Ajde ne izvlacite se na karte kad je nas 200 platilo po cenku na Grbavici kao da vi ne možeteEdinTM87 je napisao/la:Mislim da znas odg. zreo si za bananeDaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ajde ne izvlacite se na karte kad je nas 200 platilo po cenku na Grbavici kao da vi ne možeteEdinTM87 je napisao/la:Mislim da znas odg. zreo si za bananeDaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
Po bodove DADaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
Hajd' dobro je bar nekakopipe je napisao/la:Po bodove DADaj gol Picula je napisao/la:Štrumfeteeeee jel dolazite ?
Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
Fazon je sto bi sigurno vise od 700 ljudi htjelo ici i onda valja izabrati ko hoce ko nece i da nebi doslo do toga najbolje da niko ne ideGigant je napisao/la:Kurvanjski sto jest-jest, i ne znam sta drugo ocekujete od njih, to im je jedina sansa da pokusaju nesto zaraditi, kada im gostujemo mi i vi...ali opet ne vidim razlog bojkota...pa svakako bi vas bilo (valjda) 700...skupe se pare, odnesu, raji podijele karte i vozdra.Isto kao sto je kod nas bilo, s tim da su nam nudili i 2000 falilo bi...19TM87 je napisao/la:700 ulaznica su nam dali po 10 km, i to nije problem. problem je sto su postavili uslov da se skupi 7000 km i da se odu kupiti ulaznice i onda da se na grbavici podjeli onim koji su dali pare za ulaznicu, sto naravno niko nije pristao ni iz uprave ni od navijaca.
e mogu ti dati relanu procjenu nije se moglo fino vidjeti ma ona tribina na pomocnom(bez umjetne) je bila puna 50 mnookey je napisao/la:Je li bilo raje na treningu,jbg nisam mogao od posla
Pasa,nije stvar u cijeni karte,da si procitao par stranica unazad,jasnije bi ti bilo.Batistuta je napisao/la:Sa moje strane još jedan veliki minus za navijače Željezničara što neće podržati svoj klub na sutrašnjoj utakmici.Kada bi se radilo o prvom putu možda bi i razumio,ali tako je slično bilo i u Mostaru,a prošlih godina bilo je i bojkot derbija(zbog cijene karte).Klub se treba bodriti na svakom gostovanju(mada Željo po meni ima slabu podršku u gostima),i bez obzira na cijenu karata,jer za te stvari se treba neko drugi brinuti a navijači treba da brinu o tribini.Sretno
Krvotok je napisao/la:Šta si ti, redar pa pišeš pluseve i minuse? Šta smo trebali u Mostaru, cenera za skelu? Na Koševu pristati na petostruko skuplje karte u odnosu na sjever? Tada je sjever bio 3 a nama 15! Voz jarane...
Jest, dan prije tekme, al' smo na ciganluk odlučili da ne idemo taman da je džaba. A koristi od toga ste imali i vi u narednim derbijima.vojnik srece je napisao/la: smanjena vam je cjena bila na 10 kasnije al i to vam je skupooo nama da stavite 20 maraka mi cemo docc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.