Momak, ne vidis dalje od nosa.....pisem o igracima koji su dovedeni za ovu sezonu.....tuzlak1987 je napisao/la:Ma vidim ja sta ti guras. Samo je jedan sposoban jelde? Sutra ce ti doci novi predsjednik, odmah ces doci da ismijes bez da pruzis covjeku godinu-dvije da radi.Skver je napisao/la: Kakve veze ima neko sa ovim igracima i onih koji su ih doveli....svi krivi osim precjednika i vibera.....ko ih je dovodio ?
Igraci su slabi, to znamo jos od augusta. Isti koji su doveli te igrace su doveli i Nalica. Ode 70 hiljada na plate, negdje ode 200. Imamo sta imamo, mozda i nemamo za bolje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de malo i objektivni da budemo. Danas je i Nalic katastrofalno postavio igru, pojeo ga je Sedloski.
konstantno su imali viska igraca ljudi u sredini terena, cijelu utakmicu. Onda kakva je to finta sa Saidom u napadu, ili Smajicem. Mislim da ni njih 2 to vise ne znaju ko je bio napadac, a Vidovic bespotrebno na krilu.
I sad sta je bila ideja da Smajic kad se branimo igra ofanzivnog veznog, Said spica , pa da se rotiraju kad napadamo. Nit stignemo pritisnut koga , tako nit napravit tranziciju.
Prses desno isto se nije vidio. Totalno pogresno postavljena igra, niko na svojoj poziciju ni iz glave i normalno da ne moze nista uraditi.
konstantno su imali viska igraca ljudi u sredini terena, cijelu utakmicu. Onda kakva je to finta sa Saidom u napadu, ili Smajicem. Mislim da ni njih 2 to vise ne znaju ko je bio napadac, a Vidovic bespotrebno na krilu.
I sad sta je bila ideja da Smajic kad se branimo igra ofanzivnog veznog, Said spica , pa da se rotiraju kad napadamo. Nit stignemo pritisnut koga , tako nit napravit tranziciju.
Prses desno isto se nije vidio. Totalno pogresno postavljena igra, niko na svojoj poziciju ni iz glave i normalno da ne moze nista uraditi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakva postavka, igraci Slobode ne znaju elementarne stvari, limitirani su do bola, neki cak i nisu vise za bavljenja aktivnog igranja....
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a jbg kad znas da su takvi nemoj jos izmisljat toplu vodu i eksperimentisat s njima. Ako znas da nisu sposobni ni to svoje da odigraju, nemoj jos im zadatke neke nerealne davati i izmisljati pozicije. Ne daju se učeniku koji se bori za trojku zadaci iz zbirke za nadarene
Nema Nalic sta postavit, niti koga postaviti.....ovo ni konzilij svjetskih trenera ne bi mogao nista postaviti sa ovim igracima....ono sto su trcali, haman su se istrcali, nema vise kuveta u njima da trce... mogu jedino u Fojnicu na rehabilitaciju.....
-
- Kontakt:
Danas katastrofa. Niko nema prolaznu ocjenu u ekipi. Golmani su nam cirkus sta čovjek primi danas ono nije istina. Lopta ide pola na sat on legao ko tele haha.
Smiješna ekipa danas. Sudije jedva čekaju da nam pokažu karton i na to imas Hadzanovica koji bez potrebe radi faul na njihovoj polovini za crveni. Igra srčano ali nema mozga grama Hadzan. Odbrana bez Ignjatovica jako nesigurno i slabo. Ma svi odigrali nula čista. Vidović sam pred kraj ode lopta 2 metra iznad gola.
Katastrofa totalna danas. Fukare su trebale uci kada je pokazao sudija crveni a ne na kraju utakmice. Nikakve koristi od tog ulaska na kraju nema.
Smiješna ekipa danas. Sudije jedva čekaju da nam pokažu karton i na to imas Hadzanovica koji bez potrebe radi faul na njihovoj polovini za crveni. Igra srčano ali nema mozga grama Hadzan. Odbrana bez Ignjatovica jako nesigurno i slabo. Ma svi odigrali nula čista. Vidović sam pred kraj ode lopta 2 metra iznad gola.
Katastrofa totalna danas. Fukare su trebale uci kada je pokazao sudija crveni a ne na kraju utakmice. Nikakve koristi od tog ulaska na kraju nema.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Gdje se to u nas suti, sto pricate gluposti dzaba? Jel bilo na utakmici protiv Krupe ili ne znam koga tacno cijelo vrijeme skandiranje "Senade lopove odlazi iz svetinje" pa onda mu psovati mater i prozivali cijelu utakmicu i nedugo nakon toga lik je i podnio ostavku. Na toj utakmici je bila i velika bakljada iz protesta za sto smo dobili 5000 kazne, tako da nemojte dzaba pricati to u nas se suti.harry_90 je napisao/la:gledam sad navijaci zelje traze odlazak uprave,iako im je ta uprava napravila istocnu tribinu,sredila malo stadion,zeljo non stop u vrhu,borba na oba fronta,euro tekme i ljudi ih tjeraju,samo kod nas se suti i govori da je dobro ..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
- Kontakt:
Danas je trebalo uzeti ovo ali realno X ko kuća bi bio kako su odigrali. Ako se nastavi ovako lako bi mogli završiti u borbi za opstanak.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i to je tacno, i danas bi bod uzeli da ne bi onog cirkusanta na golu boze dragi
Kod mene na terminu kad onakav gol primis ne mijenjas se nego ostajes jos da branis. Sve u svemu katastrofalna utakmica, skinuo je golman jedan zicer u prvom poluvremenu, i to treba reci. Gledajuci rezultat s Grbavice, steta sto nismo makar boda uzeli.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Golaman drama, nema se sta reci!
Nas stil igre i taktika je procitana, pitanje je da li imamo mogucnost da uvedemo nesto novo?!
Realno, moglo se igrati x, ali je i realno da nismo sutnuli na gol, ali nijednom, strasno!!! Odbrana i defanzivni dio veznog reda solidni, tu se nema sta posebno prigovoriti.
Dok god igraju favorizovani i netalentovani, samoprozvani majstori igre i talenti, napadaci koji imaju 0 golova i 0 asistencija, o nula igri da i ne pricamo, tako ce nam biti, nema tu sanse za nesto bolje!
U napadackom dijelu, dvojica ne bi mogla ni u Gosku biti prva postava, ali u Slobodi su majstori.
Ne slazem se da se igraci nisu borili, razlog lose igre su nedostatak kvaliteta, procitana taktika i bolja postavka protivnika.
Nas stil igre i taktika je procitana, pitanje je da li imamo mogucnost da uvedemo nesto novo?!
Realno, moglo se igrati x, ali je i realno da nismo sutnuli na gol, ali nijednom, strasno!!! Odbrana i defanzivni dio veznog reda solidni, tu se nema sta posebno prigovoriti.
Dok god igraju favorizovani i netalentovani, samoprozvani majstori igre i talenti, napadaci koji imaju 0 golova i 0 asistencija, o nula igri da i ne pricamo, tako ce nam biti, nema tu sanse za nesto bolje!
U napadackom dijelu, dvojica ne bi mogla ni u Gosku biti prva postava, ali u Slobodi su majstori.
Ne slazem se da se igraci nisu borili, razlog lose igre su nedostatak kvaliteta, procitana taktika i bolja postavka protivnika.
Primili smo mlitav gol, oni nisu toliko nadmoćni bili. U napadu smo opet loši, katastrofalno. Tu se pod hitno nešto mora mijenjati.
Meni je danas izgledalo kao da Said igra špica, često se nalazio na toj poziciji.
Meni je danas izgledalo kao da Said igra špica, često se nalazio na toj poziciji.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
I sta bi nakon tih povika sa tribina i bakljade ?? Ja koliko se sjecam ovaj portal objavio da se navijacima doniralo 5000 km,i svi se usutili.. druze ba ovdje se pisalo hiljadu puta,NJUO je zalutao,ako je sta uspio rijesit dugovanja,svaka cast,Todora prodase i to je jedino svijetlo.. gdje je ta evropa,kontratuzbe,borba za vrh.. NEMA IH NIGDJE..mazali vam oci dok se Krupa izivljavala nad klubom,zasto su pisane pozajmice,a lijepo se reklo da toga vise nece biti,pa se na kraju nekom i vratise pare prodajom Todorovica,zasto se Ordagic pusta dzaba u Norvesku,zbog koga se iz kluba tjerao Govedarica,Veselinovic itd.. gdje su kontrazube protiv Zeca,Kostica,Fatica,Dzidica,Karica ???bhpremierliga12 je napisao/la:Gdje se to u nas suti, sto pricate gluposti dzaba? Jel bilo na utakmici protiv Krupe ili ne znam koga tacno cijelo vrijeme skandiranje "Senade lopove odlazi iz svetinje" pa onda mu psovati mater i prozivali cijelu utakmicu i nedugo nakon toga lik je i podnio ostavku. Na toj utakmici je bila i velika bakljada iz protesta za sto smo dobili 5000 kazne, tako da nemojte dzaba pricati to u nas se suti.harry_90 je napisao/la:gledam sad navijaci zelje traze odlazak uprave,iako im je ta uprava napravila istocnu tribinu,sredila malo stadion,zeljo non stop u vrhu,borba na oba fronta,euro tekme i ljudi ih tjeraju,samo kod nas se suti i govori da je dobro ..
I evo 2 godine od kako vlada NJUO,rezultati su nula,slavi se pobjeda u Vitezu kao da su Reala dobili na Bernabeu,sacuvali smo opstanak u ligi zahvaljujuci losem Celiku i Vitezu.. Nabroji mi rezultatske uspjehe kluba za vrijeme ovog NJUO !!!
I ako ti sta nije jasno,opet ce kako su krenuli biti borba za opstanak,,imamo samo 6 Bodova vise od Goska..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
de mi samo reci da li postavljas pitanja onako reda radi i ne zelis da ti se odgovori na njih ili sam ti ja mozda na listi ignorisanih, posto ce ovo biti 5. put na neke stvari da odgovorimharry_90 je napisao/la:I sta bi nakon tih povika sa tribina i bakljade ?? Ja koliko se sjecam ovaj portal objavio da se navijacima doniralo 5000 km,i svi se usutili.. druze ba ovdje se pisalo hiljadu puta,NJUO je zalutao,ako je sta uspio rijesit dugovanja,svaka cast,Todora prodase i to je jedino svijetlo.. gdje je ta evropa,kontratuzbe,borba za vrh.. NEMA IH NIGDJE..mazali vam oci dok se Krupa izivljavala nad klubom,zasto su pisane pozajmice,a lijepo se reklo da toga vise nece biti,pa se na kraju nekom i vratise pare prodajom Todorovica,zasto se Ordagic pusta dzaba u Norvesku,zbog koga se iz kluba tjerao Govedarica,Veselinovic itd.. gdje su kontrazube protiv Zeca,Kostica,Fatica,Dzidica,Karica ???bhpremierliga12 je napisao/la:Gdje se to u nas suti, sto pricate gluposti dzaba? Jel bilo na utakmici protiv Krupe ili ne znam koga tacno cijelo vrijeme skandiranje "Senade lopove odlazi iz svetinje" pa onda mu psovati mater i prozivali cijelu utakmicu i nedugo nakon toga lik je i podnio ostavku. Na toj utakmici je bila i velika bakljada iz protesta za sto smo dobili 5000 kazne, tako da nemojte dzaba pricati to u nas se suti.harry_90 je napisao/la:gledam sad navijaci zelje traze odlazak uprave,iako im je ta uprava napravila istocnu tribinu,sredila malo stadion,zeljo non stop u vrhu,borba na oba fronta,euro tekme i ljudi ih tjeraju,samo kod nas se suti i govori da je dobro ..
I evo 2 godine od kako vlada NJUO,rezultati su nula,slavi se pobjeda u Vitezu kao da su Reala dobili na Bernabeu,sacuvali smo opstanak u ligi zahvaljujuci losem Celiku i Vitezu.. Nabroji mi rezultatske uspjehe kluba za vrijeme ovog NJUO !!!
I ako ti sta nije jasno,opet ce kako su krenuli biti borba za opstanak,,imamo samo 6 Bodova vise od Goska..
Govedarica je logicno otisao iz kluba jer se rezao budzet, bio je gotov igrac , unisten i na tom mjestu si imao Subica, Zeca kojeg si zelio isforsirati i Veselinovica (u pocetku), te potencijalno Darku i Smajica kao 4. i 5. opciju. Nisi mogao priustiti da prilikom rezanja troskova zadrzavas 4 skuplja igraca na istoj poziciji
Veselinovic je projektovan da igra, medjutim Veselinovic ima konflikt sa Vladom Jagodicem jos od vremena kad je Vlado vodio u-21 i pored raznih menadzera i lobiranja ipak nije zelio da zove Veselinovica. Nazalost tada u Tuzli niko nije znao za tu pozadinu njihovog odnosa, Vlado je prekrizio veselinovica kao nekog ko je korov u svlacionici, ko ne trenira , sabotira itd itd i tad se stalo na stranu trenera. Poslusao se trener. Veselinovic je tad vec odlucio da ce otici i povratka nije bilo. tek kasnije je pozadinska prica izasla na svjetlost dana i tek kasnije se skontalo kakva je ubleha Vlado Jagodic.
Ordagic nije zelio da bude prodan i tu zavrsava sva prica. I njega su kasno skuzili pa su htjeli da ga prodaju po sto po to i bilo kome , pa cak i Zrinjskom da makar 150.000 i igraca uzmu. Amer Ordagic je zelio da saceka istek ugovora jer je odlucio da mu je je bolje da on saceka polusezonu, istek ugovora i on uzme 100.000 na potpis, nego klub obestecenje. Odbijao je transfer koji mu je klub dogovorio govoreci kako ima bolji i cekajuci bolji. I docekao je, bolji za njega. Ispao je veliki u ocima kluba u koji je otisao jer im je ustedio pare od obestecenja i usput i sebi zaradio. A svaki transfer koji mu je Sloboda poredlagala to ljeto je odbijao i nije bio zadovoljan.
to su tri stvari za koje ova uprava apsolutno nema krivicu. i de bar sugerisi da si procitao i naucio da ne ponavljas vise ove stvari konstantno.
ostalo da se diskutovati. Uostalom zato i cekamo novu upravu
Nemamo se sta nervirati na rezultate naseg tima,koliko nam je para toliko nam je muzike
-
- Kontakt:
Liga ove godine nikad slabija. Mi smo 6. i imamo 6 bodova manje od 3. zeljescara i isto toliko bodova više od goska koji je 11. u zoni ispadanja.
Kakva je ekipa dobro i stojimo bodovno i jos kada uzmemo sudijske odluke na našu štetu.
Na pauzi se moramo pojačati ali prije toga vidjeti ćemo sta ce biti sa upravom. Izgleda niko nije zainteresovan a ovaj status Senada koji i jeste i nije predsjednik izgleda odrazava se na rezultat. Nekako su igrači danas bili bezvoljni i nije bilo truda i zalaganja. Razloge ne znam ali se to vidjelo na terenu. Nemoguće da svi onako katastrofalno odigraju kako je danas bilo.
Kakva je ekipa dobro i stojimo bodovno i jos kada uzmemo sudijske odluke na našu štetu.
Na pauzi se moramo pojačati ali prije toga vidjeti ćemo sta ce biti sa upravom. Izgleda niko nije zainteresovan a ovaj status Senada koji i jeste i nije predsjednik izgleda odrazava se na rezultat. Nekako su igrači danas bili bezvoljni i nije bilo truda i zalaganja. Razloge ne znam ali se to vidjelo na terenu. Nemoguće da svi onako katastrofalno odigraju kako je danas bilo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mnogo je dublji problem u Slobodi od postavke Nalica i pacerski primljenog gola i sudija koje nas kradu te nogometnog saveza.
Ako se nista ne promijeni i to drasticno gotovi smo. Vrijeme je da oni koji vole Slobodu i znaju sta se desava pocnu pricati na glas, a ne da zatvaraju oci i usta.
Ako se nista ne promijeni i to drasticno gotovi smo. Vrijeme je da oni koji vole Slobodu i znaju sta se desava pocnu pricati na glas, a ne da zatvaraju oci i usta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Postavljam pitanja da neko normalan odgovori,bez psovki i da se normalno diskutuje.. jer drugi koji se jave upucuju psovke i navodno si Azmirovacultrasstyle_tz je napisao/la: de mi samo reci da li postavljas pitanja onako reda radi i ne zelis da ti se odgovori na njih ili sam ti ja mozda na listi ignorisanih, posto ce ovo biti 5. put na neke stvari da odgovorim
Govedarica je logicno otisao iz kluba jer se rezao budzet, bio je gotov igrac , unisten i na tom mjestu si imao Subica, Zeca kojeg si zelio isforsirati i Veselinovica (u pocetku), te potencijalno Darku i Smajica kao 4. i 5. opciju. Nisi mogao priustiti da prilikom rezanja troskova zadrzavas 4 skuplja igraca na istoj poziciji
Veselinovic je projektovan da igra, medjutim Veselinovic ima konflikt sa Vladom Jagodicem jos od vremena kad je Vlado vodio u-21 i pored raznih menadzera i lobiranja ipak nije zelio da zove Veselinovica. Nazalost tada u Tuzli niko nije znao za tu pozadinu njihovog odnosa, Vlado je prekrizio veselinovica kao nekog ko je korov u svlacionici, ko ne trenira , sabotira itd itd i tad se stalo na stranu trenera. Poslusao se trener. Veselinovic je tad vec odlucio da ce otici i povratka nije bilo. tek kasnije je pozadinska prica izasla na svjetlost dana i tek kasnije se skontalo kakva je ubleha Vlado Jagodic.
Ordagic nije zelio da bude prodan i tu zavrsava sva prica. I njega su kasno skuzili pa su htjeli da ga prodaju po sto po to i bilo kome , pa cak i Zrinjskom da makar 150.000 i igraca uzmu. Amer Ordagic je zelio da saceka istek ugovora jer je odlucio da mu je je bolje da on saceka polusezonu, istek ugovora i on uzme 100.000 na potpis, nego klub obestecenje. Odbijao je transfer koji mu je klub dogovorio govoreci kako ima bolji i cekajuci bolji. I docekao je, bolji za njega. Ispao je veliki u ocima kluba u koji je otisao jer im je ustedio pare od obestecenja i usput i sebi zaradio. A svaki transfer koji mu je Sloboda poredlagala to ljeto je odbijao i nije bio zadovoljan.
to su tri stvari za koje ova uprava apsolutno nema krivicu. i de bar sugerisi da si procitao i naucio da ne ponavljas vise ove stvari konstantno.
ostalo da se diskutovati. Uostalom zato i cekamo novu upravu

Ovo za Govedaricu,svi znamo sta je bilo,da su ga Karic i Jagodic svim silama tjerali iz kluba To izjavi Miljan na svom profilu na fb,koji su neki mediji prenijeli,kako ga se tjeralo iz tada njima znanih razloga i da momku nisu dali platu..
Idemo dalje,dolazi januar i famozna cetvorka,koja je dzaba uzimala platu,ali se nekim putevima dosli do kluba..kad odjednom jedan od najboljih igraca Slobode u to vrijeme,Veselinovic,zakovan za klupu..umjesto njega u prvu postavu ulazi Zilkic,koji osim poteza protiv Sarajeva i gola u Vitezu nije barem meni Bog zna kakvo pojacanje bio.. Previse se vjerovalo Vladi Jagodic i izlasku na euro scenu..
Za Ordagica se pricalo i da ce preci u Simin Han,pa vas momak demantovao,napljuvali ste momka jer tada je to bilo u modi,plus mu ostali duzni plate,a trebao je da igra kako neko drugi svira..
Kako bolan Stjepanovic ne valja,a valja Culum,kojom linijom je dosao do kluba,ko ce odgovaratza fijasko na trzistu,ko nam je prodavao polovnjake i nazovi talente,a tjerao se kvalitet ??
Podsjetit cu te na izjavu covjeka koji nas je spasio od ispadanja Slavke Petrovica,koji je gle cuda nogiran iz nepoznatih razloga,a doveo se tandem nevidjen u BiH,Smajic - Bosnjakovic koji nije trajao ni 2 mjeseca.. ". Prelazni rok prije došli su Đurđilović, Kalezić, Zukić, Fazlić, Tandir, Ziljkić, Ćulum. I s tim igračima Sloboda je došla u nezavidnu poziciju zbog čega su odlučili da me angažuju kao spasioca. Neka Mujkanović uporedi taj prelazni rok s ovim mojim. On očito želi da sa sebe svuče oreol odgovornosti i nalazi opravdanja za svoje pogrešne poteze. Ja garantujem da bez igrača koji su došli na zimu Sloboda bi danas bila član Prve lige FBiH."
Samo da podsjetim,Petrovic kako dodje,dovede Terzic,Ivetic,Rustem,bekic koji su tada bili najbolji u Slobodi osim Vajcera !! I izborismo opstanak

Al meni najzanimljivije je izbjegavanje odgovora na kontratube,vec do sad pomenutih igraca,jedno vrijeme je bilo sud ovakav onakav,da bi kroz nekoliko mjeseci pisalo da tek sad advokat to uzima da radi,nije imao vremena haman..

Krpica proglasise izdajnikom jer nije zelio da igra po Senadovim pravilima,isto tako Kostic i par njih koji su javno iznijeli svoja misljenja,aali moralo se vjerovat presidenteu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
covjek koji nesto potpise pa to pogazi i kaze da nije potpisao normalno da je izdajnik, tu nema price
a ovo ostalo je za duboku analizu. Vladi niko ne bi pomogao koliko potkopavan sa svih strana. Realno dobro da je klub i prezivio
ali evo sad odose ljudi, spas je iza coska
a ovo ostalo je za duboku analizu. Vladi niko ne bi pomogao koliko potkopavan sa svih strana. Realno dobro da je klub i prezivio
ali evo sad odose ljudi, spas je iza coska
-
- Kontakt:
+1Probisvjet je napisao/la:Mnogo je dublji problem u Slobodi od postavke Nalica i pacerski primljenog gola i sudija koje nas kradu te nogometnog saveza.
Ako se ne poslože kockice lako može biti odoše kola nizbrdo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.