Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Orilo gorilo ibro mi te volimo
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A sve je počelo mojom zajebancijom na fejsu, jos u komentar naglasim..

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- sagitarius
- Kontakt:
Nemoj to vise raditi, glup smo mi narod za satire...JavierBosnia je napisao/la:A sve je počelo mojom zajebancijom na fejsu, jos u komentar naglasim..![]()
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Kani se tog kompleksa nize vrijednosti.sagitarius je napisao/la: Nemoj to vise raditi, glup smo mi narod za satire...
Bitno da su bhfanatika navukli, nedostajalo je njegovog histerisanja...potrudio se decko i ovaj put da patriJotski svasta (nista) napise.
Mogu samo dodati da je na kraju ipak steta sto nije pozvao Ibricica, bio bi to konacni knock down mrziteljima Robija i nevidjena "kontra".
Mogu samo dodati da je na kraju ipak steta sto nije pozvao Ibricica, bio bi to konacni knock down mrziteljima Robija i nevidjena "kontra".

Na kraju krajeva sve i da ga je pozvao nista lose u tome, igra dobro proglasen za najboljeg igraca Slovenske lige, iako recimo olinpija, maribor su igrali europu, lp, opet je on nakbolji igrac lige, tako da sigurno necemu vrijedi, al dobro ipak bolje mi znamo ovdje od recimo selktora i ostalih strucnjaka koji vode repku. Sta ce Zuti igrao samo za Real, Barcu, sta on zna o fudbalu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Imam sliku misketa i barbareza, ja da stavim pozvani ljudi bi povjerovali. Telad
I onda ti takvi nakon losije utakmice dodju i pljuju i selektora i igrace i navijace
I onda ti takvi nakon losije utakmice dodju i pljuju i selektora i igrace i navijace
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nemoj molim te, BHF je i ovako dobio čirhurem je napisao/la:Bitno da su bhfanatika navukli, nedostajalo je njegovog histerisanja...potrudio se decko i ovaj put da patriJotski svasta (nista) napise.

Znaci da sumiramo, Ibricic nije dobio poziv
Na pocetku sam mislio da je zajebancija, ali sam povjerovao kad sam vidio koliko portala to prenosi. Malo fali da mi mrak na oci padne

Na pocetku sam mislio da je zajebancija, ali sam povjerovao kad sam vidio koliko portala to prenosi. Malo fali da mi mrak na oci padne

Sve jasno
Ein Sieg ist Pflicht! Die Ausgangslage vor dem Nations-League-Heimspiel gegen Bosnien ist einfach: Nur drei Punkte halten das österreichische Nationalteam im Aufstiegsrennen. Nicht nur deshalb erwarten ÖFB-Teamchef Franco Foda und der wiedergenesene Kapitän Julian Baumgartlinger einen heißen Tanz.
"Die Unterstützung der Fans ist immer wichtig. Klar, es wird viel bosnische Unterstützung da sein. Es wird emotional und hitzig. Aber das sind die schönsten Länderspiele", freut sich Baumgartlinger auf den Schlager. Bisher sind 35.000 Tickets abgesetzt. "Vielleicht entscheidet sich ja der eine oder andere Fan, noch zu kommen", hofft der Leverkusen-Legionär.
Teamchef Franco Foda möchte sich nicht auf Rechenspiele einlassen. "Bosnien hat die beste Ausgangslage. Ihnen reicht ein Unentschieden. Wir müssen gewinnen, dass wir in Nordirland ein Endspiel haben. Alles andere werden wir dann sehen."
Trotz der kurzen Vorbereitungszeit von nur drei Tagen zeigt sich der Deutsche optimistisch, dass ein Sieg gelingen kann. "Das Team war aufmerksam und konzentriert. Es gibt eine klare Idee." Der Matchplan ist eindeutig: "Wir brauchen Tore, aber auch ein gutes Offensiv-Defensiv-Verhalten. Wenn wir den Ball haben, wird das Entscheidende passieren."
Ähnlich sieht es auch Julian Baumgartlinger. "Ihre Stärken liegen im Umschaltspiel. Wir müssen mit Verantwortung agieren." Denn das ÖFB-Team hat es weiter in der eigenen Hand. "Wir haben noch die Hälfte des Bewerbs vor uns. Das ist nun der ÖFB-Lehrgang, der unseren weiteren Weg weist."
Ein Sieg ist Pflicht! Die Ausgangslage vor dem Nations-League-Heimspiel gegen Bosnien ist einfach: Nur drei Punkte halten das österreichische Nationalteam im Aufstiegsrennen. Nicht nur deshalb erwarten ÖFB-Teamchef Franco Foda und der wiedergenesene Kapitän Julian Baumgartlinger einen heißen Tanz.
"Die Unterstützung der Fans ist immer wichtig. Klar, es wird viel bosnische Unterstützung da sein. Es wird emotional und hitzig. Aber das sind die schönsten Länderspiele", freut sich Baumgartlinger auf den Schlager. Bisher sind 35.000 Tickets abgesetzt. "Vielleicht entscheidet sich ja der eine oder andere Fan, noch zu kommen", hofft der Leverkusen-Legionär.
Teamchef Franco Foda möchte sich nicht auf Rechenspiele einlassen. "Bosnien hat die beste Ausgangslage. Ihnen reicht ein Unentschieden. Wir müssen gewinnen, dass wir in Nordirland ein Endspiel haben. Alles andere werden wir dann sehen."
Trotz der kurzen Vorbereitungszeit von nur drei Tagen zeigt sich der Deutsche optimistisch, dass ein Sieg gelingen kann. "Das Team war aufmerksam und konzentriert. Es gibt eine klare Idee." Der Matchplan ist eindeutig: "Wir brauchen Tore, aber auch ein gutes Offensiv-Defensiv-Verhalten. Wenn wir den Ball haben, wird das Entscheidende passieren."
Ähnlich sieht es auch Julian Baumgartlinger. "Ihre Stärken liegen im Umschaltspiel. Wir müssen mit Verantwortung agieren." Denn das ÖFB-Team hat es weiter in der eigenen Hand. "Wir haben noch die Hälfte des Bewerbs vor uns. Das ist nun der ÖFB-Lehrgang, der unseren weiteren Weg weist."
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna FodaFranco Foda: Najveca opasnost prijeti od Ibričića i Džeke

ne znam član velikosrpskog pokreta koji je imao cilj pripajanje kraljevini srbiji???Cepi1981 je napisao/la:To ti nako cuo ili si sam zakljucio???KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bilo bi loše, jer mi nismo Gavrilo Princip - terorista, koji je radio protiv svoje države tim terorističkim činom.Cepi1981 je napisao/la:Nebi bilo lose odraditi veliku parolu: JE SUIS GAVRILO PRINCIP, malo podom 100godisnjice...

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pocele se gluposti pisati reagujadmin je napisao/la:.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Poderacemo ih ko Becku sniclu.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Grillitsch je protiv nas bio uzasan, steta sto ne igra. Zato su jaci za Baumgartlingera, kapitena.PerryFred je napisao/la:Austrija bez Grillitscha, Sabitzera i Burgstallera.
Grillitsch je protiv BiH igrao 81 minutu, ali nije bio u rosteru protiv Sjeverne Irske i Danske
Sabitzer i Burgstaller protiv BiH ulazili sa klupe, a protiv Sjeverne Irske i Danske igrali od prve minute.
Naknadni poziv dobili su Stefan Hierlander, Thomas Gioginger i Marc Janko.
Nadam se da Arnaut nije spreman za svih 90 minuta.
Sutra u 12:05 prozivka, u karantin idemo pola sata.
Igramo za Moggija momci, ne zaboravite.
Igramo za Moggija momci, ne zaboravite.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
eto da imamo Moggija mogli smo spamovat po nekom austrijskom forumu na njemačkom, ovako ne znamo jezik
treba napravit akaunt i pisat tamo njima: svi ste vi Njemci pi.čke jedne
treba napravit akaunt i pisat tamo njima: svi ste vi Njemci pi.čke jedne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.