kome ćeš bit žirant jedino redovno primanje ti cener od nene za bajramSarmelino je napisao/la:Zar ne treba zirant bit prisutan kad se dize kreditharden je napisao/la:mogao bi zirant postati uskoro :cedevita:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kome ćeš bit žirant jedino redovno primanje ti cener od nene za bajramSarmelino je napisao/la:Zar ne treba zirant bit prisutan kad se dize kreditharden je napisao/la:mogao bi zirant postati uskoro :cedevita:
Sta mi trazi slike licne koji qracPenaltiky je napisao/la:kome ćeš bit žirant jedino redovno primanje ti cener od nene za bajramSarmelino je napisao/la:Zar ne treba zirant bit prisutan kad se dize kreditharden je napisao/la:mogao bi zirant postati uskoro :cedevita:ja zaposlen ne daju mi marke
De me ti udomiPenaltiky je napisao/la:ako joj stan demoliraš
https://nekretninebl.com/kako-napraviti-kucicu-za-psa/Sarmelino je napisao/la:De me ti udomiPenaltiky je napisao/la:ako joj stan demoliraš
Bolje da sam u doboju upiso faks koji ni u foči ne priznaju, bar bi ko gospodin zivioPenaltiky je napisao/la:https://nekretninebl.com/kako-napraviti-kucicu-za-psa/Sarmelino je napisao/la:De me ti udomiPenaltiky je napisao/la:ako joj stan demoliraš
nek ti starci kupe kamp kućicu, daće ti kawhi maga kačlet
ne da mi mama više kućnih ljubimacaharden je napisao/la:helco posvoji ga
samo joj sliku pokazi, predomislit ce sePenaltiky je napisao/la:ne da mi mama više kućnih ljubimacaharden je napisao/la:helco posvoji ga
Ja znam slucajeva gdje je gazda trazio ovjerenu kopiju licne i to je sve proslo bez ikakvih problema. Moraju oni imati neki 'osigurac' kad upuste nekog u svoj stan. Jer, da se sutra stan ne d'o Bog zapali, nema nikakvog dokaza da si ti bio u njemu. Ja joj na tvom mjestu ne bih poslao tako sliku licne odmah, dok fino ne popricam s njom i ne kaze mi razlog sto to trazi. Mozda je bolje da joj das kopiju licne, ali nemoj nista ovjeravati. Kazes, bolje je ovako.Sarmelino je napisao/la:Hoce ova za garsonjeru sliku licne, nesto mi se sad ne useljava
Ma zena ne dolazi ovdje uopste, i daje mi na slijepo, razumijem ja nju al me nesto strahkobe24 je napisao/la:Ja znam slucajeva gdje je gazda trazio ovjerenu kopiju licne i to je sve proslo bez ikakvih problema. Moraju oni imati neki 'osigurac' kad upuste nekog u svoj stan. Jer, da se sutra stan ne d'o Bog zapali, nema nikakvog dokaza da si ti bio u njemu. Ja joj na tvom mjestu ne bih poslao tako sliku licne odmah, dok fino ne popricam s njom i ne kaze mi razlog sto to trazi. Mozda je bolje da joj das kopiju licne, ali nemoj nista ovjeravati. Kazes, bolje je ovako.Sarmelino je napisao/la:Hoce ova za garsonjeru sliku licne, nesto mi se sad ne useljavaNe moze ona nista uraditi s tim, jer k'o sto Heler kaze, tvoja jedina primanja su onaj cener od nene za dva bajrama.
istorija nam je yebala majkuBarbarossa je napisao/la:Ndh je bila spas za bosnjake i steta sto nije bilo bratimljenja s njima.
Hahaha, takvog gazdu je idealno imati.Sarmelino je napisao/la: Ma zena ne dolazi ovdje uopste, i daje mi na slijepo, razumijem ja nju al me nesto strah
Što ?Ramiy je napisao/la:Jesma 3.14cka uklonio sam avatar
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.