Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 14 nov 2018, 03:14

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 14 nov 2018, 13:22

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 nov 2018, 14:28

kakav početak :urnebes: :urnebes:

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 nov 2018, 14:39

Citam da je momak u centru Sarajeva izboden nozem u ledja, doktori mu se bore za zivot... Je li u pitanju neko iz tog svijeta pa se ganjaju, ili je normalan covjek - ni kriv ni duzan? Zar je Sarajevo bas toliko postao opasan grad za zivot, s obzirom na sva ova desavanja u posljednje vrijeme?

Btw, najodvratniji politicar koji postoji - za mene ubjedljivo Sadik Ahmetovic.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 nov 2018, 14:40

Koje prskanje na playback repere. Edo oplodi nas.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 nov 2018, 14:42

Federer17 je napisao/la:
Pedofil obični, mlati mlade romkinje za cenera. A i sam je meščini. Prodavač magle ko i svi.

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 14 nov 2018, 14:57

Cvijanovicka i Sadik top 2
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 14 nov 2018, 15:09

Federer17 je napisao/la:Citam da je momak u centru Sarajeva izboden nozem u ledja, doktori mu se bore za zivot... Je li u pitanju neko iz tog svijeta pa se ganjaju, ili je normalan covjek - ni kriv ni duzan? Zar je Sarajevo bas toliko postao opasan grad za zivot, s obzirom na sva ova desavanja u posljednje vrijeme?

Daleko je ovo od Centra, samo je u opstini Centar.

Kakva desavanja? U Sarajevu ni gore ni bolje nego inace. Povremeno se nesto lose desi, al se zbog neta brzo sazna za to pa ti se mozda cini da je cesto.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 nov 2018, 15:19

Sarajevo nije nista ni bolje ni gore po pitanju sigurnosti u odnosu na druge glavne gradove Europe ili barem gradove slicne velicine
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 nov 2018, 15:24

Kanye je napisao/la: Daleko je ovo od Centra, samo je u opstini Centar.

Kakva desavanja? U Sarajevu ni gore ni bolje nego inace. Povremeno se nesto lose desi, al se zbog neta brzo sazna za to pa ti se mozda cini da je cesto.
Ma nebitno gdje je tacno, napreskak sam procitao. U pitanju je Sarajevo, kako god.

Ne bih bas rekao da nije gore, a net hvala Bogu 10-ak godina rijetko ko nema. I da je tako kao sto kazes, opet je previse tih situacija u odnosu na ostatak drzave (pogotovo vecih gradova). Dijelom i razumljivo jer je u pitanju najveci grad, najvise turista, itd., ali je valjda cilj da se stanje popravlja. U Tuzli, recimo, ja se ne sjecam kad se zadnji put desilo nesto, i hvala Bogu pa je tako.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 nov 2018, 15:48

Šta bi sa messengerom opet :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 nov 2018, 15:50

Federer17 je napisao/la:
Kanye je napisao/la: Daleko je ovo od Centra, samo je u opstini Centar.

Ma nebitno gdje je tacno, napreskak sam procitao. U pitanju je Sarajevo, kako god.

Ne bih bas rekao da nije gore, a net hvala Bogu 10-ak godina rijetko ko nema. I da je tako kao sto kazes, opet je previse tih situacija u odnosu na ostatak drzave (pogotovo vecih gradova). Dijelom i razumljivo jer je u pitanju najveci grad, najvise turista, itd., ali je valjda cilj da se stanje popravlja. U Tuzli, recimo, ja se ne sjecam kad se zadnji put desilo nesto, i hvala Bogu pa je tako.

Otkako je Sena dobio metak u glavu (pozlatile se ruke ko god da je) dosta je manje toga. Još Interventna sad non stop u ophodnji :thumbup:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 nov 2018, 15:59

Ko je Sena i sta je uradio da zasluzi metak? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 nov 2018, 16:01

Marsal je napisao/la:Ko je Sena i sta je uradio da zasluzi metak? :D
Senad Habibović guglaj.

slika

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 nov 2018, 16:06

Ih, ovakvih mi pun komsiluk. Sve face, mange, jednom nekog dedu iznervirali donio tandzaru malo falilo da ih sve pobije :rol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 nov 2018, 16:11

Marsal je napisao/la:Ih, ovakvih mi pun komsiluk. Sve face, mange, jednom nekog dedu iznervirali donio tandzaru malo falilo da ih sve pobije :rol:
Ovo je bila malo **** krimi ekipa. Lomljenje ljudi jer im se ne sviđaju. Sjećam se kad su starije čovjeka onako istukli, vozio dostave iz neke Pekare i gro takvih stvari. A pogodi odakle je :mrgreen:

Bio je u Batvi (iznad stadiona; motorka :mrgreen: ) jedan kamatar. Maltretiro djeda nekog par put kod Nihade u kafani ( :mrgreen: ), djedu pukne **** i upozna ga s Papovkom :tokralju: :tokralju:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 nov 2018, 16:15

Svi su oni yebeni dok ne nalete na covjeka koji nema sta izgubit, a tad su i oni najjebeniji manji od makovog zrna... a ima i ona za Senu i slicne: mozes koliko hoces ali ne i dokle hoces.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 nov 2018, 16:19

Marsal je napisao/la:Svi su oni yebeni dok ne nalete na covjeka koji nema sta izgubit, a tad su i oni najjebeniji manji od makovog zrna... a ima i ona za Senu i slicne: mozes koliko hoces ali ne i dokle hoces.
Bila je ekipa čobana zalijetala se na rokere i metalce, čupe uostalom, eh tih godina je i Naser imo dugu kosu i naletr na Nasera da udaraju čupu :rol: :rol:

Dok sam živio u Sa čuo sam priču, ne znam jel istina da je Gasi uletio Vikiću u kafić da reket uzme :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 nov 2018, 16:23

Penaltiky je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Svi su oni yebeni dok ne nalete na covjeka koji nema sta izgubit, a tad su i oni najjebeniji manji od makovog zrna... a ima i ona za Senu i slicne: mozes koliko hoces ali ne i dokle hoces.
Bila je ekipa čobana zalijetala se na rokere i metalce, čupe uostalom, eh tih godina je i Naser imo dugu kosu i naletr na Nasera da udaraju čupu :rol: :rol:
:rol:

Imamo i mi Nasera - kriminalac i mafijas do boga, ima desetine miliona i prica se da po stranim drzavama obavlja posao profesionalnog hitmana :lol: , a buraz mu policajac :tokralju: i jednom prilikom neki klosar mu materi strgne lancic sa vrata i haman je osamari... cojek bio 4 mjeseca u sumi na Vlasicu, ne znas je li gore da te nadje policija ili Naser.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 14 nov 2018, 16:24

Ovo je Naser Orić nije neki :mrgreen:

Bio je neki baja istuko 20 ljudi u klubu uključujući Kodzagu i ekipu niko ne zna ni ko je ni sta je
Ljudi se zalijetali na njega on s palicom. I kaze mu gazda hoces molim te prestat. Kae lik nije problem, da mu takticku, uzme jaknu i izadje ko da se nista nije desilo. :rol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 11 gostiju.