FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da su ljudi dosli i rekli nakon prve, druge pa i trece greske u sportskom segmentu, evo krivi smo, moramo promijeniti nacin rada iz temelja, ne bi ih niko danas tjero. Ali od samog pocetka su dosli sa takvom arogancijom kao da su Real Madrid vodili prije Zelje pa imaju svo znanje svijeta u sferi sporta, pa onda kad ne ide svak drugi je kriv osim uprave, treneri, igraci, navijaci, savez, "opozicija", svak moguci je proglasen krivcem osim njih.
I onda konstantno ide prica kad oni odu ugasit cemo se, daj i to da vidimo molim vas.
I onda konstantno ide prica kad oni odu ugasit cemo se, daj i to da vidimo molim vas.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Prodje i ikindija ovi nasi se nisu razbudili.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
DA BOG DA TI CENTIMETAR FIRMU VODIO U KOJOJ HLJEB ZARAĐUJEŠ KO ŠTO VODI SPORTSKI SEGMENT KLUBA!!!
Da Bog da zore ne dočeko ni on ni njegova guyna mašinerijaLjoZee je napisao/la:Prodje i ikindija ovi nasi se nisu razbudili.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Apr?s moi le déluge
“Poslije mene potop."
Ako je odem, ode sve u qrac.
Tako je francuski kralj Luj XV u svojoj bahatosti govorio. Bio je egocentrik, mislio da je nedodirljiv, da je pametniji od glupe svjetine koja ga ne razumije, pa je na kraju završio na giljotinu u toku francuske revolucije.
Miske je poput Luja XV
"ja sam licno napravio istok (ništa navijaci koji su davali pare), ja sam licno napravio novi travnjak (garant je i sam zasukao rukave i valjao busenje), zbog mene je repka došla na Grbavicu, da mene ne bi qrac bi vi to sve gledali, kako ste tako nezahvalni".
“Poslije mene potop."
Tako je francuski kralj Luj XV u svojoj bahatosti govorio. Bio je egocentrik, mislio da je nedodirljiv, da je pametniji od glupe svjetine koja ga ne razumije, pa je na kraju završio na giljotinu u toku francuske revolucije.
Miske je poput Luja XV

"ja sam licno napravio istok (ništa navijaci koji su davali pare), ja sam licno napravio novi travnjak (garant je i sam zasukao rukave i valjao busenje), zbog mene je repka došla na Grbavicu, da mene ne bi qrac bi vi to sve gledali, kako ste tako nezahvalni".
Hajde ne lazi, kakav mitoman yebo te dan, po toj logici ja koji sam bio tu na sjeveru a nisam izasao niti skandirao ista sam uz upravu je li tako? To je ta skola lobotomije by MiskeTeaM87 je napisao/la:na utakmici je bilo 2000 ljudi i to je realan broj ljudi koji prave Želju, to su pravi bolesnici koji su tu bez obzira na sve i to su oni najvjerniji
dalje, u 10. minuti je otislo 30-40 ljudi da si ti meni ziv i zdrav, a ne 500 tako da nemoj lagati molim te
i na kraju nije pola ljudi podrska upravi nego svi oni koji ih ne tjeraju, a to je ostatak od 2000 ljudi kad se oduzme kop od 300 ljudi koji su skandirali, dakle dolazimo do toga da je nekih 85% ljudi za ostanak ove uprave
uostalom i ja budala sto ti pricam, 10-15% stadiona je trazilo odlazak uprave i tu sva prica staje
@let3 jeste vecina navijaca sve to nabrojano trazila, ako si isao na utakmice mogao si to vidjeti, nemoj se pravit budala

U 19. minuti Grbić je svirao jedanaesterac za goste, a kada se pogleda iz više uglova, čini se da je Pavić startao na loptu, a da je igrač gostujuće ekipe iskoristio situaciju i pao, a Grbić je pokazao na bijelu tačku. Siguran realizator je bio Ivan Kostić za vodstvo gostiju. Nakon toga je na drugoj strani na vrhu šesnaesterca oboren je Veselinović, a sudija je umjesto prekršaja pokazao da se igra nastavi. Ako se bolje pogleda snimak onda je jasno da se radilo o evidentnom prekršaju za najstrožu kaznu. I treći detalj koji također ide na dušu Grbiću je situacija kod trećeg pogotka gostiju. Stevanović je imao loptu u svom posjedu, i na snimku se jasno vidi da ga je napadač Tuzla Cityja gurnuo sa leđa i oduzeo mu loptu. Umjesto da svira prekršaj Grbiće je pustio igru nakon čega je uslijedila asisitencija Nukiću za treći pogodak gostiju.
Pisi nama tri boda
Pisi nama tri boda

Dovedeni smo do toga da nam dojuče osnovani divlji klubovi dolaze na Grbavicu i mlate nas kako stignu, i ta letargija traje. Suspenduju šatro svako malo, dovedu igrača za 2 sedmice suspenzija tup. Trpe se razni likovi, talovi.
NORMALAN NAVIJAČ ŽELJE TO NE MOŽE I NE SMIJE PODRŽAVATI, TAČKA KRAJ ENDE.
UPRAVA NA KOLČEVE!!!!
NORMALAN NAVIJAČ ŽELJE TO NE MOŽE I NE SMIJE PODRŽAVATI, TAČKA KRAJ ENDE.
UPRAVA NA KOLČEVE!!!!
-
- Kontakt:
ne postoje. nekad su postojali.starigrad je napisao/la:
pa, ti sam, mjeris podrsku na osnovu te 2.000. ostali kao da ne postoje. necu dozvoliti da si u pravu.
onaj koji kuci sjedi dok Zeljo igra na Grbavici nije navijac. to su navijaci rezultata, ljudi, igraca, uprava, trenutaka, euforije... a ne Zeljeznicara!!!
takvi su danas najglasniji, i ovdje na forumu i po kafanama, i na ulici. furaci!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Ma realno lik je ublehas pa rekao sam vec i ovo sto je uradjeno na stadionu nije on pare dovukao u Zelju kroz sponzore i rezultate vec se stadion izgradio najvecim dijelom iz raznoraznih donacija od drzave pa do uefe i saveza tu njemu zasluge idu samo za to sto im je znao prodati pricu svima da oni svi daju pare a da on pokupi zasluge kao da je on izgradio. Pa pogledaj samo onu presicu o izgradnji juzne tribine kaze fino mi imamo 30% i toliko cemo dati pozivamo partnere da nam se pridruzelet3 je napisao/la:Apr?s moi le déluge
“Poslije mene potop."
Miske je poput Luja XV![]()

Tacno.japa je napisao/la: Pa pogledaj samo onu presicu o izgradnji juzne tribine kaze fino mi imamo 30% i toliko cemo dati pozivamo partnere da nam se pridruzesto u prevodu znaci trazimo da nam 70% tribine finansira neko drugi bas kao i sve ostalo sto je do sada napravljeno
Za Jug baš tako rece.
U fazonu "mi cemo pokriti 30% troškova"....što bi u prevodu trebalo znaciti - za ostalih 70% nek se tale ponovo navijaci, sponzori, nogometni savez, razni partneri, masoni, iluminati, eskimi, vanzemaljci...boli nas qrac, mi dajemo 30% i to je to.
Ko ne vjeruje nek pogleda onu presicu.
Ali ce zato pripisati sve zasluge sebi, baš kao i za istok. Namazana politika

- MocMahale444
Koga mi pobijedimo sljedeceg nek zna da je u velikom k. Mislim ako ikoga i pobijedimo. 

-
- Kontakt:
kad forumska susa uhvati drzati predavanja covjeku koji namakne brat bratu 4 miliona za stadion....
ta ce on, mi izmislili namicanje.
boze sacuvaj
boze sacuvaj
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Granicni prelaz, etno selo, Simin han, svi redom orgijaju nad nama na sred Grbavice, hiljadu ljudi na stadionu, navijaci zvižde i traže ostavkeza_zivot_cijeli je napisao/la:kad forumska susa uhvati drzati predavanja covjeku koji namakne brat bratu 4 miliona za stadion....
boze sacuvaj

Samo mi reci- da li te je stid

- plavousrcu
- Kontakt:
Dogovor je pao, sto zesce vrijedjati sve veci broj Ublehasovih protivnika. Pakuj se i ti, vakat je.
- MocMahale444
Vidi pije to vode sto ti pises, samo ako nije tesko odgovori. Sta nam je s igrom ovih godina druze i gdje su trofeji?za_zivot_cijeli je napisao/la:kad forumska susa uhvati drzati predavanja covjeku koji namakne brat bratu 4 miliona za stadion....
boze sacuvaj
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Boli me qrtz za armaturu, HOĆU FUDBAL I TROFEJE!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kontra, Sarun, Taree i 26 gostiju.