Tu smoOsim13 je napisao/la:Startnih 11 krojimo na osnovu avatara, šta će se tek sutra desiti kad se raja probudi kad vidi kult podrške.harden je napisao/la:Zayebo se svako ko nama zamjerio jeDerdiyok je napisao/la: Moglo bi da bude ranjenih Vildane mi moje.![]()
kakvi su ovo bugovi, svi isti avatar imamo
Vanjski faktor < Moggi
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jest desetkovana odbrana, Ferdo out, Anel rupetina, Rokoko se ne vraca nazad... Moram carry opet.Derdiyok je napisao/la:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ti si naš felipeharden je napisao/la:
Jest desetkovana odbrana, Ferdo out, Anel rupetina, Rokoko se ne vraca nazad... Moram carry opet.
lam
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Derdiyok je napisao/la:
Tu smo

Obaviću prozivku na dan tekme, preuzeo sma to na sebe. Moram dobro razmisliti šta ću za Moggija pošto je pod suspenzijom, kao i ferdo. Možda je ovo i Ramizovo vrijeme.
U ovom se izlazi na teren, zadužite po jednu svi
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Derdiyok je napisao/la: Ti si naš felipe

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
KapitenskaOsim13 je napisao/la:
U ovom se izlazi na teren, zadužite po jednu svi

® GONGASHI POWERHOUSE ®
PerryFred se nametnuo na spisak promjenom avatara, Ramiza ćemo umjesto ferde, obećat ćemo mu glasove za kantu godineharden je napisao/la:Jest desetkovana odbrana, Ferdo out, Anel rupetina, Rokoko se ne vraca nazad... Moram carry opet.Derdiyok je napisao/la:
Jel 6 dana i 5 noći ili 5 dana i 6 noći ? Kako se to računa po GMT ?Osim13 je napisao/la:Otkucala je ponoć, znači još 6 dana.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
6 dana i 5 noći, a zapravo ko vječnostDerdiyok je napisao/la:Jel 6 dana i 5 noći ili 5 dana i 6 noći ? Kako se to računa po GMT ?Osim13 je napisao/la:Otkucala je ponoć, znači još 6 dana.
Ono kad tek u ova doba skontas da ti danas istice vozacka. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Tebi treba oduzeti vozacku svakako.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

ako ne vratis Moggija
Monoloze ceka te sudbina Khashoggija

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja sam spremio kiselinu još da nađem monologa
Ja sam rende spremiocoelho41 je napisao/la:Ja sam spremio kiselinu još da nađem monologa

Ćetnici hapse poštenjačine i borce za sve što je bošnjačko. Plakky tuggy.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/galijas ... /181113008
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Vidiš im na faci da su pošteniPenaltiky je napisao/la:Ja sam rende spremiocoelho41 je napisao/la:Ja sam spremio kiselinu još da nađem monologa
Ćetnici hapse poštenjačine i borce za sve što je bošnjačko. Plakky tuggy.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/galijas ... /181113008
Nego, ovo je prava vijest
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/chr ... /181113014

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Trump confused Baltics with Balkans and accused shocked and confused leaders of starting Yugoslav wars

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.