Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na većini utakmica imaš .pdf opciju za preuzimanje ulaznice, koju printaš i nosiš na stadion.rishovski je napisao/la:Ja ne znam ko vama reče da se karte mogu printat kod kuće il po nekim kancelarijama,ja mislim da to važi samo za avionske karte
A da ti je reko da cemo imati 3 pobijede od 3 utakmice?JavierBosnia je napisao/la:Da mi je ko prije godinu dana rekao da cemo u Bec na odlucujucu utakmicu ici sa Sehicem, Piricem i Kjosevskim, mislim da bih se debelo zabrinuo.
Sad mi je to valjda normalno, ne znam. Valjda.
Hoće li nekoga naknadno pozvaticoelho41 je napisao/la:Moggi i Belmin dobili ban na Dzekinoj temi nema ih protiv Austrije
Trebalo bi Osima zvati, u problemima smoEsport je napisao/la:Hoće li nekoga naknadno pozvaticoelho41 je napisao/la:Moggi i Belmin dobili ban na Dzekinoj temi nema ih protiv Austrije
ako bilo gdje na svijetu ima nasih restorana onda je to Becsedra je napisao/la:Narode hocel biti kakva festa poslije tekme u Beču tamo,neki pjevaci itd,nisam nikad bio Beču a svake godine prolazim kroz Austriju.
Ovaj put dolazimo s citavom grupom.
Gdje se moze blizu dobro jesti itd,imal nasih restorana u blizini i to?
Jesi ti fakat ozbiljno shvatio ovo gore sto sam napisao,kao i ovaj Burundi??Virtu4l je napisao/la:Na većini utakmica imaš .pdf opciju za preuzimanje ulaznice, koju printaš i nosiš na stadion.rishovski je napisao/la:Ja ne znam ko vama reče da se karte mogu printat kod kuće il po nekim kancelarijama,ja mislim da to važi samo za avionske karte
Ti si na ovom forumu najobicniji padobranac!rishovski je napisao/la:Jesi ti fakat ozbiljno shvatio ovo gore sto sam napisao,kao i ovaj Burundi??Virtu4l je napisao/la:Na većini utakmica imaš .pdf opciju za preuzimanje ulaznice, koju printaš i nosiš na stadion.rishovski je napisao/la:Ja ne znam ko vama reče da se karte mogu printat kod kuće il po nekim kancelarijama,ja mislim da to važi samo za avionske karteOvdje vise ne smijes ni da se nasalis,odmah napadaju i pametuju...
Idem ja, idu i @Sheyi i @Miske01 koliko znam, ima nas sigurno dosta.anonymousHD je napisao/la: Koliko s foruma raje ide u Beč?
Ja kad budem Djed Mraz ispunjavat cu zelje likovima poput tebemrakNL je napisao/la:
Ti si na ovom forumu najobicniji padobranac!
Konstantno pokusavas ispoljiti svoje nebuloze i kad ti ga ljudi zavuku, ti se vadis na veoma glup nacin.
Zato, ne vrijedjaj nase ljudi, a ako ti je do tvog preseravanja, idi na neki makedonski forum i seri do mile volje.
Pa normalno da se šprdam,samo sto ti nisi skonto iz mog pisanja,tako da je to vec tvoj problemanonymousHD je napisao/la:Kad su ga provalili onda priča ja se šalio. Haha.
Koliko s foruma raje ide u Beč?
Slagat cu ti, negdje oko 1637 nas ide.anonymousHD je napisao/la: Koliko s foruma raje ide u Beč?
Idem ja, mi krećemo u srijedu sa flix busom.Salih1984 je napisao/la:Ide li neko sa foruma na utakmicu sa austrijom iz minhena?
Ja od takvih poput tebe nista ne ocekujem i hvala Bogu ne ovisim o takvim osobama poput tebe.rishovski je napisao/la:Ja kad budem Djed Mraz ispunjavat cu zelje likovima poput tebemrakNL je napisao/la:
Ti si na ovom forumu najobicniji padobranac!
Konstantno pokusavas ispoljiti svoje nebuloze i kad ti ga ljudi zavuku, ti se vadis na veoma glup nacin.
Zato, ne vrijedjaj nase ljudi, a ako ti je do tvog preseravanja, idi na neki makedonski forum i seri do mile volje.Bas su mi ga zavukli
Eto ne znam sta cu drugo nego da se sprdam sa nebulozama nasih ljudi da se karte kupe na cesti u Beču i da uz to ne vjeruju u online kupovinu