NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Opa, bolje igramo na strani nego kod kuće. Čestitke igračima na ovom lijepom poklonu 

Dragon Town
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Velež - Tosunović 1:4
Zrinjski - Tosunović 1:2
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- husein veličanstveni
- Kontakt:
A protiv Banovića nam sudi Pervan.Žbljohar je napisao/la:Sudi nam i legendarni A.Zivkovic,hehe,gdje su on ili Pervan,puno bolje rezultate donosimo

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
-
- Kontakt:
žhusein veličanstveni je napisao/la:Velež - Tosunović 1:4
To se kaze:
Mostar:Tosunovic: 1:6.....)
-
- Kontakt:
A sudija danas u Banovicima sudio haman za Zvijezdu...podijelio nam desetak kartona a najboljem igracu Buducnosti uove sezone dat crveni karton.husein veličanstveni je napisao/la:A protiv Banovića nam sudi Pervan.Žbljohar je napisao/la:Sudi nam i legendarni A.Zivkovic,hehe,gdje su on ili Pervan,puno bolje rezultate donosimo![]()
P.S. Cestitke na pobjedi u Mostaru,drago mi je sto ste najbolji klub na kantonu,pozitivno iznenadjenje,za sve osim za one koji su igrali keca na kladionici i navijaca Zrinjskog:)
-
- Kontakt:
ma pogurajte nas bodom pa da i mi ostanemo u ligi:)Raz_ba je napisao/la:Vala ako ćumuraše ne uzmemo u sljedećem kolu biće to za Ginisa!
rekol ja vamaseven je napisao/la:da, ali to neće biti iznenađenje ako bi se desilonecko_gradacac je napisao/la:ljudi mozemol iznenadit ponovo u Mostaru...
koliko sam upozant svi su zdravi i nema nikog sa zutim kartonima da ce izostati...

Vala mogli bismo, šta bi nam falilo. A i komšije smo!Hodza_manLju je napisao/la:ma pogurajte nas bodom pa da i mi ostanemo u ligi:)Raz_ba je napisao/la:Vala ako ćumuraše ne uzmemo u sljedećem kolu biće to za Ginisa!
A đe da znam?!
rado komšija al' nemože ovaj put pustićemo vam bod na proljeće u BanovićimaHodza_manLju je napisao/la:ma pogurajte nas bodom pa da i mi ostanemo u ligi:)Raz_ba je napisao/la:Vala ako ćumuraše ne uzmemo u sljedećem kolu biće to za Ginisa!

Pa o proljeću je čovjek i govorio, tada će se boriti za opstanak.seven je napisao/la:rado komšija al' nemože ovaj put pustićemo vam bod na proljeće u BanovićimaHodza_manLju je napisao/la:ma pogurajte nas bodom pa da i mi ostanemo u ligi:)Raz_ba je napisao/la:Vala ako ćumuraše ne uzmemo u sljedećem kolu biće to za Ginisa!
A đe da znam?!
onda dogovoreno za proljeće
volim te zvijezdo ljubavi moja
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Cestitke !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
cestitka iz prijedora 

-
- Kontakt:
Rezultat prve utakmice u Azerbejdzanu, ZOK KULA-IGTISADCHI BAKU 0:3 (16:25,19:25,8:25).S obzirom na kvalitet protivnica u kojem igraju samo dvije domace igracice nismo ni mogli ocekivati bolji rezultat.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
pogriješio si temuBosanski zmaj je napisao/la:Rezultat prve utakmice u Azerbejdzanu, ZOK KULA-IGTISADCHI BAKU 0:3 (16:25,19:25,8:25).S obzirom na kvalitet protivnica u kojem igraju samo dvije domace igracice nismo ni mogli ocekivati bolji rezultat.

ma šalim se, ne bih rekao da će naše dobro proći

Dragon Town
- KB-TM87
- Kontakt:
Čestitke, drago mi je da Zvijezda grabi ka gornjem dijelu tabele ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Treba svima,ali Dzurdevickoga po mogucnosti,inace se grijemo zdrvima i briketom.Ljumani_Banovici je napisao/la:Treba li kome ĆUMURA ???![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.