ima ono nesto sto krasi te top
devetke
3.
Epic je trenutno top 3 veznjak u ligi! nije sad ovo nesto vau ali eto s obzirom da je ovih ranijih godina bio obicni pokemon na terenu, ove sezone igra lik

, koliko vas gleda Intera svaku tekmu, ali realno nestvarno koji uticaj na igru ima, ma pola tima covjek et, a Inter 2-3 na tabeli, yebiga znaci to nesto. Ne moze niko sa Miralem u recenicu, to je glupost i spominjat
eto malo materijala, da ne bude sutra ko je ono reko da je taj i taj najbolji

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"