AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Na papiru je ipak to Rino uspio sabrati fino. Međutim ne zna niko koliko su Higuain i Hakan zapravo spremni. A i Kessie vuče povredu već mjesec dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Eto kakav je vakat došao, vi da nas tješiteramiral je napisao/la:Ma vidim da vas je dobar dio pesimističan a ja ne dijelim vaše mišljenje. Milan je Milan i to još kući, pa i prošle godine kod 0:1 je Kalinić drmnuo traversu, i imali ste još solidnih poluprilika.
Prvi bih volio da bude 0:3 laganini ali neće biti tako.
Jedna od trenutno najvećih utakmica uz derbi madonine, mislim da će to Rino naložiti dobro.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tigar vas lozi, satrat cemo vas. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Hehe nit' tješim niti ložim. To je samo moje kontanje, koje ne mora biti ispravno. Imam respekt prema par dobrih igrača i treneru nekadašnjem ratniku.
Pa jbt pričamo o Milanu a ne o bugojanskim Zelenim zmajevima. Niko sretniji od mene da se ona tekma od 1:6 ponovi ali,ali...
Vidjećeš kad ga Pipita ubode, on je baš volio San Siro i išlo ga je bar prošle sezone na tom travnjaku.
Pa jbt pričamo o Milanu a ne o bugojanskim Zelenim zmajevima. Niko sretniji od mene da se ona tekma od 1:6 ponovi ali,ali...
Vidjećeš kad ga Pipita ubode, on je baš volio San Siro i išlo ga je bar prošle sezone na tom travnjaku.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Haj ti sikter sa teme sa tim pesimizmom, zar nisi u Beču ionakoGefufna je napisao/la:Tigar vas lozi, satrat cemo vas.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma sve to stoji, al' zadnjih pet godina su naše međusobne utakmice takve da nas nikad nešto pretjerano ne nadigrate i da mi nikada ne izgledamo tako loše, al' krajnji rezultat je u 99% slučajeva isti, pobjeda Juventusaramiral je napisao/la:Hehe nit' tješim niti ložim. To je samo moje kontanje, koje ne mora biti ispravno. Imam respekt prema par dobrih igrača i treneru nekadašnjem ratniku.
Kada dobiješ to + povrede koje su nas osakatile (mada ovo i nije tako strašno kako je izgledao prekjučer npr), onda i ne očekuješ puno, bar ne ona tvoja realna strana.
Sutra prema Becu, insAllah.Raonffa je napisao/la:Haj ti sikter sa teme sa tim pesimizmom, zar nisi u Beču ionakoGefufna je napisao/la:Tigar vas lozi, satrat cemo vas.
Uvalit cemo vam tricu, ko TZ City.
TZ ima jednog Šećerovića u vezi, vi jednog Pjanića, previše se dižeteGefufna je napisao/la:Sutra prema Becu, insAllah.Raonffa je napisao/la:Haj ti sikter sa teme sa tim pesimizmom, zar nisi u Beču ionakoGefufna je napisao/la:Tigar vas lozi, satrat cemo vas.![]()
Uvalit cemo vam tricu, ko TZ City.
razumijem šta tigar priča, milan je i u svojim najgorim momentima uvijek pružao dobar otpor juventusu pa ga čak znao i pobjediti (pogotovo na domaćem terenu), ali uvijek na kraju presudi veća kvaliteta i šira klupa, kao u prošloj utakmici.
minus ona kup utakmica, ali ondje se realno više milan nadavao golova nego jube
lazio remizirao, ide nam i to na ruku, ako ništa bar da ne pobjegnu previše naprijed na tabeli
nisam nešto optimističan za večeras, bod bi ko kuća bio.
minus ona kup utakmica, ali ondje se realno više milan nadavao golova nego jube
lazio remizirao, ide nam i to na ruku, ako ništa bar da ne pobjegnu previše naprijed na tabeli
nisam nešto optimističan za večeras, bod bi ko kuća bio.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Abate vs C.Ronaldo, ovaj duel se više iščekuje nego Boca - River

Evo kako je to bilo birvaktile
- Fantasista
- Kontakt:
Forza Milan
Ubit ce ljudi ono malo hljeba sto je u nama ostalo
Ubit ce ljudi ono malo hljeba sto je u nama ostalo
Sad kad bolje pogledam, ovo je bilo za crveni 
Yebenica koreografija 
da vas obradujem, upravo sam saznao da kessija jedan karton djeli od suspenzije. 
jedan karton nas djeli od goveda ili maurija, ovako još strašnije zvuči.
jedan karton nas djeli od goveda ili maurija, ovako još strašnije zvuči.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta im je ovo na dresovima, nije ono klasično "Fly Emirates" 
da pratiš kao što ne pratiš, znao da bi da je emirates promjenio slogan 
nemač pojma.
dugo je trajalo
nemač pojma.
dugo je trajalo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad možemo na miru gledati 
Pobijedili ste nas u koreografiji.Raonffa je napisao/la:Sad možemo na miru gledati
Trenutno korisnika/ca: celikmilan, Uknaac i 6 gostiju.