Opet samo nagadjas i pogresim informacijama vladasNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pa jer ste mislili da ste Hajduk i onda se sjebali kad ste skontali da samo 600-700 ljudi u Zenici voli Celik. Pusti mi te brato normalno da nema kad ste se izblamirali. To ste i sami na temi pisaliAlban je napisao/la:Bajate ti informacije, ne cudi me doduse ...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Da ti je Celik dozivio Velezovu sudbinu ugasio bi se davno. Jebote pratili ste izbore da se ne ugasite,lizete pakas nekom turcinu za koga ne znate ni ko je,zao vam petobu dat za clansku ili vas nema 1000,hvalite se stadionom koji je savez usminkao![]()
smjesan si tebra svega mi. Da ne uze kasumovic izbore ugasili bi se ko sibica eto kako ste sposobni
Clanskog modela u Celiku vise nema, ali normalno da ne znas jer si okupiran vec duze desavanjima u ligama nizim.![]()

Neka nas ima koliko nas ima, a ima nas hvala Bogu sasvim dovoljno, a najbitnije je da navijaca Celika ima u svakoj mahali moga Grada, dok su vas nazalost istjerali i satjerali u kutke i strmine Podvelezja.

Ponavljam iskreno volio bih da se Velez vrati na svoj stadion i da se za njega opet navija iz svih dijelova Mostara, nazalost danas to nije tako, a razlog je da ste se predali tako olako, bez obzira na vasu brojnost