Vidi sto im Ivetic ocita lekciju, kaze necemo igrati dok vas je 50Esport je napisao/la:Neko iz Saveza je skrenuo loptuMortemHz je napisao/la:Očigledna sudijska greška.prisonbreak je napisao/la:Kakav je ono gol![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Ja sam mislio da su koze miroljubivesb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ivetic njih lahko smiriAlban je napisao/la:Ja sam mislio da su koze miroljubivesb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Poceli i tuzlaci psovat savez i drzavusince1948 je napisao/la:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da je to to, par nebitnih pojedinaca, ali sigurno isprovocirani.MortemHz je napisao/la:Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.Beton je napisao/la:Mislim da je to to, par nebitnih pojedinaca, ali sigurno isprovocirani.MortemHz je napisao/la:Napali? Na snimku se vidi par nekulturnih seljačina koji pljuju i vrijeđaju, možda sam nešto fulio?sb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Postoji razlika između verbalnog napada i kamenom u glavu,.sb1996 je napisao/la: Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Ma morao je postojati razlog. Možda su im nešto dobacivali, vrijeđali igrače ili im se smijali u lice što gube.Alban je napisao/la: A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.
Bit ce da su se smijaliBeton je napisao/la:Ma morao je postojati razlog. Možda su im nešto dobacivali, vrijeđali igrače ili im se smijali u lice što gube.Alban je napisao/la: A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.

Onda je to opravdano

Ma ja baa,garant su oni iz uprave dobacivali običnim navijačima.Sigurno su bili isprovociraniBeton je napisao/la:Ma morao je postojati razlog. Možda su im nešto dobacivali, vrijeđali igrače ili im se smijali u lice što gube.Alban je napisao/la: A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.
SAMO ŠIROKI!
100 % sam uvjeren da je tako.since1948 je napisao/la:Ma ja baa,garant su oni iz uprave dobacivali običnim navijačima.Sigurno su bili isprovociraniBeton je napisao/la:Ma morao je postojati razlog. Možda su im nešto dobacivali, vrijeđali igrače ili im se smijali u lice što gube.Alban je napisao/la: A cime su isprovocirani? Niko im nije kriv sto lose igraju.
dobacivali bi im tuzlaci i boce s vodom ali u Širokom ima vode u izobilju.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sa lištičkim krezavim ubicama i treba samo u kostsb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma nisu ni lažni Mostarci ništa bolji.staragarda je napisao/la:Sa lištičkim krezavim ubicama i treba samo u kostsb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
staragarda je napisao/la:Sa lištičkim krezavim ubicama i treba samo u kostsb1996 je napisao/la:Seljacine iz Tuzle napali nase u lozi. Ajmo ss.ba i ostali kvazi novinarcici di su članci?
Šta kaeš krezavim ?
SAMO ŠIROKI!
- anonymousHD
- Kontakt:
Ovo smeće od lige podhitno ugasiti, fuj
- tuzlak1987
- Kontakt:
De ba kakav je ovo napad, ovo kod nas se desi 5 puta u sezoni. Iznervira se neko i psuje lozi jer mu tribina takva kakva je to dozvoljava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.