Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Samošamaranje dame i gospodo,Saurman je napisao/la:
Hvala
oPickka varka.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Svakako, znam da si ti navikao kad protiv Barcelone sviraju offsajde čim prst prođe liniju.Rajaz je napisao/la:Samošamaranje dame i gospodo,Saurman je napisao/la:
Hvala
1974---1975---1976---2001---2013---2020
O' čije 'čke?TonySosa je napisao/la:oPickka varka.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kme Kme kme

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nojerove.S-Y-L-A-R je napisao/la:O' čije 'čke?TonySosa je napisao/la:oPickka varka.
Remember, remember the 5th of November.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma kada igraš ovakav fudbal i ovako brutalan presing moraš i rotirati. Danas je valjda bilo na redu da Gotze i Weigl počnu utakmicu, iako su obojica daleko od dobre formejestamaji je napisao/la:dakumkalesic je napisao/la:Lucien Favre je doktor![]()
Kako je čovjek posložio ekipu BVB-a je za doktorskih disertacija...
ovo je favre-kovač 5:0
mada je i on pogriješio, götze nema šta da traži u ovome timu!

Joint_fc
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Daj drugi ugao.Saurman je napisao/la:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako moze gif onog pretrcavanja Humelsa od strane mladjanog Sancha

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Hahaha pa sa svoje je polovice uputio loptu ne brukaj seSaurman je napisao/la:

Kar.aj male kobasicare
Haj ti har3 malo bolje prostudiraj ta pravila, nisi ti to dobro shvatio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Har3rajvoss je napisao/la: Hahaha pa sa svoje je polovice uputio loptu ne brukaj se![]()

41.21.1.
najveca tuga je sto ovaj raspali Neur brani ispred MATSa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
da, i weigl je bio užasan, ali on paše u ovaj tim, götze nimalokumkalesic je napisao/la:Ma kada igraš ovakav fudbal i ovako brutalan presing moraš i rotirati. Danas je valjda bilo na redu da Gotze i Weigl počnu utakmicu, iako su obojica daleko od dobre formejestamaji je napisao/la:dakumkalesic je napisao/la:Lucien Favre je doktor![]()
Kako je čovjek posložio ekipu BVB-a je za doktorskih disertacija...
ovo je favre-kovač 5:0
mada je i on pogriješio, götze nema šta da traži u ovome timu!
A Mats prima golove sa metar kroz noge.miki_92 je napisao/la:najveca tuga je sto ovaj raspali Neur brani ispred MATSa
Ajd Neuera i mogu nekako shvatiti čovjek godina dana bio out a šta je opravdanje za Ter Stegena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sta to golman ne smije primiti golSaurman je napisao/la:A Mats prima golove sa metar kroz noge.miki_92 je napisao/la:najveca tuga je sto ovaj raspali Neur brani ispred MATSa
Ajd Neuera i mogu nekako shvatiti čovjek godina dana bio out a šta je opravdanje za Ter Stegena.

MATS je Allah licno za ovu olupinu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma pusti ovog racunovodju, isfrustriran jer mu je klub odron ove sezone pa lupeta gluposti.Ako bayern ovako nastavi mozda od iduce godine opet bude navijao za barcelonu.