Najgori od njih su spasili ustaski klub Zeljeznicar da ga zadesi sudbina kakva je zadesila ostale ucesnike NDH lige.Goosman je napisao/la:A najgori od njih su osnovali klub pod imenom torpedo.Beton je napisao/la:Sta su ba oni izbrisali, kurceva vojska. Zauzeli polozaje koji su ostali nakon sto su se Svabe poslije sloma povukle. NOB je veca mitomanija i od strumfovske. Nije ih do 45. nigdje bilo i kad su im se protivnici zbog poraza od Alijanse sami predali ovi izvirili iz rupa i proglasili se pobjednicima.
'čuvari časti valter identiteta'
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
**** vas indetitet, pola NOB-a, pola pripadnika mučenika ALakse
Daj mi furadana!
Vaso Miskin CrniGoosman je napisao/la:A najgori od njih su osnovali klub pod imenom torpedo.Beton je napisao/la:Sta su ba oni izbrisali, kurceva vojska. Zauzeli polozaje koji su ostali nakon sto su se Svabe poslije sloma povukle. NOB je veca mitomanija i od strumfovske. Nije ih do 45. nigdje bilo i kad su im se protivnici zbog poraza od Alijanse sami predali ovi izvirili iz rupa i proglasili se pobjednicima.
'čuvari časti valter identiteta'

-
- Kontakt:
juuuBeton je napisao/la:Sta su ba oni izbrisali, kurceva vojska. Zauzeli polozaje koji su ostali nakon sto su se Svabe poslije sloma povukle. NOB je veca mitomanija i od strumfovske. Nije ih do 45. nigdje bilo i kad su im se protivnici zbog poraza od Alijanse sami predali ovi izvirili iz rupa i proglasili se pobjednicima.

pa nevjerovatno

pa

sta reci koju poruku poslati, vi mladji bjezite odavde glavom bez obzira, ovo je kolektivna ludara ovo je prelazno, **** voking ded

Jesi procitao ijednu knjigu nekog NOB-ovca o nacinu njihove borbe? Ako nisi da ti koju preporucim. A ovu mitomaniju sto vi Tuzlaci cuclate k'o qrac jer ste jednako toliko i glupi pa vas svaki debil poput Tita, Dzasmina ili Hazmira vuce k'o cuke na uzici dijelite izmedju sebe.Sariel1987 je napisao/la:juuuBeton je napisao/la:Sta su ba oni izbrisali, kurceva vojska. Zauzeli polozaje koji su ostali nakon sto su se Svabe poslije sloma povukle. NOB je veca mitomanija i od strumfovske. Nije ih do 45. nigdje bilo i kad su im se protivnici zbog poraza od Alijanse sami predali ovi izvirili iz rupa i proglasili se pobjednicima.padoh sa stolice
![]()
pa nevjerovatno![]()
pa![]()
sta reci koju poruku poslati, vi mladji bjezite odavde glavom bez obzira, ovo je kolektivna ludara ovo je prelazno, **** voking ded
-
- Kontakt:
oooo nesretnice, oooo ubogi, neuki, neupuceni, maliciozni mali covjece, kvislinski potomce,znas li bar kad ti je dan drzavnosti zemlje u kojoj zivis? jel i to ubleha? laz i prevara? je bem li vam uciteljice koje su vas ucile.
auuu pa ja sam šokiraT

auuu pa ja sam šokiraT

-
- Kontakt:
pa koji lalokar na temi nevjerovatno.
nijeces temelj drzavnosti zemlje za koju se kao zalazes, pored ovakvih patriota dusmani nam i ne trebaju

nijeces temelj drzavnosti zemlje za koju se kao zalazes, pored ovakvih patriota dusmani nam i ne trebaju

-
- Kontakt:
jel te makar malo stid? iskreno?vjerujem da nije ,cega se pametan stidi budala se ponosi
Nisi znaci procitao? Upravo takve odgovore i ocekujem od jednog kera kojeg citav zivot drze na uzici i koji za bolje od uzice ne zna. O Danu drzavnosti mozemo guslati do kraja iduce godine, nije Bosna drzavnost dobila zato sto je komunjarama bila draga nego zbog mira u kuci jer bi se Srbi i Hrvati tesko dogovorili oko toga kako bi je podijelili. A znas valjda ko je i Mujaga Komadina i koji su mu zahtjevi na sjednici ZAVNOBiH-a bili. Mislim cisto sumnjam da znas jer i to netacno sto znas nisi sam naucio ni procitao nego su ti drugi izguslali.Sariel1987 je napisao/la:oooo nesretnice, oooo ubogi, neuki, neupuceni, maliciozni mali covjece, kvislinski potomce,znas li bar kad ti je dan drzavnosti zemlje u kojoj zivis? jel i to ubleha? laz i prevara? je bem li vam uciteljice koje su vas ucile.
auuu pa ja sam šokiraT![]()
Ipak je Dan nezavisnosti puno vazniji. I bez drzavnosti su drzave sticale nezavisnost.
-
- Kontakt:
glupane glupi nepresusno glupi jedno drugo ne iskljucuje, pa sam dan drzavnosti ti to kaze.
pazi vratolomnih konstrukcija kvislinskog potomka.
muČi jadnice dok ja zborim mozda nesto i naucis. zasad samo suti jerbo si maaalo pametniji dok sutis. evo tacka.
koji glupko nevidjeni, i sad kao zivjela arbih,
i kaze sto mi imamo problema generalno u drzavi? pa kako sa ovakvim otpadima ista normalno napravit ozibljno
mozda se i moglo vise da sarajevo nije sa cvijecem docekalo srpske oslobodioce 1918te

muČi jadnice dok ja zborim mozda nesto i naucis. zasad samo suti jerbo si maaalo pametniji dok sutis. evo tacka.

koji glupko nevidjeni, i sad kao zivjela arbih,

i kaze sto mi imamo problema generalno u drzavi? pa kako sa ovakvim otpadima ista normalno napravit ozibljno

mozda se i moglo vise da sarajevo nije sa cvijecem docekalo srpske oslobodioce 1918te

Pa ko je rekao da iskljucuje? Samo svezete se za taj glupi datum koji nam nije dat zato sto smo neko mili bili. Ako ti stegnu uzicu kujo nepismena ugusit ces se. I ja ulazim u raspravu sa najbotovskijim stanovnistvom u drzavi koje 70 godina glasa za istog lika.Sariel1987 je napisao/la:glupane glupi nepresusno glupi jedno drugo ne iskljucuje, pa sam dan drzavnosti ti to kaze.
muČi jadnice dok ja zborim mozda nesto i naucis. zasad samo suti jerbo si maaalo pametniji dok sutis. evo tacka.![]()
koji glupko nevidjeni, i sad kao zivjela arbih,![]()
![]()
-
- Kontakt:
hodi povuci me al za cunu 
70?godina ovaj je jaci od onog lika sa fejsbuka sto analizira golfa tricu 36 godina staru 

-
- Kontakt:
lik hladno **** dan drzavnosti a kao patriJota
koji glupan nevidjeni

koji glupan nevidjeni

-
- Kontakt:
glupko, vi na kraju sve docekate, mi se izborimo.
al da ne diram stare a pogotovu nove rane nisam ja ti, mentol iz hooda
al da ne diram stare a pogotovu nove rane nisam ja ti, mentol iz hooda

Ko **** seljacino? Nemam ja tu nekulturnu seljacku naviku psovanja bilo kakvih Bozijih davanja pa tako ni dana ni noci. Hajde u kolibu seljacino, smrdi ti iz usta i ekoloski si stetan po okolinu.Sariel1987 je napisao/la:lik hladno **** dan drzavnosti a kao patriJota![]()
![]()
koji glupan nevidjeni
-
- Kontakt:
sta je kvislinski keru neuki neupuceni, sto nam i drzavnost nijeces?Beton je napisao/la:Ko **** seljacino? Nemam ja tu nekulturnu seljacku naviku psovanja bilo kakvih Bozijih davanja pa tako ni dana ni noci. Hajde u kolibu seljacino, smrdi ti iz usta i ekoloski si stetan po okolinu.Sariel1987 je napisao/la:lik hladno **** dan drzavnosti a kao patriJota![]()
![]()
koji glupan nevidjeni
lezi dole keru.i muČi.
oklen si šljego kvislinze, priznaj

licemjeru sto u istoj recenici selam zoves i psujes

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 14 nov 2018, 10:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi procitao onih par knjiga sto je Dzasmin napisao? Sigurno da jesi, to je u vasoj seljackoj sredini obavezno stivo. Mrs botinoSariel1987 je napisao/la:sta je kvislinski keru neuki neupuceni, sto nam i drzavnost nijeces?Beton je napisao/la:Ko **** seljacino? Nemam ja tu nekulturnu seljacku naviku psovanja bilo kakvih Bozijih davanja pa tako ni dana ni noci. Hajde u kolibu seljacino, smrdi ti iz usta i ekoloski si stetan po okolinu.Sariel1987 je napisao/la:lik hladno **** dan drzavnosti a kao patriJota![]()
![]()
koji glupan nevidjeni
lezi dole keru.i muČi.
-
- Kontakt:
s kvislinskim malicioznim kerovima ne razgovaram ozbiljno, sutnem ih nogom samo,i mrsh u kucicu
nijekač dana drzavnosti a je bote led
koji mentol 
nijekač dana drzavnosti a je bote led

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.