PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo jug,Bgm ovi ostali ih na to izvizdase i otjerase sa stadiona,ne daju svog sultanajoker90 je napisao/la:Moze selektor Tuborga(je li ono Tuborg bio bastion Amarovaca) biti ako se prijave na kakav malonogometni turnir, ali pod uslovom da Ivan bude organizator turnira i da se pita oko suđenja.Sabinho je napisao/la:Amawa vratit' sto prije! Ajoooj, ne moze on jer je selektor...joker90 je napisao/la:Previse se vjeruje Milomiru Odovicu!![]()
Jesu li otisao Miske? Sta ceka? Navijaci su sinoc dali svoje misljenje..

Pravda za manjejake
Dje BegaMoggi je napisao/la:sta se desaje
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
jel to s placenog odmora se curiknoRokoko87 je napisao/la:Dje BegaMoggi je napisao/la:sta se desaje
Zarathustra
Gdje su nestale kreativne jufke, ovakva kriza ne znate iskoristiti, bruka. Onaj vrti smajlije, ovih par jadova o tenkovima, bolje nas ja sam šamaram nego vi 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nikad nećemo biti prvaci mi dok je Željkana njihove ljubavi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Necemo pretjerivati jer valja i nama do kraja pauze igrati sa velikanom iz Brgula.Osim13 je napisao/la:Gdje su nestale kreativne jufke, ovakva kriza ne znate iskoristiti, bruka. Onaj vrti smajlije, ovih par jadova o tenkovima, bolje nas ja sam šamaram nego vi
Ne znam što se navijači bune? Željo im je treći i pušu za vratom Zrinjskom, opasno. Na sigurnoj su distanci od Mladost Doboj-Kaknja 

Kažu da je Miske prevezen na CUM zbog iznenadnog bola u donjem ekstremitetu što mu njegovi kučići (il' kako ih već zove), skandiraju da ode. Željo je njegova omiljena igračka, a još joj nije yeb'o mater kako treba.joker90 je napisao/la: Moze selektor Tuborga(je li ono Tuborg bio bastion Amarovaca) biti ako se prijave na kakav malonogometni turnir, ali pod uslovom da Ivan bude organizator turnira i da se pita oko suđenja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Muhoni se stavio na celo te neke unije posrnulih velikana samo ne znam sta Slobodanka radi u toj uniji jer je uvijek bila klub iz donjeg dijela tabele.
Krpić je oženioOsim13 je napisao/la:Kuko Džejms Bond, valjal mu šta ta ćer jel i ona iz rudnika izašlaPenaltiky je napisao/la:Kuko yebem ti kćerkuOsim13 je napisao/la:Krpić nas još traži
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sjećaš se ono kad dobiješ igračku Malo se igraš pa je rastaviš i onda u smeće.skoroalen je napisao/la:Kažu da je Miske prevezen na CUM zbog iznenadnog bola u donjem ekstremitetu što mu njegovi kučići (il' kako ih već zove), skandiraju da ode. Željo je njegova omiljena igračka, a još joj nije yeb'o mater kako treba.joker90 je napisao/la: Moze selektor Tuborga(je li ono Tuborg bio bastion Amarovaca) biti ako se prijave na kakav malonogometni turnir, ali pod uslovom da Ivan bude organizator turnira i da se pita oko suđenja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Aaa fakat, ima malo previše barbikastu facu, al opalio bi je svakako.Penaltiky je napisao/la: Krpić je oženio
Ma ništa moj tonbe očekivao sam malo žešći atak od sinoć. A glede Brgula, regulisaće to Sabra, nije ona neažurna ko hadžijaBeton je napisao/la:Necemo pretjerivati jer valja i nama do kraja pauze igrati sa velikanom iz Brgula.Osim13 je napisao/la:Gdje su nestale kreativne jufke, ovakva kriza ne znate iskoristiti, bruka. Onaj vrti smajlije, ovih par jadova o tenkovima, bolje nas ja sam šamaram nego vi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- pabloaimar
- Kontakt:
svašta se dešaje na Charity Areni u čijem sklopu igra poznati Sadaka Unitedalenpitar je napisao/la:Sta se desaje?!?!!!![]()
![]()
sutra odmah Miske neka sazove vandrednu presicu da svima kaze sta se vise desaje
daBogda vam miske bio vladar doživotno

kažu manje im je štete Oda nanio sa Jevreskog nego sa klupe

Ali Miske je smece dobio za igracku, sta sad da radi?Penaltiky je napisao/la:Sjećaš se ono kad dobiješ igračku Malo se igraš pa je rastaviš i onda u smeće.skoroalen je napisao/la:Kažu da je Miske prevezen na CUM zbog iznenadnog bola u donjem ekstremitetu što mu njegovi kučići (il' kako ih već zove), skandiraju da ode. Željo je njegova omiljena igračka, a još joj nije yeb'o mater kako treba.joker90 je napisao/la: Moze selektor Tuborga(je li ono Tuborg bio bastion Amarovaca) biti ako se prijave na kakav malonogometni turnir, ali pod uslovom da Ivan bude organizator turnira i da se pita oko suđenja.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nek neko Odu probudi

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nalic napustio kozograd, jos se ofirno nudi , kaze cekam zvanicno ponudu pa cemo pricati..

Jedino mi nije jasno sta je to Zeljo vidio u ovom antitreneru demagogu pa ga angazujuMogli bismo o tome razgovorati ukoliko bi se to desilo".

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Joj ako Nalić preuzme zelju, hoce to biti cirkus hahah. Samo sta ce ovi zeljovci, cijelo vrijeme zajebaju slobodase za njega 
Valja i njima sada ponavljati kako je to trener medju najboljima u evropi. Ja lige i cirkusa jbt

Valja i njima sada ponavljati kako je to trener medju najboljima u evropi. Ja lige i cirkusa jbt

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.