FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma da, možda Gamper odigraju ili tako nešto. Ali stvarno odavno nisu lošiji bili dresovi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Povrijedio se Rakitić sinoć, eto sreće na pdfu 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da je bar jedno mjesec dana.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Sta da ti kazem, od svih igraca na terenu njega sam najvise promatrao, Pique i Busquets su drasticno atletski iza svih ostalih na terenu, nekako smotano i seprtljavo izgledaju, sporo, slabo, Roberto slicno djeluje.Riziko je napisao/la:Daj link.
@Furmymaker, zavidim ti.
Kako izgledaju ostali igrači uživo, Lea si već opisao.
Malcoma je vecina ljudi oko mene kritikovalo i zbog toga sto igra, a da ne spominjem da mu svaki dodir lopte il pogresan potez poprate nekim ostrim komentarom.
Junior, Lo Celso i Bartra kod njih izgledali jako mocno, Junior je prakticki sam drzao svoju stranu defanzivno i ofanzivno, nevjerovatno je izgledao.
Samo da napomenem da ovaj "eye test" toliko lose izgleda kad se promatra Pique, Lenglet izgleda kao puno ozbiljniji i kompletniji igrac.
Valverdea su svi kritikovali i prije tekme, za vrijeme tekme i poslije tekme, Alenu su svi odusevljeno docekali.
Jel smije ko Messiju opsovat sta kad izgubi loptu? 

meni je smiješna bila situacija kad je Alena ušao...protivnički igrač ima loptu, a Messi od njega na 10 metara i stoji...okrene se i pogleda u Alenu koji je duplo dalje a ovaj ko po komandi odmah počne trčati prema Betisovom igraču
Messi pregovara sa Pogbom

- AlfredNobel
- Kontakt:
Malog De Jonga odmah kaparisati, nebitno koliko košta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Donnie Darko
- Kontakt:
Treba ih obojicu, i De Ligta i njega, nebitno koliko koštaju.AlfredNobel je napisao/la:Malog De Jonga odmah kaparisati, nebitno koliko košta.
Pogotovo nije bitno dok u ekipi igra Dembele koji je plaćen 120 miliona.
Slažem se. Otići u Amsterdam i pljunuti koliko traže. Još Albi zamjenu dovesti i to je to.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da, i De Ligta odmah.. Doktorski već sad igra, a tek mu je 19 godina.Donnie Darko je napisao/la:Treba ih obojicu, i De Ligta i njega, nebitno koliko koštaju.AlfredNobel je napisao/la:Malog De Jonga odmah kaparisati, nebitno koliko košta.
Pogotovo nije bitno dok u ekipi igra Dembele koji je plaćen 120 miliona.
Kupiš njih dvojicu i riješio si dvije pozicije za narednih deset godina. De Ligt bi uzimao mintažu Piquea, ne možeš ni zamisliti kakav bi bio u paru s Umtitijem. De Jong u sredini s Arthurom i Busquetsom, barem bi se malo prisjetili Xavija i Inieste.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Taj De jong se nudi Barceloni ko ****
Sad je sve na njima, ocigledno je da momak ima zelju da igra u Barceloni. De ligt bi lako mogao u Juve izgleda, ali ionako je nerealno ocekivati da dovedu obojicu, ako jedan dodje od njih bicu zadovoljan.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Zašto je nerealno? 120 milki istresi i vodiš ih odmah.enobarca je napisao/la:Taj De jong se nudi Barceloni ko ****Sad je sve na njima, ocigledno je da momak ima zelju da igra u Barceloni. De ligt bi lako mogao u Juve izgleda, ali ionako je nerealno ocekivati da dovedu obojicu, ako jedan dodje od njih bicu zadovoljan.
Ma ne mora sve ni u parama. Siguran sam da bi pristali i da im pošaljemo neke igrače iz LM-e. Trenutno prvi golman im je nekad igrao u Barci. Recimo da se mene pita, ponudio bi im Denisa i još kojeg mladom La Masijca (svakako neće dobiti šansuAlfredNobel je napisao/la:Zašto je nerealno? 120 milki istresi i vodiš ih odmah.enobarca je napisao/la:Taj De jong se nudi Barceloni ko ****Sad je sve na njima, ocigledno je da momak ima zelju da igra u Barceloni. De ligt bi lako mogao u Juve izgleda, ali ionako je nerealno ocekivati da dovedu obojicu, ako jedan dodje od njih bicu zadovoljan.

Svakako Barca i Ajax imaju tu veliku poveznicu zbog pokojnog Cruyffa
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:
Je li dovoljno ovoMundo Deportivo piše da bi oporavak Ivana Rakitića trebao trajati maksimalno tri tjedna, nakon što je zaradio povredu mišića desne noge u srazu Hrvatske i Španjolske.

I pazi komentara ispod ove objave
i odgovor na ovoNeka ce vala i jos toliko
Takvi su mi najbolji poput tebe, nisi nista ostvario u zivotu i sad jedva cekas da pronadjes neku gresku uspjesnog covjeka samo da bi ti bilo lakse.
Ajde idi placi u kut.
E **** ti majku glupu
Takvi ko ti su mi silovali kravu
Mogu misliti šta bi tebi pisali da si tamo napisao ono što si ovdjeKozojeb, smiri doživljaj.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
Može i ta varijanta..Mokes je napisao/la:Ma ne mora sve ni u parama. Siguran sam da bi pristali i da im pošaljemo neke igrače iz LM-e. Trenutno prvi golman im je nekad igrao u Barci. Recimo da se mene pita, ponudio bi im Denisa i još kojeg mladom La Masijca (svakako neće dobiti šansuAlfredNobel je napisao/la:Zašto je nerealno? 120 milki istresi i vodiš ih odmah.enobarca je napisao/la:Taj De jong se nudi Barceloni ko ****Sad je sve na njima, ocigledno je da momak ima zelju da igra u Barceloni. De ligt bi lako mogao u Juve izgleda, ali ionako je nerealno ocekivati da dovedu obojicu, ako jedan dodje od njih bicu zadovoljan.
) i keš. Barca bi dobila dragulje, a Ajax keš i igrače koji bi kod njih mogli postati odlični igrači. I vuk sit i ovce na broju.
Svakako Barca i Ajax imaju tu veliku poveznicu zbog pokojnog Cruyffa
Oko 140 bi tražili ajaxovci, ali džabe pricamo oko toga kad znamo da ih Barca nece dovesti.AlfredNobel je napisao/la:Zašto je nerealno? 120 milki istresi i vodiš ih odmah.enobarca je napisao/la:Taj De jong se nudi Barceloni ko ****Sad je sve na njima, ocigledno je da momak ima zelju da igra u Barceloni. De ligt bi lako mogao u Juve izgleda, ali ionako je nerealno ocekivati da dovedu obojicu, ako jedan dodje od njih bicu zadovoljan.
Nije do para (svakako Barca baca pare okolo vec godinama), nego da budala koje vode klub.
dati im Douglasa za njih dvojicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.