FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca se kao i Real interesuje za Lorentea iz Athletica 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Xavi i Pedro propustaju Valenciju,Villa je valjda spreman ako opet nesto ne izvede da preskoci ovu utakmicu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
TEKBIR! Miky sto i ti covjeka znas razveselitimiky_hz je napisao/la:Xavi i Pedro propustaju Valenciju,Villa je valjda spreman ako opet nesto ne izvede da preskoci ovu utakmicu

ovo ne valja..miky_hz je napisao/la:Xavi i Pedro propustaju Valenciju,Villa je valjda spreman ako opet nesto ne izvede da preskoci ovu utakmicu
ovako ce biti jako tesko ostvariti pobjedu.ali nadam se da ce pep naci neko rjesenje i da ce dobiti valenciju...naravno bice tesko bez pedra a jos teze bez xavija...
ali ipak nadam se pobjedi...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Sad cu te malo rastuzitiBrnjoo je napisao/la:TEKBIR! Miky sto i ti covjeka znas razveselitimiky_hz je napisao/la:Xavi i Pedro propustaju Valenciju,Villa je valjda spreman ako opet nesto ne izvede da preskoci ovu utakmicu

Xavi, Villa and Pedro back in training
Xavi Hernández, David Villa and Pedro all returned to full training on Friday as the squad continued their preparations for the weekend visit of Valencia.
The FC Barcelona players were put through their paces for the penultimate time before resuming league action and coach Pep Guardiola was given a boost by the return of three key players.
Xavi was back in action having spent the last few days receiving treatment for an ankle injury, while Villa returned from international duty with a knee problem. Pedro, meanwhile, suffered a strain two weeks ago in the encounter with Real Mallorca.
Znaci ima zvrcka da mozda i zaigraju

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma i bolje da igraju polu-sjebani nego nikako
Uglavnom, puno ocekujem od sutrasnje utakmice, i nadam se da ce vam Valencia bar bod uzeti. Mada u to cisto sumnjam al aj, ljudski je se nadat.

Uglavnom, puno ocekujem od sutrasnje utakmice, i nadam se da ce vam Valencia bar bod uzeti. Mada u to cisto sumnjam al aj, ljudski je se nadat.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- adnan_nanda
- Kontakt:
Cime oni hrane te igrace pa tako brzo ozdravljaju, hamurom
Iskreno bi volio da Villa igra a ta dvojica ostalih nek' ne igraju sto se mene tice 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- -Barcelona-
- Kontakt:
ma satracemo valeniciju,ubicemo ih......moja prognoza 3-2 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- -Barcelona-
- Kontakt:
nisi ti mene skontao jaraneAbrofemy je napisao/la:Tako ste govorili pred tekmu protiv Herculesa-Barcelona- je napisao/la:ma satracemo valeniciju,ubicemo ih......moja prognoza 3-2

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ouu, znaci Xavi ipak spreman
Onda ce ovo biti kao sa Bilbaom...mnogo se pricalo o kiksu a oni ih razvalili

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Jest, al ovo nije Hercules.Abrofemy je napisao/la:Tako ste govorili pred tekmu protiv Herculesa-Barcelona- je napisao/la:ma satracemo valeniciju,ubicemo ih......moja prognoza 3-2
http://www.as.com/partido-en-directo/as ... na-rosell/
Padaju teske rijeci. Rosell optuzuje Laportu za sve i svasta. ISta stvar kao i sa Calderonom. Navijaci ga obozavaju kao i Barcini Laportu, donosio je Realu i poneki naslov, a Laporta bogme puno, dovodio je sjajne igrace kao i Laporta, ali izgleda da su obojica svasta radila u klubu.
Padaju teske rijeci. Rosell optuzuje Laportu za sve i svasta. ISta stvar kao i sa Calderonom. Navijaci ga obozavaju kao i Barcini Laportu, donosio je Realu i poneki naslov, a Laporta bogme puno, dovodio je sjajne igrace kao i Laporta, ali izgleda da su obojica svasta radila u klubu.
To mi se bas svidja. Bas je fino poceo mandat, najprije je Cruyffu ukino titulu pocasnog predsjednika, a onda prodao Tourea, Henrya, Ibru i doveo Villu i Mascha. Jos samo da ih se pocne rjesavat ko Perez nasih Holandjana. Al neka, dobro je ovo, bar za nas. Treba sad ovo maksimalno iskoristit. Ko zna, mozda i Iniestu vidimo u dresu Reala xDBrnjoo je napisao/la:http://www.as.com/partido-en-directo/as ... na-rosell/
- -Barcelona-
- Kontakt:
Link, por favor.
Ubi ih Valencia.
-
- Kontakt:
DAJTE MI LINKKKKKKKKKK !!!!!
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Daj ti meni 100 KMRobovlasnik je napisao/la:DAJTE MI LINKKKKKKKKKK !!!!!

P.S. ukucaj na google i naći češ.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.atdhe.net/25786/watch-barcelona-vs-valenciaRobovlasnik je napisao/la:DAJTE MI LINKKKKKKKKKK !!!!!
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Eh da se i ja pocnem gledati...sa zakasnjenjem ali vidim da nisam puno prepustio,a i vidim da je Xavi tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.