FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I koji qrac ovaj Dzakmic ima da svojom glavom ugrozava hrtvatsku flasu koja leti?? kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma i on padavicar teski, yebo mater svoju...MortemHz je napisao/la:Jeste Denchi, na koljenima ih molio pa je nešto doletilo i prema njemu
U ova dva kola, igrali sa ustasama i smetljarima:
Sarajevo 4 boda
Zrinjski 1
Zeljo 3?
Nije lose. Stvarno nas krasi zajednistvo, nadam se da ce tako ostati.
Dvije domace utakmice, moramo pobjediti.
simulirali su 3-4 puta(i Lasta) i nijednom karton za to i onda penal na kraju...
ma gorko fuj , džabe sve, ne mogu se otet nikako ružnom osjećaju...
ma gorko fuj , džabe sve, ne mogu se otet nikako ružnom osjećaju...
Sudija iz Istočnog Sarajeva Vladimir Bjelica dobio je lošu ocjenu za suđenje na utakmici u Mostaru Kako saznaje naš portal, doduše još uvijek nezvanično, sudija iz Istočnog Sarajeva dobio je negativnu ocjenu za svoju arbitražu. Posmatrač suđenja mu je dao nižu ocjenu od najmanje 'prolazne', što će, ako se ispostavi tačnim, donijeti suspenziju za Bjelicu. Bjelici se, pored niza loših procjena tokom utakmice, najviše zamjera na jedanaestercu koji je dosudio u korist Zrinjskog u drugom dijelu susreta Pod Bijelim brijegom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Koliko sam pofatao iduce kolo zbog treceg zutog preskacu Pidro i ovaj "precjenjeni" Adukor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nema ovdje napretka. Možemo dr.kat do prekosutra na uspjehe Zvezde i Dinama, znaš kad ćemo mi dobit Liverpula? Kako privuć dobrog igrača, kad čovjek neće da rastura fudbal a nije prvak, kako dovest jakog trenera kad čovjek može bez glave ostat?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovo ako ne bude 2 tekme bez publike i masna novčana kazna, onda znamo na čemu smo sa savezom. Onda se definitivno ide njima niz dlaku da se njima na kraju titula prišije. Vidjet ćemo kako će Savez reagovat i kakva će kazna biti. Onda će biti sve jasnije.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav Liverpool i pizde materine, da se barem malo riješiti ovog kriminala. Mi te ozbiljnije stvari nećemo dočekati ni za 80 godina.skoroalen je napisao/la:Ma nema ovdje napretka. Možemo dr.kat do prekosutra na uspjehe Zvezde i Dinama, znaš kad ćemo mi dobit Liverpula? Kako privuć dobrog igrača, kad čovjek neće da rastura fudbal a nije prvak, kako dovest jakog trenera kad čovjek može bez glave ostat?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nije Pidro dobio žuti, opet se provukaomiky_hz je napisao/la:Koliko sam pofatao iduce kolo zbog treceg zutog preskacu Pidro i ovaj "precjenjeni" Adukor.
Ukrali su nam pobjedu, da me neko prije tekme pitao, pristao bih na x. Poslije ne.
Idemo dalje, naredne dvije dobiti kuci i na dobrom smo putu.
Idemo dalje, naredne dvije dobiti kuci i na dobrom smo putu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Eh super ondabroj6 je napisao/la:Nije Pidro dobio žuti, opet se provukaomiky_hz je napisao/la:Koliko sam pofatao iduce kolo zbog treceg zutog preskacu Pidro i ovaj "precjenjeni" Adukor.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
A što se tiče Zrinjskog, ne psujem redovno, ali... ma ništa nek drugi psuju za mene.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Oerde je napisao/la:Na početku sezone sam mislio ono... Ovo je top. Realno, i gdje smo prosuli bodove bili smo na nivou. Stvarali prilican broj prilika, nekad treba i sreće. Nije ovo neka pljačka od ekipe. Ali postoji harmonija, ekipa je puna pitara, svi su jedni za druge, zbili su redove i tu im treba čestitati. Konačno treba i ozbiljnije podržati. Trebamo i mi zbiti redove i stati uz ove momke. Ne kontam sto je raja ovoliko letargicna i skeptična. Sjetimo se šta smo svi pričali na početku. Tako se i ponašati, shvatiti ovo prvo mjesto kao premiju, malo se aktivirati, malo otići na neku utakmicu. Volim te Sarajevo.
Malo pises al svaka ti je na mjestu.
Joj ne mogu ovo sažvakat nikako. Ako se ne poništi rezultat i svinjski i Bjelica rigororozno ne kazne treba fakat dić ruke od svega ovoga i ne gubit više živce.
Nek se ovi iz uprave malo dotaknu one nase tekme sa Borcem i kaznom. Ovo veceras je ili gore ili isto..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Necemo nikad dobiti Liverpoola a nece ni ovi vise nikad sto su ih sad dobili. Al uz malo vise ulaganja amidze mi mozemo dobiti osrednje evropske ekipe tipa Trnava.
Ne smijemo dopustiti da igraci Todorovic, Besirevic, Memisevic, Ordagic, Serbecic, Kojic, Vego, Brkic odu tako lako iz ove usranje lige a da ih ne dovedemo na 1-2-3god (barem).
Kako??? Ne znam al ako ne mozemo pokupiti iz nase lige ono najbolje onda nam nema ni napretka u Evropi.
Koliko god se mi sutra radovali tituli proci ces prvo kolo, natambueati neke amatere kojih je danas sve manje i onda u drugom kolu strahovati od neke prosjecne evropske ekipe.
Pokupiti najbolje iz nase lige....2-3 stranca tipa Adukor ako moze i bolji...i 5-6-7 deckica iz Akademije.
Pa jel treba 10 Miliona € da se pokupi sve sto valja u nasoj ligi...vala ne treba.
Sa 2M€ a mozda i manje smo mogli sve ovo pokupiti, ispisati se po ligi i dobro proci u Evropi sljedece godine.
Al jok treba davati platu Lelicu, Radovcu, Pavlovicu, Bekicu, Sofrancu....od njih 5 kojih sam nabrojao mogao si dovesti gore nabrojanih barem dva igraca.
Samo malo al samo malo pameti treba imati.
Ne smijemo dopustiti da igraci Todorovic, Besirevic, Memisevic, Ordagic, Serbecic, Kojic, Vego, Brkic odu tako lako iz ove usranje lige a da ih ne dovedemo na 1-2-3god (barem).
Kako??? Ne znam al ako ne mozemo pokupiti iz nase lige ono najbolje onda nam nema ni napretka u Evropi.
Koliko god se mi sutra radovali tituli proci ces prvo kolo, natambueati neke amatere kojih je danas sve manje i onda u drugom kolu strahovati od neke prosjecne evropske ekipe.
Pokupiti najbolje iz nase lige....2-3 stranca tipa Adukor ako moze i bolji...i 5-6-7 deckica iz Akademije.
Pa jel treba 10 Miliona € da se pokupi sve sto valja u nasoj ligi...vala ne treba.
Sa 2M€ a mozda i manje smo mogli sve ovo pokupiti, ispisati se po ligi i dobro proci u Evropi sljedece godine.
Al jok treba davati platu Lelicu, Radovcu, Pavlovicu, Bekicu, Sofrancu....od njih 5 kojih sam nabrojao mogao si dovesti gore nabrojanih barem dva igraca.
Kako možete raspravljat i pričat o nečem drugom poslije ove nepravde što nam je nanesena večeras?
Povodom utakmice 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj je Fudbalski klub Sarajevo gostovao u Mostaru igrajući protiv HŠK Zrinjskog (2:2), Uprava FK Sarajevo izražava krajnje nezadovoljstvo usred nekorektnog suđenja i ugrožene bezbjednosti našeg tima.
Ovom prilikom FK Sarajevo apelira na Fudbalski/Nogometni savez BiH da reaguje i donese odgovarajuće mjere u pravcu kreiranja fair play sportske atmosfere za održavanja utakmica, a apel takodjer upućuje i FIFA Odjelu za integritet takmičenja da se upozna sa ovim slučajem.
FK Sarajevo izražava posebnu ogorčenost u vezi sa lošom organizacijom utakmice prilikom koje je ugrožena bezbijednost gostujućeg tima, te povrijeđen pomoćni trener bordo tima Muhamed Džakmić.
Džakmić je prilikom konstantnog bacanja sa tribina flaša i ostalih tvrdih predmeta, pogođen kamenom u glavu, prilikom čega je izgubio svijest, dok je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić pogođen flašom.
Zabrinjavajuće je da tribina na kojoj su smješteni domaći navijači ni u jednom trenutku nije bila osigurana policijskim službenicima, što jasno indicira nezalaganje da se nasilje udalji sa fudbalskih tribina.
U narednom periodu FK Sarajevo će pokrenuti krivične i građanske postupke protiv odgovornih pravnih i fizičkih osoba odgovornih zbog nanošenja povreda treneru Džakmiću o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.
Prilike za igranje ove utakmice bile su strahovito otežavajuće, te Upravni odbor FK Sarajevo iskazuje punu podršku stručnom štabu i igračima, ističući da FK Sarajevo ima svoj cilj, te da časno i pošteno uz pomoć svojih navijača, igrača i stručnog štaba ide ka tom cilju.
Ovom prilikom FK Sarajevo apelira na Fudbalski/Nogometni savez BiH da reaguje i donese odgovarajuće mjere u pravcu kreiranja fair play sportske atmosfere za održavanja utakmica, a apel takodjer upućuje i FIFA Odjelu za integritet takmičenja da se upozna sa ovim slučajem.
FK Sarajevo izražava posebnu ogorčenost u vezi sa lošom organizacijom utakmice prilikom koje je ugrožena bezbijednost gostujućeg tima, te povrijeđen pomoćni trener bordo tima Muhamed Džakmić.
Džakmić je prilikom konstantnog bacanja sa tribina flaša i ostalih tvrdih predmeta, pogođen kamenom u glavu, prilikom čega je izgubio svijest, dok je koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić pogođen flašom.
Zabrinjavajuće je da tribina na kojoj su smješteni domaći navijači ni u jednom trenutku nije bila osigurana policijskim službenicima, što jasno indicira nezalaganje da se nasilje udalji sa fudbalskih tribina.
U narednom periodu FK Sarajevo će pokrenuti krivične i građanske postupke protiv odgovornih pravnih i fizičkih osoba odgovornih zbog nanošenja povreda treneru Džakmiću o čemu će javnost biti blagovremeno informisana.
Prilike za igranje ove utakmice bile su strahovito otežavajuće, te Upravni odbor FK Sarajevo iskazuje punu podršku stručnom štabu i igračima, ističući da FK Sarajevo ima svoj cilj, te da časno i pošteno uz pomoć svojih navijača, igrača i stručnog štaba ide ka tom cilju.
Sarajevo ljubavi moja.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Buraz od 'A do Ž' potpisujem sve!ado-hz je napisao/la:Necemo nikad dobiti Liverpoola a nece ni ovi vise nikad sto su ih sad dobili. Al uz malo vise ulaganja amidze mi mozemo dobiti osrednje evropske ekipe tipa Trnava.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, nedimmmm1337, Proximic i 49 gostiju.