Zato treba provjeravati sve činjenice. Galerija se zvala Galerija Petra IDerdiyok je napisao/la:Nisam znao ni prvo, a ni drugoPenaltiky je napisao/la: Bio član Vlade NDH stvarno čudno što su ga objesili

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato treba provjeravati sve činjenice. Galerija se zvala Galerija Petra IDerdiyok je napisao/la:Nisam znao ni prvo, a ni drugoPenaltiky je napisao/la: Bio član Vlade NDH stvarno čudno što su ga objesili
Obnasao i funkciju vojnog muftije NDH vojske.Penaltiky je napisao/la:Bio član Vlade NDH stvarno čudno što su ga objesiliDerdiyok je napisao/la:
A laž je da je otvorena 1944, tada su Ustaše izgradile Munare pored galerije poznatije kao Meštrovićev paviljon. Kasnije su munare srušene x galerija vraćena u prvobitnu namjenu a nova džamija izgrađena.
Ne bi se ja složio sa ovim. Prije bi reko da je obrnuto.Ramiy je napisao/la:Helco nista ne zna
Besic sve zna
kazu da je dozvoljenharden je napisao/la:nadam se da hoces, ja cu ti prijaviti post
slavimo jos uvijek, a mislima u finalumadridist je napisao/la:Ono polufinale nas iscrpilo..
razlika je sto ti namjerno provociras administraciju i trazis banRamiy je napisao/la:kazu da je dozvoljenharden je napisao/la:nadam se da hoces, ja cu ti prijaviti postpa da provjerimo vazi li za sve to
Haj i ovo isprobaj, meni su skidali zbog narušavanja teritorijeRamiy je napisao/la:kazu da je dozvoljenharden je napisao/la:nadam se da hoces, ja cu ti prijaviti postpa da provjerimo vazi li za sve to
Očigledno nisi jučer gledala Zrinjski Sarajevo.Aerials je napisao/la:Superclasico je jedina fudbalska utakmica vrijedna praćenja.
Slikaj al' sakrij broj lične i matični.Sarmelino je napisao/la:Hoce ova za garsonjeru sliku licne, nesto mi se sad ne useljava
Zar ne treba zirant bit prisutan kad se dize kreditharden je napisao/la:mogao bi zirant postati uskoro :cedevita: