Promijeni ime u dinamo1991.. Umjesto da se bavimo svojim klubom i napravimo spektakl nama samima mi bi se jos trebali ulizivat nekome, ma bjez. To vrijedi za sve klubove bili oni Hajduk, Dinamo, Barca, Real.. Svi mi simpatiziramo neke druge klubove uz Siroki, al zna se ko je broj 1 u gradu i ne trebamo se nikome dodvoravat, samo Široki.siroki1991 je napisao/la:Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Zasto nam treba ucvrscivanje veza s Dinamom?!siroki1991 je napisao/la:Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
Da budemo i mi njihova Lokomotiva,klub pudlica? Zasto se trebamo uostalom vezivati s bilo kime
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
Ne treba , niti nam treba najbolji europski nogometni menadzer... zasto bi nam trebali? eto imat cete dogodine sansu ako glavni sponzor izidje iz kluba uloziti silne pare i pamet pa da vas vidimosince1948 je napisao/la:Zasto nam treba ucvrscivanje veza s Dinamom?!siroki1991 je napisao/la:Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
Da budemo i mi njihova Lokomotiva,klub pudlica? Zasto se trebamo uostalom vezivati s bilo kime
Da da i osuđeni kriminalac i oprane pare pa kad se jednom klupko rasplete da nam to sve fino sjedne. Dizete u nebo covjeka koji je dosao uzet pare od kluba,isto ko i svaki menadzersiroki1991 je napisao/la:Ne treba , niti nam treba najbolji europski nogometni menadzer... zasto bi nam trebali? eto imat cete dogodine sansu ako glavni sponzor izidje iz kluba uloziti silne pare i pamet pa da vas vidimosince1948 je napisao/la:Zasto nam treba ucvrscivanje veza s Dinamom?!siroki1991 je napisao/la:Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
SAMO ŠIROKI!
Hoće li Široki umiroviti broj 15?
Bubalo:haha,nećemo netko će drugi igrati šnjime...
Tko to još može nositi Wagnerovu 15ku?
Igraj Široki ti si najbolji!
Najgluplji potez mogući... sramota stvarno96BadBoy je napisao/la:Hoće li Široki umiroviti broj 15?
Umjesto da se podigne dres na sred sjevera oni ovako...
Kolko mogu vidjet guzva je bila u fan shopu danas,i to redom mlađa populacija. Bravo,strasno lijepo za vidjet
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Zalosno od uprave sto se nisu odlucili umiroviti broj 15 cccc pa jel moguce!!! Ovaj potez kvari Wgnerov oprostaj!!!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- Evolve
- Kontakt:
Mozda ce nam trebati! Inace nam ostaje samo 98 brojeva za koristit!UstanikSBII je napisao/la:Zalosno od uprave sto se nisu odlucili umiroviti broj 15 cccc pa jel moguce!!! Ovaj potez kvari Wgnerov oprostaj!!!

NK Široki Brijeg
Zalosno od uprave sto daje onakve izjave "sveto ime dinamo"....

Izgleda da vise slave njihov dolazak nego ista drugo.
Nimalo dostojanstva i postovanja prema svojim navijacima i klubu

Citav ovaj dolazak mi je odvratan,pada u drugi plan nas rođendan,70 godina svetog kluba...york je napisao/la:Zalosno od uprave sto daje onakve izjave "sveto ime dinamo"....![]()
![]()
Siluje se medijski prostor,ko ybe Siroki. Puno bi mi draze bilo da je Rijeka dosla
SAMO ŠIROKI!
Slazem se!since1948 je napisao/la:Citav ovaj dolazak mi je odvratan,pada u drugi plan nas rođendan,70 godina svetog kluba...york je napisao/la:Zalosno od uprave sto daje onakve izjave "sveto ime dinamo"....![]()
![]()
Siluje se medijski prostor,ko ybe Siroki. Puno bi mi draze bilo da je Rijeka dosla
Kome je do Dinama.... Maximir zjapi, stolica koliko oces
Dok god ljudi budu dolazili na Pecaru zbog drugih, a ne zbog Sirokog nama ce bit ovako, al eto svakako je zalosno to od uprave.
-
- Kontakt:
Serator!siroki1991 je napisao/la:Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
SaMo ŠiRoKi !!!!
-
- Kontakt:
Bas sam to danas komentirao,ljigavost nevidjena fuj fuj...levati u klubu ne kontaju da u ovom gradu ima ljudi koji zive samo za svoj klub i gradyork je napisao/la:Zalosno od uprave sto daje onakve izjave "sveto ime dinamo"....![]()
![]()
SaMo ŠiRoKi !!!!
- Evolve
- Kontakt:
Danas fer i sportsko navijanje, da se uvelica ovaj dan sto bolje 

NK Široki Brijeg
Bas se navijaloEvolve je napisao/la:Danas fer i sportsko navijanje, da se uvelica ovaj dan sto bolje

Utakmica dobra prvih 15 minuta, posle... Samo sam se smrzao bezveze haha
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Uspavanka i na tribinama i na terenuLoveSB96 je napisao/la:Bas se navijaloEvolve je napisao/la:Danas fer i sportsko navijanje, da se uvelica ovaj dan sto boljeiskreno ja sam razočaran, ne znam za ostale..
audere est facere!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kolezeljovac, mosarajvosa83, zeljovolimte i 18 gostiju.