Yebo sebe umal da stoju nakucaOsim13 je napisao/la:Preminuo Stan Lee![]()
Hvala ti oče na lijepom comic djetinjstvu. Pozdravi nam Hefnera
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Joj ovih klošara na federalnoj nabijem ih na **** puštaju reklame na Bolji život ko da je premijera.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zvuči nemogućeOsim13 je napisao/la:Znal ko formulu željezo (III) hidroksi dibromida?

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jedino da spajamo željezov hidroksid sa bromom i kalij hidroksidom pa da dobijemo kalijev ferat i kalijev bromid
šta to kuhate?Osim13 je napisao/la:Znal ko formulu željezo (III) hidroksi dibromida?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kako je krenulo jednosmjernu za pakaoRigoletto je napisao/la:šta to kuhate?Osim13 je napisao/la:Znal ko formulu željezo (III) hidroksi dibromida?
Zakaj ?Ramiy je napisao/la:Banovan MoggiOsim13 je napisao/la:OoooOOOOOOoo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Malo zakuhao na Dzekinoj temi i odmah ban.Derdiyok je napisao/la: Zakaj ?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
pratimOsim13 je napisao/la:Podrška
ocekujem da Ramiz nastavi niz
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la:pratimOsim13 je napisao/la:Podrška

Zajedno smo jači, imaš bodove za forumaša godine

Ramize ti si next
Šta bi bilo da je više zakuhao ?harden je napisao/la: Malo zakuhao na Dzekinoj temi i odmah ban.
Moglo bi da bude ranjenih Vildane mi moje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kuhali smo i gore mi i naš pali brat, ovo je namještaljka vanjskog faktora.
Zayebo se svako ko nama zamjerio jeDerdiyok je napisao/la: Moglo bi da bude ranjenih Vildane mi moje.

kakvi su ovo bugovi, svi isti avatar imamo
- legenda reala
- Kontakt:
Ramiz ****, hoće da bude moderator pa se lijepo ponaša
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Startnih 11 krojimo na osnovu avatara, šta će se tek sutra desiti kad se raja probudi kad vidi kult podrške.harden je napisao/la:Zayebo se svako ko nama zamjerio jeDerdiyok je napisao/la: Moglo bi da bude ranjenih Vildane mi moje.![]()
kakvi su ovo bugovi, svi isti avatar imamo
Vanjski faktor < Moggi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.