NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari... 

york je napisao/la:Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari...

Samo jedno ime
Buduci da ja pustam glazbu od kad je novi razglas bit ce kao i na svakoj utakmici do sadyork je napisao/la:Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari...
It's better when it's live
Evo da i ja pitam hoce li biti ista od koreografije.LoveSB96 je napisao/la:Oce bit ikakva koreografija?
A kako je moguće da je nestalo ulaznica za sjever,ako su pustene jutros u 11?
U svakom slucaju treba napraviti praznik nogometa i pravi spektakl,kakav zaslužuje i Široki i Wagner.
Igraj Široki ti si najbolji!
york je napisao/la:Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari...

Hocemo Lidiju Bacic i Kaktus nazadhlive je napisao/la:Buduci da ja pustam glazbu od kad je novi razglas bit ce kao i na svakoj utakmici do sadyork je napisao/la:Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari...

Sala mala, lajk za playlistu, samo nekada bude preglasna muzika

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nece96BadBoy je napisao/la:Evo da i ja pitam hoce li biti ista od koreografije.LoveSB96 je napisao/la:Oce bit ikakva koreografija?
A kako je moguće da je nestalo ulaznica za sjever,ako su pustene jutros u 11?
U svakom slucaju treba napraviti praznik nogometa i pravi spektakl,kakav zaslužuje i Široki i Wagner.
Nestalo jer je po osobi 5 ulaznica a ljudi hodaju vec 3 dana i traze ulaznice. Odmah je jutros bilo guzve a kad sam naisao oko 16:50 bio je red za ulaznice. Velik je interes. Vjerujem da ce biti popunjen stadion pristojno
Kod mene nema takvih hahahaAndroid je napisao/la:Hocemo Lidiju Bacic i Kaktus nazadhlive je napisao/la:Buduci da ja pustam glazbu od kad je novi razglas bit ce kao i na svakoj utakmici do sadyork je napisao/la:Iskreno se nadam kako sluzbeni dj na stadionu nece ponižavati nas navijače i naš klub koji slavi rodjendan... puštajuci Nove fosile i slicne stvari...![]()
Sala mala, lajk za playlistu, samo nekada bude preglasna muzika
Da objasnim i ovo. Glazba glasnija ide kad igraci izađu na zagrijavanje da bude "zesca" atmosfera i da bude dovoljno glasna glazba i na terenu. Problem je jer su zvucnici okrenuti u tribine i vjer ce se na tom morati poraditi nekad u buducnosti. Sad za sad ovo je vrh za vecinu ostalih stadiona u drzavi. Ako ne i najbolje

@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.
Kad sam čuo najavu na radiju došlo mi da radio u autu stučem. Nigdje Širokog
SAMO ŠIROKI!
Ne radim na radiju niti sam pravio jinglsince1948 je napisao/la:@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.

Ja sam od novog razglasa promjenio totalno playlistu, onu glazbu kad padne gol, intro kod citanja ekipe itd. Reakcije su uglavnom pozitivne. Vidit cemo u buducnosti kako ce biti i hocu li ja i dalje to isto raditi

Po meni sve promjene odlicne,malo su mi preglasni novi zvucnici na poluvremenu i prije utakmice al to nije do tebe. Samo treba forsirat nase pjesmehlive je napisao/la:Ne radim na radiju niti sam pravio jinglsince1948 je napisao/la:@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.
Ja sam od novog razglasa promjenio totalno playlistu, onu glazbu kad padne gol, intro kod citanja ekipe itd. Reakcije su uglavnom pozitivne. Vidit cemo u buducnosti kako ce biti i hocu li ja i dalje to isto raditi
SAMO ŠIROKI!
Definitivno pozitivno. Jedini moj neki prijedlog je da se ustali neka naša pjesma pri ulasku igrača kao što na Grbavici svira istoimena Tifina pjesma.hlive je napisao/la:Ne radim na radiju niti sam pravio jinglsince1948 je napisao/la:@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.
Moj prijedlog Volim te grade moj.
Dobar prijedlog da se ustali jedna pjesmasretan123 je napisao/la:Definitivno pozitivno. Jedini moj neki prijedlog je da se ustali neka naša pjesma pri ulasku igrača kao što na Grbavici svira istoimena Tifina pjesma.hlive je napisao/la:Ne radim na radiju niti sam pravio jinglsince1948 je napisao/la:@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.

Uz to @hlive dobar posao,dvije razine bolji od prijašnjeg.
Samo jedno ime
Kod izlaska je problem jer mora ici onaj jingl BHTelecom Premijer liga bla bla... A inace ne znam jeste primjetili ali od ulaska igraca nakon zagrijavanja do pocetka utakmice pustaju se samo pjesme Sirokog. Nekad Volim te grade moj, nekad Himna Sirokog, nekad Igraj, Igraj i samo tih 4-5 ide. Jer su dobre pjesme i forsiram uglavnom njih.sretan123 je napisao/la:Definitivno pozitivno. Jedini moj neki prijedlog je da se ustali neka naša pjesma pri ulasku igrača kao što na Grbavici svira istoimena Tifina pjesma.hlive je napisao/la:Ne radim na radiju niti sam pravio jinglsince1948 je napisao/la:@hlive Nisi loš nimalo,samo molim te nemoj slučajno Fosile i slične gluposti.
@hlive aha znači mora BHT jingle sranje jbt. Stari, samo naprijed feedback ti je pozitivan... Bar od ekipe sa sredine sjevera, a vjerujem i ostalih.penke je napisao/la:Dobar prijedlog da se ustali jedna pjesmasretan123 je napisao/la:Definitivno pozitivno. Jedini moj neki prijedlog je da se ustali neka naša pjesma pri ulasku igrača kao što na Grbavici svira istoimena Tifina pjesma.hlive je napisao/la:
Ne radim na radiju niti sam pravio jingl
Moj prijedlog Volim te grade moj.,moj je prijedlog za ulazak igrača na teren "Išli smo sa vama.." mislim da bi publika pljeskom svaki put popratila pjesmu a živa je
Uz to @hlive dobar posao,dvije razine bolji od prijašnjeg.
@penke Isli smo sa vama na kraju treba kad pobjede kao na košarci
Mozda zbog VukovaraOrjuna je napisao/la:Zašto Škripari neće sutra navijati?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- siroki1991
- Kontakt:
Sta fali ako se pusti npr. novih fosila Kako je dobro vidjeti te opet??? Pogotovo u ovo vrijeme kada vlada velika euforija oko HR reprezentacije i Dinama, simbola hrvatstva i koji nam je realno duplo podebljao posjetu i hype oko obljetnice...Ja sam osobno 10 ulaznica podijelio ekipi iz Hercegovine koja dolazi radi Dinama, a i od nase ekipe koja je standardno na stadionu barem 60% je Dinamovih navijaca. Ljudi su nas ispostovali i dosli.. i klub i dinamovi simpatizeri iz cijelog ovog kraja i zasto ne napraviti spektakl na tribinama i tako ucvrstiti veze 2 kluba?
- siroki1991
- Kontakt:
Orjuna je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.