Fikret Babu birati na istom. On je istina i zivot.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjao sam svakakvih smradova u ovoj ligi i drzavi al Bjelica vodi. On je prekucao sve.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Tebe bih volio sresti i hajmo se u PP dogovoriti fino da vidim te samo jednom mudaneVirtu4l je napisao/la:Pitaj kolege sa vašeg podforuma, 70% ih zna, da te vidimo...SNSa je napisao/la:Mamu u guzu pickice. Posalji da te u crnoj gori nadjem **** te usta balava!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.
-
- Kontakt:
Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....brig je napisao/la:Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
Kad se Sloboda ošteti na Grbavici i druga ekipa na Koševu piše se kupuj Miske, kupuj Sabrina boli te **** a kad se njih oplete onda kuknjava. Iako kažem večeras su i jedni i drugi poklone dobivali.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
svaki stadion u drzavi je isti, sve u 5 deka. Svi kuci (osim ovih mojih debila) najvece barabe i onda kad odu negdje sto nam se to vraca , sta smo skrivili.FrancescoTotti je napisao/la:Nije ovo reakcija zbog kradje na utakmici vec zbog nepravde koju zivim vec 22. Godine! Majku im nacisticku yebem samo neka nastave ovako, nisu ni svjesni da pozurivaju odlazak i ovih 15% !ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha
da ne bi ovog nesretnog pogotka u glavu ovo bi bila jos jedna u nizu "derbi" utakmica po sablonu "kako dosla, tako prosla", uz ustaljeni folklor. malo vike na sudiju, malo na skandiranja . Zivimo gdje zivimo
nakon petog pogresno (ne)dosudjenog penala protiv tvoje ekipe u 10 kola oguglas bgm, poslije te samo boli kur.ac za svim

ps sto se tice Bjelice licno me iznenadio, jer je jedan od omiljenih sudija na Kosevu. Cak sam mislio da ce obratno da bude, da ce Zrinjski da kmeci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A da je Bilbija fulao penal?HeraklitMracni je napisao/la:Vidi oko kornera ili auta uvjek ima gresaka , da nije go pao kod kornera niko ne bi spomenuo , e da je neki penal svirao gdje igrac se malo gura pa ajde al ovo .....brig je napisao/la:Ja isto mislim da je Sloboda oštećivana. Ovdje je sve čisto. Jedan poklon penal Zrinjskom, jedan poklon penal Sarajevu i još jedan poklon korner iz kojeg su gosti iz Sarajeva poveli 1:2.ultrasstyle_tz je napisao/la:**** tejednom ih malo osteti to bi ratovalo hahha sta smo mi do sad trebali, referendum sazvati hahahaha

Ja mislim da su svi darivani večeras, Bjelica je bio široke ruke i raspoložen. Ne treba čovjeka razapinjati.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ugasit ligu
Ne gasiti, tek je pocelo. Najjaca liga u svijetu. Mozda Jemen ili Juzni Sudan, al' ovo je super. Ovdje nije dosao moderni nogomet. Mozda bi savez moga razmisliti da se u azijsku zonu ubace.anonymousHD je napisao/la:Ugasit ligu
Sve, sve što era sazdala je ova,
- hskzmostar
- Kontakt:
Ovaj Bjelica je Zeljin sudija, danas je iskarao i publiku i sarajeva i zrinjskog, milijun sjeckanja igre, sviranje raznih gluposti lik molio Boga i krstio se svako malo da X zavrsi, publika kao publika puna frustracija nema opravdanja za boce u terenu.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.
Sarajevu cestitke na bodu i fer utakmici Ahmetovic jede nase stopere u svakoj utakmici a Baka je zrel za otkaza jer pomaka u igri nema samo mixa i igraci se gube kao FTV u Neumu.
Ako vec moj klub ne moze nek to bude FK Sarajevo bez 5 prvotimaca su dosli i IGRALI LOPTE.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
Zadnja izmjena: Dena94, dana/u 10 nov 2018, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
The Nobles ⚔
Je li na kraju bio faul ili ne?
hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija.

PROVALJENI SMO BRAĆO

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROVALJENI SMO BRAĆO

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Za penal Zrinjskog? Pa imas oci jbtbrig je napisao/la:Je li na kraju bio faul ili ne?

Ali isto tako ce savez vratiti Sarajevu negdje drugo. Celik-Sloboda-Mladost su ekipe za vracanje tudjih dugova.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 nov 2018, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Slično je bilo i na Pecari protiv Mladosti. Provokacije, golman dotrči pred tribinu sjevernu i hvata se za jaja i provocira publiku. Nema te publike koja ne bi reagirala.Dena94 je napisao/la:Serete neato o ratovima i pi.ckama kako vas nije sramota. Psujete usrase, a do 60min nije bilo ni najmanjeg incidenta, dok Horde kur.ceva nisu bacili baklju na neutralne navijace u stilu RA. A to ne znate jeli? Znate zugat sto smo pogodili Musemica koji je citavu utakmicu trazio batine i degenek i umjeato da ide pozdravljat se s igracima, on se smije navijacima. Nek se sad javi osoba koja ne bi reagirala na provokacoju Musemica i nek se javi osoba koja bi bacila baklju sa 30 metara visine sro moze ubit covjeka? Ajde da vas vidimo sqd mudonje i ko se javi na ovo drugo, odma nek se i javi u pp da se vidimo onda kad je tako jak.
I taj što je bocu dobio, što ne ide u svlačionicu, šta se ima smijat. Da je odmah pobjegao u prostorije klupske ne bi dobio bocu u glavu.
- robertkosar
- Kontakt:
Nijemi jasno ko odredzuje ove delegate primjecujem kad ustase igraju kuci vazda im ustasa delegat

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
HADŽIJA MISKE ISKUSNO UBIO DVIJE MUHE JEDNIM UDARCEM MISKE OPLODITELJUirfo je napisao/la:Osim13 je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Ovaj Bjelica je Zeljin sudija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PROVALJENI SMO BRAĆO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.