Holandija ima najjaci stoperski par

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ma svi seru, kada gube onda ne valja Liga Nacija, kada pobjeđuju onda je dobra. Najviše to vidim po Hrvatima, do prije mjesec dana je bilo besmisleno takmičenje, a evo sada već lagana euforija oko ove tekme na Wembleyju. Naprimjer i mi smo sasvim solidno "svarili" ovo takmičenje, a poprilično sam siguran da bi i nama bilo besmisleno da ga nismo završili ovako trijumfalnoakisarajevo92 je napisao/la:utakmica u Zagrebu jos jedan dokaz da je UEL pun pogodak, ovo veceras je licilo na utakmicu sa SP-a
u kakvom polufinalu?!?MortemHz je napisao/la:Znači Ukrajina, Rusija, BiH i Danska u polufinalu? S tim da se Ukrajina i Rusija ne mogu sastati.
Biti ce onih pomjeranja sigurno, nista se ne zna dok se ne odrade prave kvalifikacije tako da ipak na kraju mozda nesto povoljnije prodjemo (ako se ne kvalificiramo kroz kvalifikacije).MortemHz je napisao/la:Znači Ukrajina, Rusija, BiH i Danska u polufinalu? S tim da se Ukrajina i Rusija ne mogu sastati.
Samo se u ligi A igra taj turnir, nema za ostale lige.MortemHz je napisao/la:Znači Ukrajina, Rusija, BiH i Danska u polufinalu? S tim da se Ukrajina i Rusija ne mogu sastati.
Ma kakvi, Belgija ili Portugal (možda i oba), eventualno Španija ili Francuskaakisarajevo92 je napisao/la:najvise bih volio da nas u sljedecoj UEL zapadne grupa sa Engleskom i Holandijom, ekipama sa kojima nikad nismo igrali a i mogao bi im se otkinuti neki bod ili pobjeda
ali, Njemacka zvanicno rang ispod nas![]()
Da naravno, ne moze se NJemacka usporedjivat s BH, cak bi trebali bit sretni sto su se "kvalificirali" u Ligu B jer su izbjegli BH time. Naravno da je Bh liga iznad, treba iscupat bodove protiv jedne S.Irske, Austrije, koja **** Francuska, Holandija... BH i Ukrajina zamjenjuju Island i Poljsku ovaj put i tako u krug..akisarajevo92 je napisao/la:najvise bih volio da nas u sljedecoj UEL zapadne grupa sa Engleskom i Holandijom, ekipama sa kojima nikad nismo igrali a i mogao bi im se otkinuti neki bod ili pobjeda
Previse si mi se uzbudio.zigzag je napisao/la:Da naravno, ne moze se NJemacka usporedjivat s BH, cak bi trebali bit sretni sto su se "kvalificirali" u Ligu B jer su izbjegli BH time. Naravno da je Bh liga iznad, treba iscupat bodove protiv jedne S.Irske, Austrije, koja **** Francuska, Holandija... BH i Ukrajina zamjenjuju Island i Poljsku ovaj put i tako u krug..akisarajevo92 je napisao/la:najvise bih volio da nas u sljedecoj UEL zapadne grupa sa Engleskom i Holandijom, ekipama sa kojima nikad nismo igrali a i mogao bi im se otkinuti neki bod ili pobjeda
Nažalost realnost.zigzag je napisao/la:
i tako u krug..
najboljeg stopera svijeta virgilaHar3rajvoss je napisao/la:Njemacka![]()
Holandija ima najjaci stoperski par
Naravno da ima turnir i za ostale lige, a mi cemo ga igrait kao pobjednik ukoliko se ne plasiramo kroz kvalifikacije, taj play off, turnir, razigravanje kako hoces ce se za ligu A igrati sad na ljeto za ostale nakon kvalifikacija.Mokes je napisao/la:Samo se u ligi A igra taj turnir, nema za ostale lige.MortemHz je napisao/la:Znači Ukrajina, Rusija, BiH i Danska u polufinalu? S tim da se Ukrajina i Rusija ne mogu sastati.![]()
Ma kakvi, Belgija ili Portugal (možda i oba), eventualno Španija ili Francuskaakisarajevo92 je napisao/la:najvise bih volio da nas u sljedecoj UEL zapadne grupa sa Engleskom i Holandijom, ekipama sa kojima nikad nismo igrali a i mogao bi im se otkinuti neki bod ili pobjeda
![]()
Na kraju Francuska i Španija od gotovog napraviše veresiju. Iako sam bio prilično siguran da će proći dalje
Samo ću reći da je Odegaard bolji od njeg.Barbarossa je napisao/la:
Od kud ovolika frtutma u zadnje vrijeme oko ovog De Jonga? Je li ga ko upratio na klupskom nivou , od čega je pravljen dečko
Sjećaš li se onog Silve čini mi se , došao u RM kad su igrali u rozim dresovima nekad na zimu 2014/15TonySosa je napisao/la:Samo ću reći da je Odegaard bolji od njeg.Barbarossa je napisao/la:
Od kud ovolika frtutma u zadnje vrijeme oko ovog De Jonga? Je li ga ko upratio na klupskom nivou , od čega je pravljen dečko
Sjećam, eno ga se još vrti po posudbama na manageru.Barbarossa je napisao/la:Sjećaš li se onog Silve čini mi se , došao u RM kad su igrali u rozim dresovima nekad na zimu 2014/15TonySosa je napisao/la:Samo ću reći da je Odegaard bolji od njeg.Barbarossa je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.