UPRAVA SADASNJA:
1.Uprava je imala sto pozitivnih stvari i za sve im treba odati priznanje, ali isto tako je cinjenica da su zas.rali sa sportskim segmentom debelo. Sto se mene tice ne moraju otic ni misimovic ni uprava nisam ja sad u fazonu BBB VS MAMIC, ali onda brate ako ces vec ostat preuzmi odgovornost reci jest jbg ja sam kriv sad cemo ovako necemo tako..planiramo to i to.
2. Ne kazem da konkretno misimoivc nije imao dobre namjre, ali sto se mene tice ako je sa svim mogucnostima koje je imao dosao do ove situacije onda je to samo jedna velika nesposobnost koja je u kombinaciji sa njegovim egom dovela do ovoga.
3. Za one koji slijepo brane upravu jedno pitanje. Kako je moguce da neko ko se pita za sve zivo u klubu nije odgovoran za nesposobnost sportskog segmenta...pa koje postavio te ljude? Podsjeticu vas samo da je misimovic ne tako davno javno na pressu rekao da on licno dovodi odredjene igrace.
4. Ako neko stvarno misli da cemo propast odlaskom ove uprave onda ja nemam sta sa njim pricat,,,jer ljude koji mogu u nesto tako vjerovat ne mogu shvatiti obziljno.
AMAR - PROSLA/SADASNJA UPRAVA/NOVA:
1. Lako je palamudit sto je amar ovo sto je amar ono....vi bgm ko da ste od juce poceli pratit zelju. Ocigledno nemate pojma kakvo je stanje tada bilo i da je amar uradio vise za zelju nego bilo ko drugi...pa taman sad uprava napravila jos jednu grbavicu. Lako je sad rec sto nije to bilo na papiru, sudu, a vamo bukvalno pred gasenjem kluba....AMARU I BESLIJI DA SE SPOMENIK DIGNE ISPRED STADIONA.
2. Ko kaze da ce neka nova uprava bit lopovska? Otkud sad to? Druga su vrmena. Koliki god mi bili ku.rac od drzave i lige ipak se napreduje. Nece i ne moze biti javasluka koji je bio prije. Zaslugom i ove uprave ipak su neke stvari psotavljene onako kako treba da budu i takve ce biti bez obzira ko novi dosao. Taj novi kad/ako dodje fino nek izlozi plan sta i kako pa ako se nakon nekog vremena vidi da ne ide ...mijenjaj i njega. Ova atmosfera propast ce zeljo bez ove uprave je ista kao i kad ti neko kaze nestace bosnjaka bez SDA
3. Ova sadasnja uprva je pored svih dobrih poteza koje je uradila ipak imala ogromnu prednost na sve prijasnje. Nemojte da se lazemo bezveze. Oni su dosli na gotovu stvar. Punu kasu od prodaje Dzeke, Bajica i ostalih, sistem uredjenjji sto puta nego je bio kad je Amar dosao, svi segmenti neuporedivo bolji nego tad ...i jbg...lako je onda rec evo oni su ovo oni su ono
AMAR:
1. Ovdje cu samo jednu tacku. Ko pljune na amara u bilo kojem smislu ili posumnja u njegovu odanost za dobrobit kluba nek odma spali salove i desove koje posjeduje i snimak objavi na svim drustvenim mrezama gdje je registrovan....jer isto dodje.
pozz