Odakle?grbavicka je napisao/la:tamo odakle si dosao...betrezengorbachev je napisao/la:Đe su manijaci?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Interesantno kolo, steta sto ide pauza 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
ako ne znas odakle si dosao, ne mogu ti pomocibetrezengorbachev je napisao/la:Odakle?grbavicka je napisao/la:tamo odakle si dosao...betrezengorbachev je napisao/la:Đe su manijaci?

45515
-
- Kontakt:
Iščerali ih misketovi ratnicibetrezengorbachev je napisao/la:Đe su manijaci?

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
samo se vi pitari radujte nasim problema... ali karma je ****, sve ce vam se vratiti!
45515
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažem ja tanki ovi skroz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Molimo navijace iz drugih dijelova Bosne i Hercegovine da ne gledaju utakmicu sa Grbavice. Ovi krikovi sa stadiona nisu ono sto ja svaki dan gledam i slusam u glavnom gradu. Ovi krikovi kao da su iz paleolita. Sta ti je siptarluk hahahahahahahha
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Odakle?[/quote]grbavicka je napisao/la:tamo odakle si dosao...betrezengorbachev je napisao/la:Đe su manijaci?
ako ne znas odakle si dosao, ne mogu ti pomoci

Vidim ti znas.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Znaci na kraju kako vidim igraci su bojkotovali jug.Cim ovi izadjose ovi okrenuse rezultat. .Nije to slucajno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Hahaha kakv osmjeh kod Siljka i uprave
-
- Kontakt:
Kako ide ona 'E moj Hase...'grbavicka je napisao/la:samo se vi pitari radujte nasim problema... ali karma je ****, sve ce vam se vratiti!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
standardno ba iz 2 u 1MortemHz je napisao/la:Kažem ja tanki ovi skroz

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ma pusti ih sta ce debiligrbavicka je napisao/la:samo se vi pitari radujte nasim problema... ali karma je ****, sve ce vam se vratiti!
Samo da javim da sam prvi istrčao s juga, naučio nas je Krpić lekciju, realno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Osttribine
- Kontakt:
Bgm se vratilo vama tako da karma jeste k.urva, zaboravili ste vase zajebanacije na Uprave Sarajeva i vase skandiranje na par zadnjih derbija nama sa "uprava napolje" i ismijavanje oko problema medju Hzgrbavicka je napisao/la:samo se vi pitari radujte nasim problema... ali karma je ****, sve ce vam se vratiti!

da bi bilo prvo 2 mora tuzla voditi na poluvremenu, jel de?DenchiNL je napisao/la:standardno ba iz 2 u 1MortemHz je napisao/la:Kažem ja tanki ovi skroz

45515
-
- Kontakt:
@ grbavicka hajde realan budi bez psovki i odg mi, vas 80% jel se radujete kad mi kiksamo?, samo me to zanima hvala.
04.10.2009 !
ma ja htjeo sam napisati to , iz 1 u 2grbavicka je napisao/la:da bi bilo prvo 2 mora tuzla voditi na poluvremenu, jel de?DenchiNL je napisao/la:standardno ba iz 2 u 1MortemHz je napisao/la:Kažem ja tanki ovi skroz

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Netačno.scudetto89 je napisao/la:@ grbavicka hajde realan budi bez psovki i odg mi, vas 80% jel se radujete kad mi kiksamo?, samo me to zanima hvala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.