NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Jel moguce sta mi sve mozemo promasiti ... Pa stvarno nije mi jasno kako smo uopce 4 na tabeli kako nam je realizacija u k
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sudac sviraj kraj,inače ćemo primit dva gola.
Bravo Juriću!
Bravo Juriću!
Igraj Široki ti si najbolji!
Svaka čast na pobjedi, vrlo bitno za Europu, al brate mili zabrinjava me kako nasi igraci ne znaju normalnu akciju odigrat kad imamo viska 2-3 igraca, uvijek neki krivi pas ili ne trce u prostor, mogli smo ovo i vise dobit da je inteligencija veca kod igraca.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Sinoc kosarka danas nogomet... fasisti pisaju po gradu soli
- UstanikSBII
- Kontakt:
Ali kako igramo sa igracem vise pa to je Bogu plakat! 3/4 puta kontra ide i ciste situacije uprskas. Ovdje bas ide ona stara bodove pisi igru brisi!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Nezgodno je kad fasisti iz Listice dva put u manje od 24h rijese titine potomkesince1948 je napisao/la:

since1948 je napisao/la:

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Koji primitivci i fašistisince1948 je napisao/la:

Vidim i u teren su uskakali...
Ali ko ih j***, 3 boda su nasa

Zašto?UstanikSBII je napisao/la:Ali kako igramo sa igracem vise pa to je Bogu plakat! 3/4 puta kontra ide i ciste situacije uprskas. Ovdje bas ide ona stara bodove pisi igru brisi!
Po meni smo odigrali jednu vrlo dobru utakmicu. Zabili i imali još par finih prilika. Pogotovo Jurićevu. Igrali smo agresivno i rastrčano i nemam zamjerke niti za jednog igrača danas. Pa Sloboda nam ozbiljne šanse nije stvorila.
It's better when it's live
Jedim dijelom se slažem.Prvo poluvrijeme i više nego dobro uz nedostatak realizacije.hlive je napisao/la:Zašto?UstanikSBII je napisao/la:Ali kako igramo sa igracem vise pa to je Bogu plakat! 3/4 puta kontra ide i ciste situacije uprskas. Ovdje bas ide ona stara bodove pisi igru brisi!
Po meni smo odigrali jednu vrlo dobru utakmicu. Zabili i imali još par finih prilika. Pogotovo Jurićevu. Igrali smo agresivno i rastrčano i nemam zamjerke niti za jednog igrača danas. Pa Sloboda nam ozbiljne šanse nije stvorila.
Al brate kako tragikomično istrčavamo kontru,ono je za plakat.Idemo 5 na 3 i spetljamo se na prvom pasu.Doduše i teren je bio poprilično loš i grbav
SAMO ŠIROKI!
Bravo dečki odigrali smo kvalitetno koliko se moze odigrati po ovakvom terenu,doduse i teren nam je pomogao kod gola kako se lopta skakutala..
Sljedeca Gosk,pobjedom odvojiti se od sredine tabele,sad me još više peče X s Mladosti

Sljedeca Gosk,pobjedom odvojiti se od sredine tabele,sad me još više peče X s Mladosti
Samo jedno ime
Sad bi hvatali Želju umjesto bježali od Mladosti,al nema veze.Obavezno pobjeda iduće kolopenke je napisao/la:Bravo dečki odigrali smo kvalitetno koliko se moze odigrati po ovakvom terenu,doduse i teren nam je pomogao kod gola kako se lopta skakutala..![]()
SAMO ŠIROKI!
Dobro smo igrali prvo poluvrijeme s obzirom na mogucnosti ekipe. U drugom zabili na vrijeme gol i posle smo imali odlicnih situacija za rijesit utakmicu al nismo znali 2-3 puta izvuc kontru nikako ali 3 boda su tu ostalo ko je.be... daj pobjedu i x protiv zelje da se imamo cemu nadat na proljece
- Evolve
- Kontakt:
Bilo bi dobro iz preostale 2 utakmice uzeti 6 bodova....
GOSK kuci i Zeljeznicar u gostima.
I na neki nacin spasiti polusezenu.
Igra se popravila sto je najbitnije
GOSK kuci i Zeljeznicar u gostima.
I na neki nacin spasiti polusezenu.
Igra se popravila sto je najbitnije
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 44 gosta.