Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Pantelija
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Pantelija » 13 nov 2018, 08:22

bhsport je napisao/la:Vec 5,6 kola sudijske odluke idu na mliin FK Kineska prcija sa Kobilje glave, od Slobode, Radnika, Goska, Zeljeznicara da bi najnovija zrtva bio Zrinjski.
Nakon sto su pokrali utakmicu i zabili 2 neregularna gola, imaju obraza pisati saopstenje.

Penal nad Kajkutom za titulu je najbjedniji u istoriji lige, definitivno.
Jedino bijedno te sezone je vasa igra i 5-6 suspendovanih sudija zbog navlacenja vama kada se pola drzave smijalo sta se desava na grbavici.
E cuj nama se protiv radnika navlacilo hahha kako?
Protiv vas? Sta se to protiv vas navuklo?
Protiv goska? Gdje smo izgubili?
Protiv slobode i nekako

Kakvi ste vi mitomani, sudije vas provlace gdje stignu, ocigledne penale ne amiju da sude, ali to vama ne smeta da bez imalo obraza pisete kao da vas neko unistava odlukama ...
Ipak,dovoljno je pogledati gol razliku da se shvati gdje amo mi a gdje vi.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 nov 2018, 08:34

Eto sad ispade na svakoj utakmici se prave greske zbog Zelje. I slijep vidi da nemamo ekipu za prva dva mjesta pa mozda ni za trece i ne znam sto bi iko negdje nesto namjestao za nas. Puno umisljate.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 nov 2018, 08:34

Pantelija je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Vec 5,6 kola sudijske odluke idu na mliin FK Kineska prcija sa Kobilje glave, od Slobode, Radnika, Goska, Zeljeznicara da bi najnovija zrtva bio Zrinjski.
Nakon sto su pokrali utakmicu i zabili 2 neregularna gola, imaju obraza pisati saopstenje.

Penal nad Kajkutom za titulu je najbjedniji u istoriji lige, definitivno.
Jedino bijedno te sezone je vasa igra i 5-6 suspendovanih sudija zbog navlacenja vama kada se pola drzave smijalo sta se desava na grbavici.
E cuj nama se protiv radnika navlacilo hahha kako?
Protiv vas? Sta se to protiv vas navuklo?
Protiv goska? Gdje smo izgubili?
Protiv slobode i nekako

Kakvi ste vi mitomani, sudije vas provlace gdje stignu, ocigledne penale ne amiju da sude, ali to vama ne smeta da bez imalo obraza pisete kao da vas neko unistava odlukama ...
Ipak,dovoljno je pogledati gol razliku da se shvati gdje amo mi a gdje vi.
Eto kakav si ti mitoman, taj penal je nesto najsmijesnije sto se desilo, odobravali ste ga, drkali na njega pa vam se desio Mostar, kad vam se desi opet takva lakrdija opet cete plakati i pisati saopstenja.
Protiv Radnika aut za radnik cist, lopta se daje vama i dajete gol.
Protiv nas Tatar udara 5,6 puta bez zutog dok Bakrac za 2 starta dobija crveni.
Protiv Goska cist penal za Gosk.
Kada se na Kosevu budu svirali penali za Gosk, Celik, Tuzla City i crveni za domacu ekipu mozemo pricati o fer sudjenju.
Glupo je nakon kradje pisati saopstenja.
Imate realno najbolju ekipu, najbolju igru, ne treba vam sudijski vjetar u ledja.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 nov 2018, 08:40

Derbi prije toga, da je sudija svirao penal nad Duljevicem, vi ne bi bili u situaciji da se borite za titulu, nego mi. Ne znam odakle vam obraz zaliti se na tu sezonu, nikad niti jedna ekipa nije gurana od strane sudija kao vi tad.
Ejjjj 6 suspendovanih sudija u 6 kola!!!
O cemu pricamo?

SNSa
Kontakt:

Post Postao/la SNSa » 13 nov 2018, 08:45

SarajevoJeBordo je napisao/la:Čitam i ne vjerujem da ovdje ima tolikih idiota da pogrešno dosuđen korner ili aut (protiv Radnika) predstavljaju kao šiljenje za Sarajevo. Da je taj korner ko biva kardinalna greška u korist Sarajeva, jer korner je inače najveća šansa za gol u fudbalu.
Ja ne znam stvarno cemu raspravljanje, zbog auta i kornera se raspravljate sa njima, kao da su to u najblaze receno ciste lopte presle preko gol linije ne svirane ili pak zastavice slomljene u Trebinju, ne dosudjeni penali za goste do unazad 5 kola... Ne kontam,napokon imamo 50-50 sudjenje za Sarajevo u PL i njima smeta sto je sudjenje realno.

Pa ja sad potpisujem onakve sudjenje sa Grbavice protiv Tuzla City za Sarajevo do kraja lige. Sudija strasno odavirao, bez greske uprkos nenormalno pritisku krkana gdje nam se cijela drzava smijala.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 nov 2018, 08:47

Jel i dalje tvrdite da je X u Mostaru namješten Želji?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 nov 2018, 08:49

Ma boli me karanana sta oni misle, nebitni su totalno. Drago mi je da nisu osvojili titulu prosle godine, ni pretprosle, lago bih da jeste. Siljili su ko oni dole, samo su oni dole bili bolji u tome. Ovi mutavci su dvaput izgubili namjestenu titule. Yebat ih. Da ih hoce Hadzija jos dodatno u crno zaviti, da se godinama ne oporave. Sto ce po svim prilikama i biti. Sve im se vracaju lopovluci iz proslosti. Ugasili se, da ih metnem u Avaz.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 nov 2018, 08:50

Zasto bolan petljas, pa radnik je poslije tog auta imao kontrolu lopte hahah, pogledaj snimak, znaci ljudi imali loptu a gol pao minut i neato poslije, drugo penql protiv slobode je penal, lopta je isla prema golu i igrac je rukom sprijecio njenu putanju, jbg, to je penal i igrac slobode, na snimku se vidi nije se ni bunio. Ali bitno je napiaati nesto.
Npr gol slobode je bio po meni regularan, kao i cini se nepostojeci ofsajd.

Sto se tice bakraca njemu je ono crveni bio svakako, samo je sudija postedio ga direktnog i dao mu drugi zuti da manje pauzira. Zadnji igtac je bio i to je direktan crveni, zuti je dobio zbog starta sa ledja uz povlacenje sto je takodjer zuti karton. Na toj istoj utakmici sabanovic dobija smijesan crveni. Kao i vas penal sto je smijesan jer je iati takav start bio nad ahmetovicem u prvom poluvremenu.

Koji penal za gosk? Svasta...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 nov 2018, 08:52

Moraš biti pofino ograničen da misliš da je neko sistemski guran od strane saveza da uzme titulu. A da je pritom ne uzme. Manite se tih dječjih priča o nesposobnosti.
Stroj1946 je napisao/la:Ma boli me karanana sta oni misle, nebitni su totalno. Drago mi je da nisu osvojili titulu prosle godine, ni pretprosle, lago bih da jeste. Siljili su ko oni dole, samo su oni dole bili bolji u tome. Ovi mutavci su dvaput izgubili namjestenu titule. Yebat ih. Da ih hoce Hadzija jos dodatno u crno zaviti, da se godinama ne oporave. Sto ce po svim prilikama i biti. Sve im se vracaju lopovluci iz proslosti. Ugasili se, da ih metnem u Avaz.
Ja želim Sarajevu mnogo uspjeha i sportskih nadmetanja, kako sa Željom tako i sa ostalim klubovima. Pusa došljo napaćeni <333

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 13 nov 2018, 08:52

Bhsport je debil, uzaludno trositi tastaturu.
**** mrtve svakom ko odobrava onaj penal zq zrinjski.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 nov 2018, 08:56

StariGrad071 je napisao/la:Bhsport je debil, uzaludno trositi tastaturu.
Naravno da nije bio i da je smiješan, ali kada je isto tako smiješan penal sviran Svinjskom protiv Radnika prije dvije godine naslađivali ste se ovdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 nov 2018, 08:57

Osim13 je napisao/la:Moraš biti pofino ograničen da misliš da je neko sistemski guran od strane saveza da uzme titulu. A da je pritom ne uzme. Manite se tih dječjih priča o nesposobnosti.
Stroj1946 je napisao/la:Ma boli me karanana sta oni misle, nebitni su totalno. Drago mi je da nisu osvojili titulu prosle godine, ni pretprosle, lago bih da jeste. Siljili su ko oni dole, samo su oni dole bili bolji u tome. Ovi mutavci su dvaput izgubili namjestenu titule. Yebat ih. Da ih hoce Hadzija jos dodatno u crno zaviti, da se godinama ne oporave. Sto ce po svim prilikama i biti. Sve im se vracaju lopovluci iz proslosti. Ugasili se, da ih metnem u Avaz.
Ja želim Sarajevu mnogo uspjeha i sportskih nadmetanja, kako sa Željom tako i sa ostalim klubovima. Pusa došljo napaćeni <333

:urnebes:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 nov 2018, 08:57

Osim13 je napisao/la:Moraš biti pofino ograničen da misliš da je neko sistemski guran od strane saveza da uzme titulu. A da je pritom ne uzme. Manite se tih dječjih priča o nesposobnosti.
Ne mijesaj kruske i jabuke. Nemoj samo da nam vi zelite uspjeh, vidi se. A te puse salji nekoj trebi, gdje bi trebo, valjda, da ne pomisle ljudi svasta ;)

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 nov 2018, 09:15

.[/quote]
Vjeruj da svi molimo Boga da taj penzioner vec jednom sjedne na tu vasu klupu i da vec jednom padne mit. Nema vise babe dokazanog fudbalskog kriminalca da zavrsava sve, druga su vremena.
Ako cemo se bojati penzionera koji godinama ne moze naci posao ni u drugoj Austrijskoj ligi, onda svi treba da se ugasimo.
Ali na zalost svih nas, Miske ne da Amaru ni milimetar blize klubu, tako da do daljnjeg bit cemo uskraceni za to zadovoljstvo.[/quote]

Ovo potpisujem od prve do zadnje riječi !

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 nov 2018, 09:20

GradKamena2 je napisao/la:.
Vjeruj da svi molimo Boga da taj penzioner vec jednom sjedne na tu vasu klupu i da vec jednom padne mit. Nema vise babe dokazanog fudbalskog kriminalca da zavrsava sve, druga su vremena.
Ako cemo se bojati penzionera koji godinama ne moze naci posao ni u drugoj Austrijskoj ligi, onda svi treba da se ugasimo.
Ali na zalost svih nas, Miske ne da Amaru ni milimetar blize klubu, tako da do daljnjeg bit cemo uskraceni za to zadovoljstvo.[/quote]

Ovo potpisujem od prve do zadnje riječi ![/quote]
:facepalm:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 nov 2018, 09:21

Solidna količina kompleksa.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 13 nov 2018, 09:24

Osim13 je napisao/la:
StariGrad071 je napisao/la:Bhsport je debil, uzaludno trositi tastaturu.
Naravno da nije bio i da je smiješan, ali kada je isto tako smiješan penal sviran Svinjskom protiv Radnika prije dvije godine naslađivali ste se ovdje.
Ako se iko naslqdjivao to.je zbog 6 sudaca. Ja sam uvijek za posteno, pa ko je bolji uvijek ce dobiti aplauz.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 13 nov 2018, 09:26

GradKamena2 je napisao/la:.

Vala da hoce vise da ih ne slusamo kako placu za njim godinama mada mislim da vise nije ni do Misimovica jer nema love za kupovanje tekmi a i sam Miske je to priznao na presu

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 13 nov 2018, 09:27

Stroj1946 je napisao/la:

Ne mijesaj kruske i jabuke. Nemoj samo da nam vi zelite uspjeh, vidi se. A te puse salji nekoj trebi, gdje bi trebo, valjda, da ne pomisle ljudi svasta ;)
nemamo šta pomislit, znamo da ste i jedni i drugi pe.deri.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 13 nov 2018, 09:28

Neznam sta je problem Osimovo vrijeme je proslo,to sto je bio nekad dobar za vas klub ne znaci ako on sad dođe da ce prekucat ligu,da je takav genijalac radio bi negdje i vodio ako nista neki osrednji klub,iskreno ja jedva cekam da vas preuzme.

To je moje misljenje ,i svak ima pravo rec sta misli,a sad cekamo. pa cemo vidit tko je upravu oko ovoga,inace sva prica nam je dalje bezveze.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.