Memara je napisao/la:Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.

On je Amarova familija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Memara je napisao/la:Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.
Očekivao je reakciju, ali možda ne ovakvuMemara je napisao/la:Odović bivši ...![]()
'apsi sve Mektićuuu.Memara je napisao/la:Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.
Razlikuju li se od migranatarobertkosar je napisao/la: Evo policija iz kaknja javlja da su nasli oko pedeset jadnika sa zeljinim obiljezjem kako lutaju pokraj termoelektrane jadni tuzni i dezorijentisani
Malo su svjetlije putiDerdiyok je napisao/la:Razlikuju li se od migranatarobertkosar je napisao/la: Evo policija iz kaknja javlja da su nasli oko pedeset jadnika sa zeljinim obiljezjem kako lutaju pokraj termoelektrane jadni tuzni i dezorijentisani
Ja ba, crnjak.samocelik je napisao/la:Ova sarajevska **** se svima naguzila samo naše uhljupe zguzila, mamu vam jebbem
gase se???Poraz od Tuzle je kap koja je prelila čašu i večeras bi mogle biti donesene odluke o brojnim promjenama koje će izvjesno uslijediti u zimskoj pauzi, a možda čak i prije toga.
Večeras možda i pada odluka o budućnosti Željezničara…
Ovaj bolid mi je najjači, dva put prošetao Grbavicom i on sad neki influenser, smara statusima svaki dan. Kao, on bi nešta da se pita.
Moš mislit kakve ste onda qarinesamocelik je napisao/la:Ova sarajevska **** se svima naguzila samo naše uhljupe zguzila, mamu vam jebbem
Zvanično 1.500avenija je napisao/la:bude li saavez stavio vise od 1000 ljudi na grbavici ugasi odmah temuMortemHz je napisao/la:Glasni su, prava podrška
do 10. minute?MortemHz je napisao/la:Zvanično 1.500avenija je napisao/la:bude li saavez stavio vise od 1000 ljudi na grbavici ugasi odmah temuMortemHz je napisao/la:Glasni su, prava podrška
Seres seres seres i seres!!! HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHANemam nista sa ovom upravom, ali jesam klanjao istiharu i ako nas ova uprava napusti, samo ce biti gore. A istihara nikad ne laze.
benko21 je napisao/la:cuj da spasite odu pozivite 1946![]()
benko21 je napisao/la:cuj da spasite odu pozivite 1946![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.