U repki bez greske, ja se ne sjecam njegovog zadnjeg kiksaRooney88 je napisao/la:Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U repki bez greske, ja se ne sjecam njegovog zadnjeg kiksaRooney88 je napisao/la:Toni Sunjic
Ono na kraju kada su nam igraci prisli je nenadyebivo.NiftyDribbler je napisao/la:Koja maestralna atmosfera ainoc na Ernst Happelu. Evo jos mi se glasne zice oporavljaju. Volim Ljiljane Volim Ljiljane!!!! Bravo momci! Bravo Robi! Bravo raja! Hajmo Bosno![]()
![]()
Valjda "Auf Wiedersehen, auf Wiedersehen"... tztztzemir79 je napisao/la:Ono na kraju kada su nam igraci prisli je nenadyebivo.NiftyDribbler je napisao/la:Koja maestralna atmosfera ainoc na Ernst Happelu. Evo jos mi se glasne zice oporavljaju. Volim Ljiljane Volim Ljiljane!!!! Bravo momci! Bravo Robi! Bravo raja! Hajmo Bosno![]()
![]()
Robi sa ljiljanima gazi protivnike.
Koga boli qrtz za rezultatom.KEC je napisao/la:Sa pjanketom nije pofaljeno ic na furiju a bgm bez njega vec me strah za rezultat
Pa jeste li fkt pejvali Auf Wiedersehen ili Volim Ljiljane? Neki lik na twitteru me ubjedjuje da su nasi fakat to prvo pjevali..._dreamer_ je napisao/la:Valjda "Auf Wiedersehen, auf Wiedersehen"... tztztzemir79 je napisao/la:Ono na kraju kada su nam igraci prisli je nenadyebivo.NiftyDribbler je napisao/la:Koja maestralna atmosfera ainoc na Ernst Happelu. Evo jos mi se glasne zice oporavljaju. Volim Ljiljane Volim Ljiljane!!!! Bravo momci! Bravo Robi! Bravo raja! Hajmo Bosno![]()
![]()
Robi sa ljiljanima gazi protivnike.![]()
![]()
Fenomenalna atmosfera je bila, iznad mene je bila neka grupica austrijskih balavaca koja je krestala citavo vrijeme kad bi nasi krenuli navijati, bukvalno im nije bilo dobro koliko su nasi bili glasni...
ko o cemu, amarinho o navijacima i navijanju, ne popustaAmarinho je napisao/la:Gledao sam na TV-u. Sto se tice navijanja:
- Himna je "odradnjena" fenomenalno. Najglasovnije pjevanje himne sto se culo na TV-u pored one domace tekme protiv Grcke. (izuzev kosarku, rukomet u dvoranama naravno).
- Himnu njihovu smo trebali koliko toliko ispostovat a ne pjevat "volim te Bosno" tokom intoniranje njihove himne.
- Prvih 10-20min utakmice odlicno navijanje, culo se.
- Tamo pred poluvrijeme i u onoj fazi gdje su Austrijanci "krenuli" na gol onih 5-10min, tu smo se malo uspavali.
- Zadnjih 10min opet fenomenalno, nesto u fazonu juznoamerickih ekipa ono "volim ljiljane" kad toliko navijaca pjevaju. Slicno ono sto su Horde kopirali od Argentinaca.
Sve u svemu solidno.
Cuo sam da se Korteo BHF-a unistio? Zasto? Odnosno da ih je murija protjerala. Steta. Put prema stadionu bi u ovim tekmama trebao ici najveci mob zajedno, ko u Parizu ili Cirihu.
Ovaj covjek je slikao recimo u Cirihu, gledaj te slike i miline kako je to tu izgledalo. I onda nek mi usput pokazu hejteri slike slicne od turaka, poljaka, bugara itd...
https://www.bycosaphotography.ch/bhfanaticosi/
Ma onaj spiker nas je zajebo za himnu, on ni ne najavi himnu, čim je naša završila odmah njihova počela, ali smo brzo čuli da ide himna i prestali navijati, te poslije aplaudirali, na što se spiker 3-4 puta zahvalio.Amarinho je napisao/la:Gledao sam na TV-u. Sto se tice navijanja:
- Himna je "odradnjena" fenomenalno. Najglasovnije pjevanje himne sto se culo na TV-u pored one domace tekme protiv Grcke. (izuzev kosarku, rukomet u dvoranama naravno).
- Himnu njihovu smo trebali koliko toliko ispostovat a ne pjevat "volim te Bosno" tokom intoniranje njihove himne.
- Prvih 10-20min utakmice odlicno navijanje, culo se.
- Tamo pred poluvrijeme i u onoj fazi gdje su Austrijanci "krenuli" na gol onih 5-10min, tu smo se malo uspavali.
- Zadnjih 10min opet fenomenalno, nesto u fazonu juznoamerickih ekipa ono "volim ljiljane" kad toliko navijaca pjevaju. Slicno ono sto su Horde kopirali od Argentinaca.
Sve u svemu solidno.
Zašto stalno brišeš postoveDrape je napisao/la:.
Brzo se predomislimVucevich je napisao/la:Zašto stalno brišeš postoveDrape je napisao/la:.
Nista cudno, te invazije obicno i rade siromasne banana drzave, pa nece valjda Austrijanci raditi invaizje po Bosni?ronaldo99 je napisao/la:Jbt strasno je imati ovakvu podrsku na strani, ovakve invazije su bile na Belgiju, Francusku i vec jednom Austrija,nzm.covjek ostati ravnodusan na ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.