Ja idem sa dzezva toursomSheyi je napisao/la:Idem ja, mi krećemo u srijedu sa flix busom.Salih1984 je napisao/la:Ide li neko sa foruma na utakmicu sa austrijom iz minhena?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ja idem sa dzezva toursomSheyi je napisao/la:Idem ja, mi krećemo u srijedu sa flix busom.Salih1984 je napisao/la:Ide li neko sa foruma na utakmicu sa austrijom iz minhena?
Ne mogu vjerovati da se to desilo, kakav hendikep...Osim13 je napisao/la:Braćo, sa tugom i žaljenjem vas obavještavam da je naš kapiten Moggi zaradio suspenziju i tako da će propustiti utakmicu sa Austrijom. Da, i to se desilo.
U ovim užasnim momentima tugu moramo ostaviti po strani i djelovati kao jedan i boriti se za našeg kapitena kojem je ova suspenzija namještena od strane vanjskih faktora.
Prozivku ću preuzet na sebe na dan utakmice, moramo i onog invalida anela zvat sad, nema druge.
Ja i ne ocekujem da se ovdje bilo ko slaže ili ne slaže sa mnommrakNL je napisao/la:
Ja od takvih poput tebe nista ne ocekujem i hvala Bogu ne ovisim o takvim osobama poput tebe.
Jedino mi nije jasno sa kim ces se ti spradti kad si ti ustvari predmet za sprdanje. Da nije foruma, ti mnoge stvari jos uvijek nebi znao.
Tvoj najveci zivotni dozivljaj je ekskurzija u neki "Makedosnki velegrad" i ti takav si dosao ovdje da se prosipas.
Covjece, ukljuci mozak i pogledaj da se ovdje niko ne slaze sa tobom i da te pretezno svi izbjegavaju. Kako ti bolan ne bio nije mrsko da pravis budalu od sebe?!
Stadion “Ernst Happel” ima kapacitet od 50.865 mjesta, a prema riječima predsjednika FS-a Austrije Lea Windtnera, očekuje se preko 30.000 ljudi, pa čak i do 40.000. To znači i da će naših navijača sigurno biti u mnogo većem broju.Goalgetter je napisao/la:34.000 karata je prodano do sada.
Danas je ovo njihov savez objavio na twitter nalogu. 40.000 je bas maximum da ce biti. Protiv Irske prosli mjesec je bilo 22.000.JavierBosnia je napisao/la:Stadion “Ernst Happel” ima kapacitet od 50.865 mjesta, a prema riječima predsjednika FS-a Austrije Lea Windtnera, očekuje se preko 30.000 ljudi, pa čak i do 40.000. To znači i da će naših navijača sigurno biti u mnogo većem broju.Goalgetter je napisao/la:34.000 karata je prodano do sada.
eto sa repke, ocito je starija izjava prije pustanja karata u promet
ne znam kakvi su oni sa prodajom karata na dan utakmice ili se vecina ranije obezbjedi
Pa bit ce sigurno jos koja hiljada sto je opet odlicna posjeta s tim da ce pola nas biti sigurnoGoalgetter je napisao/la:Danas je ovo njihov savez objavio na twitter nalogu. 40.000 je bas maximum da ce biti. Protiv Irske prosli mjesec je bilo 22.000.JavierBosnia je napisao/la:Stadion “Ernst Happel” ima kapacitet od 50.865 mjesta, a prema riječima predsjednika FS-a Austrije Lea Windtnera, očekuje se preko 30.000 ljudi, pa čak i do 40.000. To znači i da će naših navijača sigurno biti u mnogo većem broju.Goalgetter je napisao/la:34.000 karata je prodano do sada.
eto sa repke, ocito je starija izjava prije pustanja karata u promet
ne znam kakvi su oni sa prodajom karata na dan utakmice ili se vecina ranije obezbjedi
Cuj s FliX busomSalih1984 je napisao/la:Ja idem sa dzezva toursomSheyi je napisao/la:Idem ja, mi krećemo u srijedu sa flix busom.Salih1984 je napisao/la:Ide li neko sa foruma na utakmicu sa austrijom iz minhena?
Sto ce ti to "cak". Nije ga usporedio sa Ronalodom, Messijem, Peleom ili ne znam ti kime.Goalgetter je napisao/la:https://www.laola1.at/de/red/fussball/o ... taufgabe-/
Austrijanci strahuju od Edina. Hinteregger ga cak poredi sa Lewandowskim
Meni je ovaj njihov rekao da ce biti na Stephansplatzu, to je neki centar tu valjda.BenjooJutub je napisao/la:Gdje će biti okupljanje u Beču? Vidim BHF još uvijek ništa zvanično nije saopštio...
To je vazda tako,samo ne znam ako zabijemo gol ili vise,a izgubimo na kraju sa jednim golom razlike,hoce li se gledat za prvo mjesto ukupna gol razlika ili međusobni mečevi...akisarajevo92 je napisao/la:S obzirom da se nama nikada ne poklope drugi rezultati u bilo kojem sportu, u slucaju poraza od Austrije siguran sam da ostajemo bez prvog mjesta na kraju
Cisto sumnjam da cete izgubiti od Gibraltara.rishovski je napisao/la:To je vazda tako,samo ne znam ako zabijemo gol ili vise,a izgubimo na kraju sa jednim golom razlike,hoce li se gledat za prvo mjesto ukupna gol razlika ili međusobni mečevi...akisarajevo92 je napisao/la:S obzirom da se nama nikada ne poklope drugi rezultati u bilo kojem sportu, u slucaju poraza od Austrije siguran sam da ostajemo bez prvog mjesta na kraju
U kvalifikacijama za EP 2004. imali smo rijetko vidjeno poklapanje rezultata, u nasu korist.akisarajevo92 je napisao/la:S obzirom da se nama nikada ne poklope drugi rezultati u bilo kojem sportu, u slucaju poraza od Austrije siguran sam da ostajemo bez prvog mjesta na kraju
Evo opet sa nekakvih "95% igra standardno" u svojim klubovima. Od 23 igraca, 6 ne igraju standardno uopste, dakle 26%. Prati li igrace u svojim klubovima uopste...„Zadovoljni smo formom igrača. 95% reprezentativaca su standardni u svojim klubovima što je pohvalno. Imamo pobjednički niz koji je napravio dobru atmosferu u timu. Najvažnije je da su igrači zdravi i spremni da odigraju dobru utakmicu u četvrtak.“
Trenutno korisnika/ca: 231983, 600, adrenaline323, ajdohordas, AnelMid, Beduin, Bosanac90, Burberry46, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, Edincapitano, EdinjoBos, edvaE2, Elddar, emir79, fanaticoszg, FerdinandF, fukara87, galia95, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], greenwood, Hansestadt, hurem, invincible1921, Jabroni, JackW, kakarut, Kaunas, Kobayashi, L-Train, lol89, Maroon1946, Mocvara1991, MokraKifla, MostarNeretva, myself, napapijri1987, nebeskasila, NerminFatic, Pirke, prisonbreak, Rauber33, s4mke, sagitarius, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, tale07, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Venom, VolimBiH96, Zaboljesutra, Zglavkar i 623 gosta.