Al nekad su štimali u svoju korist.Dena94 je napisao/la:Golemo namjearili utakmici iz 1 u 2. Ali kad pogledas tradiciju kluba i nije toliko golemo.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Al nekad su štimali u svoju korist.Dena94 je napisao/la:Golemo namjearili utakmici iz 1 u 2. Ali kad pogledas tradiciju kluba i nije toliko golemo.
Od čega sad da im odbiju ? Od bubrega ?zagorski je napisao/la:Sramota,ja bi im od plate odbio da se ista pitam
Odaaa ostaniii
Fakat istina. Namjestaju da natkriju istok hahahahDena94 je napisao/la:Golemo namjearili utakmici iz 1 u 2. Ali kad pogledas tradiciju kluba i nije toliko golemo.
HvalaHordasOdMalena je napisao/la:Da budalosvrakino1921 je napisao/la:Jel ovo sad - 9
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako mores odbiti od neceg cega nema?zagorski je napisao/la:Sramota,ja bi im od plate odbio da se ista pitam
Odaaa ostaniii
Odbice im manijaki od bubrega..alenpitar je napisao/la:Kako mores odbiti od neceg cega nema?zagorski je napisao/la:Sramota,ja bi im od plate odbio da se ista pitam
Odaaa ostaniii![]()
![]()
Kad je u pitanju kvota 40 i ovo je njihova koristskoroalen je napisao/la:Al nekad su štimali u svoju korist.Dena94 je napisao/la:Golemo namjearili utakmici iz 1 u 2. Ali kad pogledas tradiciju kluba i nije toliko golemo.
Mozda misli na sudjenje u Hagubhpremierliga12 je napisao/la:Hahahahahah ODA OSTANI : SUDJENJE DISKUTABILNO, MLADI IGRACI NISU KVALITETNI, pa ne mogu vjerovati hahahahahah, covjek nikada nista za sebe nije rekao, samo krivi druge
Koji manjejaci, pa jesi vidio kad su skandirala uprava napolje, kad raskopcani namignu onoj trojici djecaka i pni uletise na jug i izpraznise ga.betrezengorbachev je napisao/la: Odbice im manijaki od bubrega..
Došlo vas iskaraowobly92 je napisao/la:Hej pa mi smo izgleda loše prošli s bodom na Grbavici
alenpitar je napisao/la:Mozda misli na sudjenje u Hagubhpremierliga12 je napisao/la:Hahahahahah ODA OSTANI : SUDJENJE DISKUTABILNO, MLADI IGRACI NISU KVALITETNI, pa ne mogu vjerovati hahahahahah, covjek nikada nista za sebe nije rekao, samo krivi druge![]()
![]()
a hajde bod inekako, al jedino onaj hudi Celik izgubiowobly92 je napisao/la:Hej pa mi smo izgleda loše prošli s bodom na Grbavici
Samo pravi tuzlaci odnose puni plijen sa gejbavicewobly92 je napisao/la:Hej pa mi smo izgleda loše prošli s bodom na Grbavici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.