FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Eto ti vidis,bolje da nisam ni palio 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ko da im je neko sihre bacio 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgol de Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adios a titulo, puta Barca, mierda Barca... Amuuuuuuuuuuuuuuuuuuunt! Pablooooooooooooooooooo
Adios a titulo, puta Barca, mierda Barca... Amuuuuuuuuuuuuuuuuuuunt! Pablooooooooooooooooooo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Al ti mozes smaratiPortillo je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa golgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgol de Valenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Joj zicera
pa pucaj iz prveeee

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Al ti mozes smaratiDAVID VILLA 7' je napisao/la:

Patetiiiii, patetiiiiii, patetii de Barcelonaaaaaa.
Jel to miki svega ti Messi?miky_hz je napisao/la:Joj zicerapa pucaj iz prveeee

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
JEsi vidi sad ruku kad villa glavom udariomiky_hz je napisao/la:Joj zicerapa pucaj iz prveeee

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Prvo poluvrijeme, koliko sam ja gledao, je trebalo bit 1:2

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma jest Messi hoce nece,i opuca i izblokira mu lik...sad je bila ruka,al kakve nam koristi
eto poluvrijeme,valjda ce se nesto drasticno promjeniti

Dobar ovaj Villa, svojim odlaskom je pojacao Valenciu 

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- -Barcelona-
- Kontakt:
slabo ovo sve,ako se ne pojacamo na zimu najebali smo....jedino ako se neki igraci prisjete igrati fudbala,a sto se tive ove utakmice moze se ovdje jos do pobjede al s ovakvom igrom mozemo samo dobro popusit.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
1-1 bravo majstori
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Idemooo Iniesta,odmah gas gas...klasika Iniesta-Xavi 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Iniesta,sjajno progiravanje sa xaviem
Vamos Barca
Vamos Barca

David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- -Barcelona-
- Kontakt:
evo ga iniesta
ima li ko drugi link atdthe.net me zajebava
ima li ko drugi link atdthe.net me zajebava

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.